goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Stefan has been very friendly and helpful. As I am a foreigner, he drove me to RDW to register for the car and chatted with me during the journey, making me feel welcomed. He also helped me with the banking services in order to make the transaction. Excellent service! The car was working in good condition!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf aan mijn dochter aanbevolen voor aankoop gebruikte auto.\r\nDoor zeer goede ervaringen met dit bedrijf in het verleden kom ik hier graag terug.Nu de vierde auto hier gekocht.\r\nPrettige sfeer en goede eerlijke behandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Autobedrijf Jan Bogert een Peugeot aangeschaft, heerlijke auto en een prima prijs!\r\nHet is een gezellig familiebedrijf, waar ze de tijd nemen om aan de wensen van de klanten te voldoen.\r\nZeker aan te bevelen als je opzoek bent naar een jong gebruikte auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volkswagen Golf gekocht, prijs was zeer scherp. Vriendelijk personeel en de auto word goed afgeleverd. Leuk familie bedrijf waar ze je netjes helpen, en gewoon de tijd geven om de auto te bekijken. Heerlijke koffie!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Seat ibiza uit 2010 gekocht. Zeer goed geholpen, de verkopen was niet opdringerig, wel heel standvastig op de prijs. Ik vond het overigens vreemd dat de prijs in de showroom € 1.000 hoger was dan op internet.\r\nAuto ziet er heel netjes uit. Had gevraagd of ze de bekleding van de kofferbak nog konden verschonen, maar dit hebben ze uiteindelijk niet gedaan. tot op heden (1 dag na aankoop) geen problemen gehad. Auto is netjes overgeschreven en benodigde papieren ontvangen. De NAP ontbrak.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben prima geholpen en te woord gestaan. Alles wat was afgesproken is nagekomen. Klein minpunt is het niet vertellen van de gebreken. Ik weet dat je dat als koper ook niet doet over de gebreken van je in te ruilen auto, maar dat verwacht je niet van een autobedrijf. Er wordt afleveringskosten in rekening en dat doet de koper niet. Bij mij zat er een ster in de vooruit en toen ik dat de eerste dag direct meldde was het antwoord dat het bekend was. Er werd daarna aangeraden het aan je verzekering te melden.\r\nDit vind ik niet naar tevredenheid oplossen van een probleem. Garantie??

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij kochten 2 auto,s bij Bogert en zijn tevreden over zijn manier van zaken doen, zeer betrouwbaar en levert de auto,s punctueel netjes af met de boodschap, als er wat is bel me of kom langs. Dit is nog niet nodig geweest. In het onderhandelen over de prijzen (met inruil van) moet je elkaar zien te vinden en is gelukt. Je moet ook een ander wat laten verdienen, want naast gedrevenheid van de Fam.Bogert is het niet alleen hobby maar ook hun beroep. Jan alle goeds en bedankt!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op internet een mooie auto gezien die bij dit bedrijf te koop stond, vervolgens zonder afspraak langsgegaan. Ik ben netjes ontvangen en na een kort praatje over de auto kon er meteen een proefrit gemaakt worden. Wat opviel is dat de auto er keurig uitzag hij leek wel nieuw en zo reed hij ook, bij terugkomst meteen de deal gesloten en een week later opgehaald. Ben erg tevreden over deze auto en de scherpe prijs die ik voor deze jonge gebruikte wagen met weinig kilometers heb betaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klant is koning, geen snelle verkoop praatjes. Optimale kennis van auto`s voor verkoop en onderhoud. Betrouwbaar bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je word netjes geholpen\r\nProefrit geen probleem\r\n2 de aanschaf gebruikte auto\r\nMooie auto\'s voor nette prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onder het genot van een lekker bakkie goed zaken gedaan.veel keuze tegen een goede prijs.waren er ook al snel uit.ruim overzicht.auto zag er tiptop uit en kreeg voor aflevering een beurt.\r\nGoede prijs bij inruilen van de \"oude\" auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op internet een Audi A3 gevonden bij autobedrijf Jan Bogert, een afspraak gemaakt voor een proefrit.\r\nAuto was goed geprijsd en netjes afgeleverd, dit bedrijf is zeker aan te bevelen met vriendelijk personeel.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Qua service een opmerking, twee maal gemaild dat er geen cd voor de navigatie in de auto zat en dat in onze ingeleverde auto onze eigen cd\'s nog zaten.\r\nOp de eerste mail, geen reactie, daarna gebeld, men vroeg nog een keer een mail te sturen. Reactie gehad, dat men ons zou contacteren als de cd binnen was. Tot op heden nog niets gehoord en dus uiteindelijk zelf de cd voor navigatie aangeschaft. Tevens stond er nog een call back van pon open voor deze auto toen we bij de Borchwerf in Roosendaal waren voor een lekke band. Verder bleek de auto een ernstig mankement te hebben aan de versnellingsbak, wat uiteindelijk onder coulance van pon is gemaakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 28 juni auto opgehaald , heel goed en correct geholpen. \r\nZowel bij de aanschaf als aflevering\r\nHeel goed gevoel bij dit bedrijf

