goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met het familiebedrijf. Vriendelijk geholpen, je bent echt een klant.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Jan Bogert heeft naar aanleiding van mijn vorige review contact met mij opgenomen omdat men zich zeer stoorde aan de toonzetting in mijn review, de toonzetting was behoorlijk stevig, soms zelfs bijna agressief. \r\nAutobedrijf Jan Bogert vertelde dat de gemaakte afspraken die ik in de bijlage van de email had opgenomen niet bekeken waren, veder gaf men aan geen offertes te maken ivm de grote hoeveelheid auto\'s die verkocht worden.\r\n\r\nWat ik in review niet genoemd heb is dat autobedrijf Jan Bogert de distributieriem, waterpomp etc. zeer snel en voor een erg scherpe prijs heeft vervangen, netjes.\r\n\r\nWat positief is dat Autobedrijf Jan Bogert zeer fraaie auto\'s verkoopt voor een hele scherpe prijs. \r\nAdvies, maak zeer duidelijke afspraken wat er tot de overeenkomst behoort, waar worden de afleveringskosten voor gerekend, is er een bepaalde vorm van garantie etc... Laat deze afspraken feitelijk door Autobedrijf Jan Bogert bevestigen dat voorkomt teleurstellingen.\r\n\r\nVerder hebben wij daar een prachtige en heerlijk auto gekocht voor een hele scherpe prijs, bij het ophalen van de auto was het ontvangst mede door mevrouw Bogert uiterst vriendelijk.\r\nAls je hier alert op bent is dit een goed adres, voor anderen is een merkdealer misschien de beter maar ook duurdere keus. \r\nGezien de grote afstand en deze kwestie raad ik Autobedrijf Jan Bogert toch niet aan bij mijn kennissen, de meesten voelen zich prettiger bij een merkdealer. Dit is natuurlijk een persoonlijke keus.\r\n\r\nIk wens Autobedrijf Jan Bogert veel succes en hoop dat men mijn opmerkingen constructief oppakt, misschien toch maar wel offertes maken. (kleine moeite, groot plezier).

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht, bij proefrit was het verhaal dat er winterbanden onder lagen. Dit bleek niet het geval te zijn later. Hierdoor moest ik extra kosten maken om dit recht te krijgen. Hr. Bogert legde hiervan de schuld min of meer bij mij omdat ik had moeten controleren bij aflevering of het wel winterbanden waren. Dat is jammer. Wilde ook niet tegemoetkomen. \r\nVerder geen bijzonderheden, raad bedrijf wel aan, maar goed afspraken vastleggen en controleren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Jan Bogert heb ik een gebruikte Giulietta gekocht. Auto was werkelijk zo goed als nieuw en de prijs scherp. Inmiddels 1.5 maand later rijd ik met veel plezier in de deze mooie auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze week een auto gekocht bij Jan zeer vriendelijk service en een super kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, Mooie Vw polo gekocht voor een scherpe prijs zonder garantie. Na 2 weken n probleempje, kosteloos oplost door dit bedrijf. Superservice!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de auto zag er goed uit en alles was goed afgehandeld.De garage is goed opgeruimd en schoon. Het oog wil ook wat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijke benadering. Zeer mooie auto\'s in de showroom. Goede kennis van zaken.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Relaxte praktische verkoop van gebruikte auto voor scherpe prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima zaak. Mooie auto voor een scherpe prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben voor de 1ste keer kennis gemaakt met dit bedrijf en hebben een fijn gevoel er aan over gehouden.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen vrijdag gaan kijken naar een V50. Waren nog aan het poetsen maar zaterdag stond hij spic en span klaar. Heb gelijk de auto gekocht gezien de prijs/kwaliteitverhouding. Telefoon bij aflevering geïnstalleerd en de bumper nog opgespoten(had ik niet gezien dat er lak af was).\r\nHeb nog een car garantie afgesloten om 1 jaar vrij van grote kosten te rijden.Ben tevreden over het hele traject.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zaterdag een schitterende Audi A4 s-line gekocht bij Jan. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Wat me verder erg aansprak is de persoonlijke benadering. Het is nog een echt familiebedrijf en dat merk je.\r\nJan, voor de volgende auto kom ik zeker weer eerst bij jullie langs.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mkmb een mooie witte polo gekocht van 2011, ik zag hem op Internet, we zijn de zelfde dag er nog naar toe gereden (vanuit zwolle 195km) hij stond buiten, zonder nav.die was eruit gehaald tegen diefstal, we hebben de auto direct gekocht want er waren meer kapers op de kust. \r\nHij is perfect afgeleverd.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord