goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een net bedrijf dat de tijd neemt voor zijn klanten.\r\nZe hebben jonge auto\'s met weinig kilometers

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat wij eerst een andere auto op het oog hadden, kwam mijn vrouw op de site terecht van Jan Bogert occasion.\r\nDaar vonden we een Audi A6, waar we beide gelijk een klik mee hadden. Maar lag toch wel boven ons budget.\r\nHeb goed kunnen onderhandelen met Jan en heb er een prima prijs van kunnen maken.\r\nOnderhandelingen verliepen erg makkelijk ( in tegenstelling tot andere bedrijven).\r\nZaterdag Audi gehaald, werd prima ontvangen. Erg vriendelijk familiebedrijf.\r\nKortom, erg tevreden over klantvriendelijkheid, service en prijsverhoging. Raad Jan Bogert occasions zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een net een zeer vriendelijk bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel geholpen, zaterdag middag binnen gelopen en dezelfde dag nog met de auto waar ik voor kwam kijken naar huis gereden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden over onze gekochte auto\'s, gezellig familiebedrijf waar wij ons erg goed bij voelen. Vertrouwen is groot waardoor ze ons als vaste klant hebben!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes geholpen en alles volgens afspraak afgehandeld

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam bij dit bedrijf terecht omdat de prijs met enige afstand de goedkoopste was op het internet.\r\nKlantcontact was zakelijk maar vriendelijk met vader en zoon.\r\nBedrijf hanteert geen BOVAG garantie maar je koopt een garantiecontract bij een extern bedrijf (295,-) Afleveringskosten 495,-.\r\nTrekhaak vlak voor mijn vakantie nog snel gemonteerd dat was prima 595,-. De achterbanden hadden op het eerste zicht ruim voldoende profiel maar de auto trilde bij rijden. Bij nadere controle bleken beide achterbanden flinke cup slijtage (op de binnenrand onder de auto) te hebben waardoor het lijkt of het wiellager kapot is. Banden heb ik (moeten) vervangen. Ook de ruiterwissers hadden de langste tijd gehad. De vervangingen heb ik niet bij Jan Bogert geclaimd ivm de externe garantie. Onderhoudsboekje is door het bedrijf niet ingevuld en je kunt dus niet controleren waar de aflever beurt uit bestaat. Het onderstel blijkt niet onder de garantie voorwaarden te vallen en je vraagt je dan wel af waar je dan 495,- afleveringskosten voor betaalt. Ondanks de lage aanschafprijs beveel ik het bedrijf ivm bovenstaande niet aan. Prijs kwaliteit blijft door de lage aanschafprijs wel voldoende.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk ontvangen!\r\ngoed geholpen met mijn leuke volkswagen lupo.\r\nben er blij mee!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto ingeruild voor een andere (nieuwer) model.\r\nAangezien het een ouder type fiat was. Was de garage hier niet direct in geïnteresseerd. Geen doorverkoop mogelijkheden was de reden. Begrijpelijk aangezien het autobedrijf vrijwel alleen handelt in jongere auto\'s met een lage km stand. Uiteindelijk toch tot een goede overeenkomst gekomen tot inruilen.\r\nPrima service, zou er direct weer terug naar toe gaan als ik een nieuwe auto nodig heb!\r\nKlantenservice dikke voldoende.

slechter dan verwacht

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bezoek aan Jan Bogert is zeer teleurstellend verlopen.\r\nJe krijgt volop de vrijheid om zelf auto\'s te bekijken maar zodra je vragen stelt krijg je het gevoel dat je als klein kind behandeld wordt. Eigenaar weet alles beter en vindt zijn telefoon tijdens het gesprek belangrijker dan een eventuele koper. Internetprijs klopt niet met prijskaart in de auto dit wordt met een slap verhaal afgedaan. Hij heeft mooie auto\'s maar door zijn arrogante houding zal hij aan mij nooit een auto verkopen. Een verkooptraining zou zeer nuttig zijn voor deze man. Met een zeer vervelend gevoel weg gegaan maar gelukkig vandaag bij een zeer klantvriendelijk bedrijf met veel kennis van zaken een auto gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie auto, welwillende mensen.\r\nEven wat gedoe over \r\nreservewiel dat wel in beschrijving stond; in plaats ervan reparatieset. Kon omgewisseld worden. \r\nThuis bleek er een flinke kras in een portierhandel te zitten die we niet gezien hadden. Mail erover is niet beantwoord.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Had al maanden een Subaru Outback op het oog. Ook een proefrit gemaakt. Toen prijs met € 1.000 omlaag was gegaan heb ik knoop doorgehakt en oude Subaru ingeruild. Inruilwaarde was lager dan elders maar de totaal paste bij wat ik in mijn hoofd had. Op de dag van auto ophalen was er een onderdeel niet op tijd waardoor auto niet om 14 maar om 17.00 uur klaar zou staan. Keurig over gebeld. Om 15.00 uur vanuit Bilthoven vertrokken kwam ik in een grote file naar het zuiden (was namelijk start van Zomervakantie Regio Midden). Kwam om 18.45 uur, waar Jan Bogert gelukkig op mij had gewacht. Hij was in begin wel wat geprikkeld vanwege de verjaardag van zijn dochter. Snel alles afgehandeld en terug naar huis. Hartelijkheid en werkelijke interesse in de klant zijn zeker verbeterpunten. Verder correct en scherp geprijsd. Mooie auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct en professioneel geholpen\r\nprijs kwaliteit is goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen we zijn goed geholpen met de aanschaf en inruil van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een mooie gebruikte wagen aangeschaft. Helaas na een week gingen er wat lampjes branden in het display maar dit werd na een afgesproken bezoek zonder probleem opgelost.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goes
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf T5 gekocht bij Autobedrijf Jan Bogert. 100% bus weinig km goeie\r\nprijs. Snel weer op pad met iets moois gebruikt? autobedrijf Jan Bogert, daar moet je zijn!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 4 Maanden geleden een tweedehands auto gekocht hier.Na 2 weken gjng de auto onregelmatig lopen en Vorige week was ineens het contactslot defect. Hiermee terug gegaan naar hun omdat er op emails niet werd gereageerd. Contact slot was geen garantie en omdat de auto MAAR 9000 euro was moest ik niet veel eisen omdat de prijs al zo scherp was. En omdat het niet elektronisch was. Liever hadden ze helemaal geen tijd of zin om hem te repareren was mijn idee maar na een half uur aan de balie te hebben gestaan toch maar laten repareren. Reparatie was binnen 2 dagen gebeurd. Kosten 185 euro. Nog gevraagd of ze naar het onregelmatig lopen hebben gekeken en dat hadden ze hoor!! Maarja zoals hij liep hoorde het volgens hun. De opel dealer heeft er maar naar gekeken en wat bleek de gasklep was vuil. Even doekje erdoorheen en hij liep weer netjes. Kortom Service erg slecht!!!! Ga er nooit meer heen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net en correct bedrijf met vriendelijke mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige sfeer. Maken betrouwbare indruk. Zakelijk. Aanbod scherp geprijsd, wat betekent dat er weinig ruimte is voor prijsonderhandelingen. Geen geneuzel over € 110 hier en € 100 daar. Prima toch?

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hadden een goed gevoel bij dit bedrijf. Goede prijs voor onze nieuwe auto. Ze kwamen betrouwbaar over. We hebben niet lang na hoeven te denken.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord