perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto komt hier vandaan en is er in onderhoud de service is goed en word bij eventuele reparaties aan de auto snel en goed geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier altijd voor al het onderhoud en als ik weer eens een andere auto wil.\r\nVriendelijk volk en goede service en kennis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een super service gehad met mijn auto. Echt top, bedankt voor alle inzet!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke werknemers, laagdrempelig, goede service/kwaliteit en lekkere koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij gebruiken deze garage zowel zakelijk als prive.\r\nAltijd goed.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een peugeot 207 gekocht bij de Kievit, na autocheck bij de Anwb.\r\ndeze check klopte als een bus. dus gekocht met een vriendelijke inruilprijs voor mijn peugeot partner.\r\nvriendelijke verkoper. jammer dat ik in de randstad woon; te ver voor het onderhoud. De zaak komt zeer betrouwbaar over!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf. Houd zich aan de afspraken. \r\nLevert een goed product voor een redelijke prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit bedrijf is erg klantvriendelijk en het is een schoon en mooi bedrijf waar naar mijn oordeel service en kwaliteit voorop staan .\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en vertrouwd gevoel bij Auto de Kievit. Hier breng je je auto met een gerust hart heen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig hoe wij geholpen zijn bij de aanschaf van onze andere auto!\r\nDit bedrijf en medewerkers hebben service nog hoog in het vaandel.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via Sixt in aanraking gekomen met de Kievit (zelfde pand). Tijdens het gesprek ook over onze eigen auto gehad en over de lange wachttijd op onderdelen. Dat was niet nodig geweest, volgens hun. Ook zij konden ons Japannertje onderhouden. Proef op de som genomen en de auto gebracht.\r\nOnderhoud is prima gegaan, soms optredende trilling is verholpen. Verder paar tips gekregen. \r\nZoals vele andere reacties: prettige mensen, er wordt overlegd over wat ze gaan doen en wat het gaat kosten. En er wordt gebeld over onverwachte dingen. Ons Japannertje gaat nu naar dit adres!!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een jaar geleden een mooie rode Mini Cooper gekocht met mijn dochter. Door en onafhankelijk bedrijf een aankoopkeuring laten doen (wat Kievit geen enkel probleem vond) waaruit een paar aanbevelingen voortkwamen die bij de grote beurt werden meegenomen (deels gratis, deels voor een schappelijke prijs). Nu een jaar later en 10.000km verder nog geen enkel probleem gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kocht hier een auto met beperkte garantie. Helaas na een paar dagen een probleem met het motormanagement. Als een Kievit sprongen ze erop en bleven volhouden tot eindelijk het probleem gevonden en opgelost was...zonder een rekening hiervoor! Topservice met een glimlach. Ik zou hier zo weer een auto kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In april hier een Scenic gekocht met drie maanden volledige garantie. Hier geen flitsende showroom, maar wel een verkoper met eerlijke en complete informatie. Auto is perfect afgeleverd. Twee garantiepunten zijn zonder gezeur uitstekend opgelost. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto de Kievit beheert ons wagenpark alsof het hun eigen is!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service en klantvriendelijk, deskundig personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net een caddy gekocht voor onze technische dienst. Perfecte service! Dank kieviten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vele jaren hebben wij onze auto\'s bij Auto de Kievit in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service, de vriendelijke prijsstelling en de betrouwbaarheid van dit fijne bedrijf! Auto de Kievit kunnen wij iedereen van harte aanbevelen. Auto de Kievit heeft dezelfde professionaliteit als officiële merkdealers, alleen de prijs is anders (lees veel lager). De persooonlijke en klantvriendelijke aanpak van het team geeft een warm gevoel en zorgt er voor dat wij een grote fan van dit bedrijf zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom graag bij Auto de Kievit omdat er een persoonlijke benadering is en er ook meedacht wordt bij het oplossen van problemen. Alle personeelsleden zijn vriendelijk en vakgericht!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eind 2011 gebruikte SUV gekocht met 6 mnd BOVAG garantie.\r\nKeurig geleverd. Klachten behandelt met zeer serieus en wikkelt die uitstekend af.\r\nService is heel erg goed; prima prijs / kwaliteit verhouding.\r\nIk beveel dit bedrijf zeker aan !

Zwolseweg 538

7345AN Wenum wiesel