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was voor mij een heel eind reizen,maar wat ben ik blij dat mij zoon me meegenomen heeft.dat was Zeker de moeite waard .Aardige mensen,lekkere koffie En een perfecte auto. Wij zijn meer dan tevreden en raden iedereen een kijkje te gaan nemen bij Jan. Een eindje verder rijden is het zeker waard.\r\nGroeten Marja

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Graag maak ik gebruik van de gelegenheid om mijn zeer positieve ervaring met autobedrijf Jan Bogert te delen. Na een aantal bezoekjes aan merkdealers had ik nog niet een geschikt adres gevonden waar ik kon slagen voor een specifieke auto. Ik was namelijk op zoek naar een Seat Leon 1.6 tdi met relatief weinig kilometers en dat bleek in mijn zoektocht schaars. Na een oriëntatie op internet ben ik een tweetal merkdealers langs gegaan, maar vond het aanbod tegen vallen en de prijzen relatief gezien hoog. Een beetje teleurgesteld ben ik naar Jan Bogert gereden omdat ik wist dat hier een beoogde auto stond. Eenmaal op de Wipmolen in Dinteloord aangekomen viel vooral het grote aantal occasions op. Daarnaast stonden alle auto\'s er goed gepoetst bij wat een fraaie uitstraling heeft. Ben ontzettend hartelijk door Jan zelf ontvangen en de recht-toe-recht-aan mentaliteit zorgt voor duidelijkheid en daar houd ik persoonlijk enorm van. Op de andere adressen die ik heb bezocht werd vooral gelijmd en het kat en muisspel gespeeld. Is ook een manier, maar niet een wijze die mij lekker past.\r\n\r\nEen proefrit maken is geen enkel probleem en mijn vriendin en ik waren direct verkocht! Wij hebben nog even erover nagedacht en wilde de auto graag aankopen. De prijs zijn wij vrij snel uitgekomen en hebben afspraken gemaakt wanneer ik de auto zou komen ophalen. De flexibiliteit van Autobedrijf Jan Bogert is ook enorm! Heb namelijk op mijn verzoek de auto een paar dagen eerder dan de gemaakte afspraak opgehaald. Vooraf even gebeld en het was geen enkel probleem om de auto eerder op te halen en de afspraken na te komen.\r\n\r\nZeer zeker dat ik Autobedrijf Jan Bogert aanbeveel aan mensen die op zoek zijn naar een auto tegen een scherpe prijs. Het is zeer merkbaar dat het gaat om een familiebedrijf en de gemoedelijkheid en prettige sfeer valt dan ook te prijzen! Dank voor alle service en ik kom graag terug.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

Wipmolen 3