voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een mooie Seat Leon gekocht. Wel gaat alles in een sneltrein vaart. Bij de aflevering geen enkele uitleg over de auto gekregen. Bij mijn eerste tankbeurt bleek dat er geen 95 maar 98 benzine in moest. Ook de afleveringsbeurt lijkt niet helemaal uitgevoerd. Het oliefilter was niet vervangen en ik twijfel ook of er olie is ververst. Hopelijk wordt er nog contact opgenomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Jan Bogert is zeer goed. Ik heb een prachtige occasion kunnen kopen. Ik zou zeker vrienden en kenissen aanbevelen om hier een auto te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima tweedehands auto gekocht bij Jan Bogert. De auto is netjes afgeleverd. Enige puntje van kritiek is een wél beloofde, maar nooit ontvangen offerte voor een BOVAG schadeverzekering voor deze auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via Autoscout (Golf 6) bij de Firma Jan Bogers uitgekomen. Na een bezoek op de zaterdag middag aan de showroom en wat informatie op gedaan te hebben hierna een afspraak voor een proefrit gemaakt welke op een maandag avond kon worden. De auto beviel direct en na wat onderhandeling over de prijs de koop gesloten. Donderdag avond stond hij al klaar wat een service ! Het is geen doorsnee auto handelaar die voor het snelle geld gaat maar de tijd voor je neemt en je rustig naar het aanbod in zijn goede gevulde showroom met jonge occasions laat kijken. Mocht ik weer een auto nodig hebben zal ik zeker weer een bezoek aan Jan en zijn zoon brengen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Soms wat chaotisch maar wel gewoon prima.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf, waar wij vriendelijk en goed zijn geholpen.\r\nMooie auto gekocht die prima is afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweedehands Ibiza gekocht uit 2010. De auto is tip-top in orde. Nergens anders een dergelijke auto kunnen vinden voor een vergelijkbare prijs.\r\nVriendelijk en professioneel.\r\n\r\nKleine opmerking: bij het rij-klaar maken zou men naar mijn mening de auto ook netjes afgetankt mee moeten geven aan de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een klere eind weg zit het bedrijf vanaf Nijkerkerveen, echter de rit meer dan waard.\r\nZe hebben prachtige auto\'s staan en in plaats direct een auto te willen slijten werd eerst mijn zoontje geholpen die in de auto doodziek was geworden.\r\nDaarna een prachtige Volvo v70 gekocht die nergens in Nederland met de zelfde kilometerstand goedkoper te vinden was.\r\nOp de weg naar huis genoten van de heerlijke auto.\r\nZeldzaam om bij zo een autobedrijf te komen erg klantvriendelijk en keurig netjes geholpen.\r\nTrouwens de koffie was ook erg lekker.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Jan Bogert heeft snel en correct op mijn vragen per internet gereageerd. Een familiebedrijf waar klant gerichtheid voorop staat.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen. Nette afhandeling. Geen klachten. Aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto\'s zijn naar tevredenheid al jaren in onderhoud bij Autobedrijf Jan Bogert BV.\r\n(Glas)schades worden ook altijd goed verholpen.\r\nDe monteurs zijn beleefd en hebben kennis van zaken.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dhr Bogert is een goede vakman en heeft veel tijd voor ons gemaakt ook buiten de openingstijden.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord