perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer plezierig en deskundig door dit autobedrijf geholpen. Mooi familiebedrijf met hart voor auto\'s!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was prettig winkelen , geen gladde praatjes of moeilijk gedoe\r\nBen smorgens naar dinteloord gereden , praatje maken , testrit gemaakt ,onderhandelen 2 uur later met de voor mij nieuwe auto naar huis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste kontakt aanschaf gebruikte auto ruim 4 jaren geleden. Prijs en kwaliteit van de occasions is zonder meer goed te noemen. Goede en correcte service en nette behandeling. Voor mij een vertrouwd adres, heb onlangs om deze redenen wederom een gebruikte auto bij Autobedrijf Jan Bogert BV aangeschaft.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en rustig contact. Voelde direct goed aan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meerder malen telefonisch ivm afstand Betuwe-Twente, dus ongezien (!!!) VW-Transporter bussen aangeschaft tegen zéér scherpe tariefen en niet 1x teleurgesteld! \r\n\r\nSuper service, korte lijnen met goede prijzen, zoals het hoort te zijn in deze tijd! \r\n\r\nNiverplast BV\r\nRijssen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de afgelopen 2 jaar 2 gebruikte auto\'s gekocht. Dit vanwege de scherpe prijsstelling en de goede toestand van de auto\'s. De 1e auto bleek binnen een maand een lek te hebben in het koelsysteem, dit werd gratis verholpen ondanks dat de auto zonder garantie gekocht was. Ook kreeg ik gratis een leenauto.\r\nEen jaar later de 1e auto ingeruild voor de 2e vanwege overstap van diesel op benzine. Ook vanwege de goede 1e ervaring en een scherpe prijs. Met deze 2e auto nog geen problemen gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De verkopers laten je in alle rust rondkijken en komen met leuke sugesties.De afspraken worden goed nagekomen.Eigenlijk een leuk bedrijf met heel lekkere koffie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en tevreden geholpen door de eigenaar dhr J Bogert.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf D.m.v. een advertentie op AutoTrack.nl ben ik in contact gekomen met uw bedrijf,en op 20 juli 2012 uw bedrijf bezocht.\r\nBij aankomst, viel het ons al direct op dat alle occasions er piekfijn bijstonden, en het gehele bedrijf maakte een zeer nette indruk.\r\nDe ontvangst en deskundigheid staat op een hoog niveau, dit bij zowel direktie als personeel.\r\nDit was mede de reden voor ons, om tot aanschaf van een occasion bij uw bedrijf te komen.\r\nGezien mijn ervaring in de autobranche, is mijn waardering voor dit bedrijf hoog. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer gastvrij,schoon bedrijf, waar service voorop staat.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een wat mindere start (auto stond niet klaar en er kon niet gereden worden) zijn we geslaagd met de verkoop. Het was mogelijk de auto mee te nemen zonder service en onderhoud voor een zeer redelijke prijs. Ik heb er nu ruim een week in gereden en ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een maand geleden heb ik een Seat Leon gekocht van bouwjaar 2008.\r\nDe auto is net voor onze vakantie keurig netjes afgeleverd. \r\nEr moet alleen nog wat vervangen worden maar dat was niet op tijd binnen. Gewoon wevn een afspraak gemaakt na de vakantie en het onderdeel werd netjes vervangen. Prima dus.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, professioneel bedrijf

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord