goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Benadering is persoonlijk,positief en vertrouwenwekkend.Vragen worden duidelijk en correct beantwoord.Op vragen achteraf wordt meteen gereageerd.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraken werden goed nagekomen, ook nadat de koop al was gesloten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring. Goed geholpen en te woord gestaan.\r\nMooi inruilbod op de auto gehad en overgegaan tot koop.\r\nAlles netjes en snel verlopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wat wij zochten hebben wij kunnen kopen bij dit bedrijf,een familiebedrijf waar je graag terug komt zoals een klant het wil, zeggen het tegen vrienden en in de toekomst als wij weer toe zijn aan een andere auto gaan wij graag terug,ga eens langs er is heel veel keus.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Werkt correct en netjes. Duidelijke uitleg en sevice/advies.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al klant sinds dat autobedrijf Jan Bogert is gevestigd in Dinteloord, tot op heden is de service, deskundigheid nog steeds van zeer hoge kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik laat al een aantal jaren mijn auto repareren bij Jan Bogert.\r\nHet bedrijf blinkt uit in klantvriendelijkheid (zowel werkplaats als frontoffice), makkelijk bereikbaar en niet duur. Bijvoorbeeld laatste moment reparaties, brengen en afhalen van de auto, meedenken met de klant op het gebied van kosten. reparaties worden goed uitgevoerd. Ik beveel iedereen dit bedrijf aan! mvg Aart Kruis
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vrijblijvend rond kijken zonder dat ze op je lip zitten. Jammer dat niet alle voertuigen die buitengestald waren van het slot waren (is watvoor te zeggen bij een niet afgesloten terrein).Vriendelijke ontvangst. Duidelijke afspraken die men nauwkeurig nakomt. Aan te bevelen aan een ieder

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht vorig jaar juni 2011. Vriendelijk en goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn hier heel goed geholpen daarom hebben wij ook snel een auto gekocht, ze zijn vriendelijk, weten waar ze over praten en dat kweekt vertrouwen. Ik zal al mijn vrienden en familie aanbevelen om daar eens te gaan kijken als ze op zoek zijn naar een andere auto.

perfect, zeker aan te bevelen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een Audi A6 bij Jan Bogert gekocht. Dit is mijn eerste contact met Jan Bogert. Jan geeft is zeer klant gericht, luistert goed, denkt mee en geeft een goed advies. Hij is attent op de verzekering, winterbanden, enz.\r\nAuto is prima afgeleverd en de service na aflevering is spontaan en enthousiast.\r\nKortom een tevreden klant! Ik heb Jan inmiddels gepromoot bij anderen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was mijn eerste kennismaking met dit eerlijk en open bedrijf, wat mij direct vertrouwen geeft als nieuwe klant.Zal zeker bij de volgende auto eerst naar Jan Bogert gaan. De kwaliteit van de gekocht auto was goed zeker in combinatie met de redelijke prijs.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf dat staat voor wat het beloofd en waar de klant alle aandacht krijgt die nodig is!\r\n\r\n

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord