goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf en service waren prima, afspraken nagekomen, keurige auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2e hands VW Passat gekocht.\r\nCorrect, prettig en netjes behandeld.\r\nSnelle en goede afhandeling.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn auto ingeruild en een 2e hands auto voor terug gekocht. Ik ben goed geholpen door vader en zoon welke het bedrijf runnen. Na het kopen van de auto kon ik deze de volgende dag al ophalen. Dat is het voordeel van de eigen garage die ze hebben. Ik de aangeschafte auto zat geen volledige reserveband meer. Hierop heeft Jan Bogert er gelijk een volledige band in gelegd. Na een week hoorde ik tijdens de koude start van de auto elke keer een piep. Gebeld en weer gelijk opgelost. Ook kreeg ik een vervangende auto mee. Service is dus top bij dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was al een ruime tijd op zoek naar een volkswagen golf highline, bij autobedrijf jan bogert een gevonden en dat is hem ook geworden, nog een interessante auto verzekering van de bovag afgesloten. rij er nu 4 weken in en auto bevalt zeer goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer leuke Volkswagen Polo aangekocht bij autobedrijf Jan Bogert, Stefan En Jan ga zo door. Ben er zeer tevreden mee en jullie gaan mij zeker terug zien voor onderhoud!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op internet een occasion gevonden bij autobedrijf Jan Bogert vanaf het eerste contact merkte ik dat dit een bedrijf met passie voor het vak is. een afspraak gemaakt om de auto te komen bekijken, auto stond netjes klaar voor de proefrit, na de proefrit nog wat zaken voor de afhandeling afgesproken en nog geen dag later kon ik rijden. Dit was voor mij zeer belangrijk omdat ik zonder auto zat, auto werd keurig netjes afgeleverd met een goeie afleveringsbeurt en alles tip top in orde! Ga zo door autobedrijf Jan Bogert, en bij de aanschaf van mijn volgende auto zal ik zeker eerst bij jullie terugkomen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden interesse in een auto bij dit bedrijf, hebben met de eigenaar een mondelinge afspraak gemaakt om de volgende ochtend een proefrit te maken in deze auto. Aangekomen bij dit bedrijf stond de auto niet klaar, maar tussen de rest van de occasions, met de opmerking, u had even moeten bellen dan had ik hem klaargezet ( stond nu nog tussen de rest van de auto\'s). Voor ons op zich geen probleem, zijn uur later terug gekomen om alsnog de proefrit te maken. De eerste opmerking van de eigenaar was, bent u er al uit of u deze auto wil hebben, waarop wij reageerden we willen graag eerst een proefrit maken en maken dan pas onze beslissing. De eigenaar vertelde ons dat als we die dag geen beslissing zouden maken de auto diezelfde dag nog aan een ander verkocht zou worden (smiddags was er nog een klant die een proefrit zou komen maken) waarop wij vroegen of het überhaupt dan wel zin had om een proefrit te maken, waarop hij als antwoord gaf eigenlijk niet. Wij gaven als antwoord pas te kunnen beslissen als je weet hoe de auto rijdt en of er geen mankementen aan zijn waarop hij als antwoord gaf, U rijdt nu in hetzelfde merk auto dus u weet hoe de auto rijd, dit is een schitterende bak en als u vandaag niet beslist is hij weg. waarop wij verbaasd vroegen of iedere klant dit doet bij deze meneer. Wij vinden het niet meer dan logisch dat er een rondje in gereden word voordat je een auto koopt. Meneer gaf aan dat hij vorige week wel 2 auto\'s had verkocht zonder dat deze klanten erin gereden hadden. Het spijt ons zeer maar wij gaan geen auto kopen zonder erin gereden te hebben. Ook vond de eigenaar het een heel groot risico om ons in deze auto te laten rijden. (heeft deze garage geen verzekering bij proefritjes?)Lees: Reeds 15 jaren in het bezit van rijbewijs, nooit schade gereden!!Als wij gelijk met een zak geld binnen waren gekomen had deze meneer zeer waarschijnlijk heel anders gereageerd, helaas wist deze persoon niet wie hij tegenover zich had en zijn er weggegaan zonder een proefrit te maken. Al moeten wij € 5000 euro meer betalen voor dezelfde auto bij een andere garage GRAAG, maar nooit hier! Wat een schandalige manier van behandelen! Advies als u naar deze garage gaat: In een net pak, geef vooral aan dat u de auto gelijk wilt kopen en niet meer twijfelt. ( De auto is by the way 5 dagen later nog NIET verkocht!!) \r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf het eerste telefonische contact moment ontstond er bij mij al het gevoel van correctheid/vertrouwen.\r\nIk vindt dat ik (in tegenstelling tot andere voorafgaande bedrijven alwaar ik contact mee heb gehad) als een echte klant wordt en ben behandeld.\r\nBij de volgende aankoop van onze bus/auto bestaat er geen twijfel om als eerste wederom Jan Bogert te contacten.\r\nPerfect bedrijf waar je het gevoel hebt dat ze naast je aan de tafel zitten i.p.v. ervoor.\r\nJan/collega\'s nogmaals geweldig bedankt voor jou goede service en inzet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb vaker een gebruikte auto gekocht, en dat was meestal correct en zakelijk.\r\nBij Bogert heb ik ervaren dat het ook anders kan. Een geweldig (Familie) bedrijf dat door mensen met veel passie voor hun product wordt gerunt. Er ook alles aan doen om het de klant naar de zin te maken. Natuurlijk willen we allemaal de hoofdprijs voor hetgeen we inruilen, maar ik weet inmiddels dat ik een eerlijke prijs heb gehad. Verwacht nooit wonderen maar wel goede service en betrouwbaarheid, en dat is bij dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is gewoon top om bij deze autobedrijf te komen\r\n\r\nGroetjes Daniël

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben hier een gebruikt auto aangeschaft.\r\nwe zijn hier goed en netjes geholpen.\r\nDe service is hier ook prima in orde, een deukje in de deur is er op een later tijdstip er uit gehaald.\r\nEen prima bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op 4 september 2013 een gebruikte bestelwagen bij Jan Bogert B.V. aangeschaft. Net bedrijf met jonge gebruikte auto\'s voor een nette prijs. Klein probleem met de airco geconstateerd maar die werd snel en deskundig verholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mij was het (eind aug 2013) de eerste keer dat ik in contact kwam met autobedrijf Bogert en ik heb dit als zeer prettig ervaren. Vriendelijke, aardige deskundige en zeer betrokken mensen die de tijd voor je nemen om alles goed uit te leggen. Ook goede adviezen en tips gekregen. Snelle en kwalitatief goede reacties op vragen nadien. Je voelt je welkom en serieus genomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en goede service.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aanschaf van de gebruikte auto is naar teveredenheid verlopen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en erg vriendelijk, goed service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede snelle service, hulp gehad bij verzekeren. mooie auto\'s/ bedrijfswagens in prima staat.lieve mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier een maand geleden een Volvo v50 gekocht. Mijn Audi was op dus ik moest snel een andere auto hebben zaterdags gekocht woensdag opgehaald. Hele fijne mensen ik zou er de volgende keer zo weer gaan kijken.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke en nette afhandeling. we hadden net iets meer uitleg overde de auto gewenst. wij zijn tevreden, ondanks dat we geen garantie haddenm, waar we voor kozen, zijn we netjes geholpen!!! bedankt!!\r\nheeft het vlees gesmaakt???

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord