goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zo mijn apk zit er weer op! dankzij de Kievit rijdt tie weer top!\r\nbedankt voor de altijd goeie service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf we hebben nu al een tijdje alleen maar positieve ervaringen opgedaan met deze garage...inmiddels 3 auto\'s bij hen in onderhoud en 2 vrij nieuwe occasions gekocht. Ook na een ongeluk die ik buiten mijn schuld om heb gehad,perfect geholpen door het team! schadebepaling en noem maar op..hoefde zelf nergens achteraan te gaan,en ze hadden ook voor me weer een perfecte auto voor in de plaats gevonden. maar ook onderhoud en reparaties..vragen,info en noem maar op,niets is te veel en altijd een gezellig,leuk maar ook serieus gesprek en behandeling...in een woord PERFECT!! na vele jaren rondgezwoven te hebben tussen verschillende garages,hebben wij onze garage gevonden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto was exact zoals beschreven in de advertentie. De inruilprijs was naar verwachting. Goede ontvangst en aflevering. 3 maanden na aflevering terug geweest voor een garantie gevalletje. Volgens afspraak alles verholpen. Team de Kievit bedankt!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Begin dit jaar foute auto gekocht bij deze Kieviten\r\n\r\nGeen enkel begrip van hen kant voor de penarie die wij hierdoor hebben gekregen\r\n\r\nIn de afleverpakketten zitten zaken die je misschien helemaal niet wilt afnemen. Hier wordt niet vanaf geweken\r\n\r\nBij inruilen van de door ons bij hen gekochte auto ging er in eerste instantie 1500 Euro vanaf (aanschafwaarde 3750 Euro), na boos worden 1000. Das snel \'verdiend\', maar dat gaan we natuurlijk niet doen\r\n\r\nAfleverpakket van 3 maanden Bovag garantie die ze aanbieden bestaat helemaal niet volgens de Bovag. Alleen vanaf 6 maanden

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volkswagen golf gekocht.\r\nKm stand bleek 40.000 te zijn terug gedraaid.\r\nKoppeling, vliegwiel en turbo kapot, hiervoor naar 2 volkswagen dealers geweest. Kosten plaatje 3000 euro.\r\nDeze vertelden beide dat de bovengenoemde onderdelen kapot waren.\r\nVolgens autobedrijf de Kieviet was dit allemaal gewoon in orde.\r\n\r\nKoop ongedaan gemaakt. Dit is wel netjes afgehandeld.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een mooi pand in een erg mooie omgeving. De auto stond er keurig bij en het verkoopgesprek verliep in een fijne ongedwongen sfeer. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een onverwachte reparatie is dezelfde dag verholpen en handig gecombineerd met APK en beurt.\r\nEr is meegedacht met het eventueel uitvoeren van een extra reparatie, waarbij duidelijk niet geprobeerd wordt de klus te krijgen maar vanuit jou (en je portemonnee) te denken.\r\nDeze keer kreeg ik een prettige leenauto mee, bij een normale afspraak is even wegbrengen naar het werk (dichtbij) geen probleem.\r\nEr wordt gebeld over wat de verwachte reparatie in gaat houden, met een goede schatting van de kosten.\r\nDe rekening wordt met je doorgenomen, zodat je weet waar je voor betaald. Ook deze reparatie aan onze (oude) occasion is niet goedkoop, maar ik vind de kosten in verhouding tot de werkzaamheden en de kwaliteit ervan.\r\nDeze garage bevalt me uitstekend.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een geweldige auto gekocht voor een prima prijs, vriendelijke ontvangst, komen gemaakte afspraak altijd na!, terugbellen etc. (pluim voor Sjoerd) \r\nHulpveren geplaatst, banden gewisseld, alles snel en goed. Ik kan iedereen (vrienden, familie en kennissen) aanbevelen om eens te gaan kijken, aanbod is zeer divers! Hulde en complimenten voor het team van \"De Kievit\"

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf gebruikte auto terug geweest voor kleine (herstel)werkzaamheden.Snel en goed hersteld.Karretje gaat weer als een kievit!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Om meerdere redenen een goede service. \r\nAuto verkeert nog steeds in prima staat; na aankoop is deze volledig naar behoren nagekeken en functioneert naar behoren (en rijdt ook nog eens erg fijn)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst en service. Prima prijs/kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ze de service en klant vriedelijkheid altijd voorop staat

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Daar 1 van de beste monteurs van Nederland werkt. Ze vriendelijk en kundig zijn.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij er altijd terecht kunnen voor goed advies, eerlijke reparatiesen goede service

Zwolseweg 538

7345AN Wenum wiesel