goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen,vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachtige Golf gezien bij Jan Bogert. Snel een afspraak gemaakt, gekocht, en dezelfde dag nog op kunnen halen mijn nieuwe beauty! 3 weken later brandt er een controle lampje, ik balen! Maar niet getreurd, Jan Bogert gebeld, en dezelfde dag nog opgelost! Dat noem ik pas Service! Dat zijn voor mij Top zaken deze! Leuke mensen met passie voor hun autovak!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooi bedrijf met prachtige occasions. Heb hier een Seat Leon gekocht en ben erg fijn geholpen. Goeie service verleend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op internet een complete Renault Mégane gevonden.\r\nde prijs was scherp en niet onderhandelbaar. dealer onderhouden en de onderhoudshistorie was compleet. Mooie Nederlandse auto\'s. Zeer tevreden over Autobedrijf Jan Bogert.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volkswagen Up gevonden op internet, snel tot een deal kunnen komen. Fijn bedrijf & goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service, en hele mooie jong gebruikte auto\'s.\r\nAl 2 maanden in bezit van een hele mooie Audi A4.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Autobedrijf Jan Bogert een mooie Ford Focus gevonden. een afspraak gemaakt om de auto te komen bekijken, en tot een deal kunnen komen. auto is netjes afgeleverd en wij konden de auto al snel ophalen voor de aflevering. Ik heb voor Autobedrijf Jan Bogert gekozen voor eerlijk advies, goede prijs-kwaliteit verhouding en uitstekend service. Autobedrijf Jan Bogert, ga zo door!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zo\'n twee maanden geleden een gebruikte auto (3,5 jaar oud) gekocht. In eerste instantie goed geholpen. De auto (V50) liep tijdens de proefrit niet lekker. Dat zou allemaal opgelost worden, het zou een software update zijn. Na de proefrit werd nog gemeld dat het ook een van de verstuivers zou kunnen zijn, maar die kosten 400 euro. Bij aflevering liep de auto beter dan tijdens de proefrit. Ik reed voor het eerst in een Volvo en dacht dat dat zo hoorde (af en toe stotteren in de lage versnellingen). Tijdens mijn vakantie (terugreis) kwam ik met pech in Frankrijk stil te staan. Na onderzoek bleken 4 injectoren vernieuwd te moeten worden. Ook de compressor van de airco had het inmiddels begeven. Na telefonisch contact was er niets te regelen met dit bedrijf. Kortom een reparatiepost van ongeveer 1100 euro. Bogert geeft niet thuis. Dit is de laatste keer geweest dat ik zaken heb gedaan met dit bedrijf. Een waarschuwing aan allen die dit lezen: \"Kijk uit met het kopen van een auto bij dit bedrijf\". Tot de verkoop lijkt het allemaal koek en ei. Daarna is er niets meer over van de goedwillendheid. (Dit in tegenstelling tot mijn vorige beoordeling. Die was van voor de problemen.)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zocht een andere auto en via gaspedaal.nl vond ik een auto die me erg aansprak. Mede door de km stand, bouwjaar en prijs. Ik had al gelezen op internet dat Autobedrijf Jan Bogert B.V. scherpe prijzen hanteert. Na uitgebreid de auto bekeken te hebben en een proefrit te hebben gemaakt zijn we op prettige wijze tot een akkoord gekomen. Ik kon de auto al op zaterdag ophalen, terwijl we de auto donderdag kochten. De auto is die vrijdag voorzien van 2 nieuwe banden en een onderhoudsbeurt. Bij de aflevering had wat mij betreft wat meer tijd genomen mogen worden om bijv. de accessoires toe te lichten en de werking uit te leggen. \r\nEind oordeel: Dikke prima en zal er een volgende keer zeker terug gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na sluitingstijd proefrit kunnen doen en papierwinkel geregeld. Prima flexibiliteit en goed geholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jan is een topkerel, wilde samen met zijn vrouw even op mij wachten na sluitingstijd. Zeer goede prijs kwaliteit. Enkel wijkte de nieuwprijs van Jan iets af met de Rdw gegevens maar verder geweldige koop en zeer tevreden. Veel mooie auto\'s heeft hij staan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Audi A1 gekocht.\r\nnetjes reactie vooraf via de mail.\r\nafgesproken en de auto stond klaar voor proefrit.\r\nonderhandeling ging soepel en er zat ook nog wat ruimte in.\r\nauto is keurig netjes afgeleverd.\r\nprima bedrijf dus!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en snel geholpen na eerst een indicatief inruilvoorstel via de telefoon te hebben gekregen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanschaf gebruikte auto en inruil oude auto. Zeer scherpe aanschafprijs, prettige medewerkers en net bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig bedrijf. Geen onnodige fratsen. Keurig als klant behandeld en een goede aflevering van de auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren onze nieuwe Ford Focus opgehaald. Nadat wij deze zondag op hun site zagen staan meteen een mail gestuurd om de auto te bezichten. Perfect geholpen door stefan en een mooie prijs afgesproken. Kon de auto 2 dagen later komen ophalen. Nou ze hebben geen woord gelogen de auto rijdt perfect en we zijn er echt heel blij mee. Een heel leuk familiebedrijf waar aandacht eerlijkheid en geduld op 1 staan. Ze hebben daar mooie auto\'s staan die in perfecte staat verkocht worden. Zal ik in de toekomst weer een auto bij hun kopen ? JA ZEKER WETEN. familie Bogert ga zo door.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen. Alle tijd om rustig de auto te bekijken.\r\nNa koop van de auto ook 2 nieuwe banden gekregen. De grote beurt bij aflevering is volgens mij een kleine geworden. Verder mooie auto voor goede prijs. \r\nO ja in eerste instantie de verkeerde trekhaak gemonteerd dus 2 dagen extra gewacht voor de goede.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de site van Financial Lease auto gevonden die hier stond. Eerste bezoek was prima en mochten we meteen een proefrit maken. Na afhalen kregen we na 3 dagen al een lekke band door slijtage aan band, wat volgens hun echt niet kon. Ook ontbrak er nog een zekering waardoor 12v aansluitingen niet werkte en de batterij van mijn sleutel was leeg. \r\nVoor de rest lijkt het een prima auto en hij rijd heerlijk en is de prijs scherp.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam hier om naar een gebruikte auto te kijken die ik was tegengekomen op internet. Ik kreeg alle tijd om te voelen en te ruiken maar voor een proefrit werd me gevraagd om eerst akkoord te gaan met de prijs. De auto\'s staan er netjes gewassen bij dus dat kan ik begrijpen. Verder vriendelijk geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste ervaring was prima, maar toen we voor een proefrit terug kwamen stond de auto niet klaar ( terwijl we op hun advies van te voren hadden gebeld om te zeggen dat we een proefrit wilden) En eigenlijk was een proefrit alleen mogelijk als we al overeen waren gekomen met de prijs??\r\nOnderhandelen over de prijs was helemaal not done, meneer wilde zelfs weglopen.\r\nUiteindelijk toch daar de auto gekocht, met het ophalen werden de sleutels geven, een hand geschud en dat was het. Moesten zelf maar kijken waar de gekochte auto stond.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima,\r\nNo nonsens bedrijf snel en adequaat
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben ruim 3 uur heen en weer gereden om onze auto te bekijken. Daarna weer 3 uur vanuit Arnhem om de Volvo op te halen. Vriendelijke, meedenkende en deskundige mensen. Zeker een aanrader.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord