goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb afgelopen week een Skoda Octavia TDI bij Jan Bogert gekocht.\r\nHet was voor mij een flink eind rijden, maar ik was positief verrast door het grote en goede aanbod van mooie auto\'s, wat dit bedrijf had staan, met name binnen, maar ook buiten.\r\nEr zaten erg mooie auto\'s bij en allen in nette staat, o.a. een aantal mooie V50\'s, Passat\'s en Octavia\'s, waaronder dus ook die van mij. Ook is Jan zelf een prettig persoon en je kan er best zaken mee doen.\r\nIk heb de auto zonder garantie gekocht, maar de auto werd netjes afgeleverd. Tot nu toe tevreden over de auto. Hopelijk blijft dat zo!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een gebruikte VW Tiguan gekocht (2,5 jr),En deze bevalt tot nu toe erg goed.\r\nGr Frans

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij kwamen hier terecht voor aanschaf 2e hands auto. Heel fijn bedrijf, geen gladde bla bla-verkopers in strakke pakken, geen gelikte showroom, waardoor ze weinig overheadkosten hebben en gewoon een scherpe prijs kunnen neerleggen. Gewoon het gevoel dat ze met verstand en passie over de auto\'s praten. Ze praten je in ieder geval niks aan.\r\n\r\nHet is voor ons een eind weg, maar als ik ooit weer een auto moet kopen ga ik eerst daar kijken. Een zeer betrouwbare partner, die ik zeker ook anderen zal aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooi familie bedrijf ,hier word je geholpen zoals het hoort.\r\nMooie frisse occasions, eigen werkplaats, helemaal top.\r\nEen aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Jan Bogert had een fraaie Seat Ibiza Station in de ecomotion-versie staan, precies waar ik al een tijdje naar op zoek was. Na een proefrit en kort onderhandelen hadden we de zaken snel geregeld. Overschrijving werd keurig door hen verzorgd, en de koffie was prima!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar, mooie prijs, vriendelijke service en duidelijke informatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VW Passat gekocht na LANG zoeken. De gekochte passat was 3 jaar oud, maar zag er qua lak en interieur nog als nieuw uit. Verder erg vriendelijk geholpen door vader en zoon. Prijs kwaliteit verhouding is wat me hier vooral opviel vergeleken met andere bedrijven waar ik ben gaan kijken. Na een testrit gemaakt te hebben, was het me helemaal duidelijk... Na aankoop heeft een deskundige kennis van mij de auto nog geheel nagekeken, en hier was (op kleinigheidjes na) inderdaad niets op aan te merken. Zeer nette auto, en nu na twee maanden nog steeds zeer tevreden!!! Bij een volgende auto ga ik hier zeker weer een kijkje nemen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Jan Bogert via autotrader een VW Caddy gekocht; wat beloofd was werd keurig nagekomen.\r\nMooi bedrijf met nette occasions en lekkere koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf ziet er heel verzorgd uit zeer prettige benadering en een \r\npaar problemen met de auto werden heel netjes en correct en naar tevredenheid opgelost.\r\nVan mij krijgt Jan Bogert B.V.een uitstekende aanbeveling.\r\n\r\nMet vrgr, Wilfred de Vries

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik beveel dit bedrijf aan want ze maken tijd voor de klant. Zijn zeer behulpzaam en hebben de auto in een hele goede staat afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring is tot nu toe eenmalig, maar wel positief. Duidelijk, klantvriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle afhandeling van aanschaf tweedehands auto. Opvallend scherpe prijzen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Vriendelijk en netjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klant vriendelijk we werden vriendelijke en netjes geholpen\r\ngoede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar autobedrijf. Via internet de auto gevonden die wij wilden. Dit was dus bij Jan Bogert. De auto was zeer scherp geprijsd vergeleken met andere garages. S\'weekends wezen kijken bij de auto en die stond er netjes bij. De andere auto\'s die hij had staan stonden er overigens ook zeer netjes en laag geprijsd bij. Afspaken gemaakt en de koop gesloten. Een week later de auto opgehaald. We rijden nu alweer 3 weken in de auto rond en het is een topauto.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VW-fox aangeschaft.\r\nNetjes afgeleverd.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf - goede ervaring\r\n- prettige communicatie\r\n- goede en snelle opvolging en terugkoppeling\r\n- tav Bovag autoverzekering iets te opdringerig / te aanhoudend om dit af te sluiten\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar autobedrijf, wij waren op zoek naar grotere gezinsauto en zij daar in goed geslaagd. goed advies gehad en goed geholpen. En ze hebbe lekkere koffie

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord