goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super mooie gebruikte Audi A6 gekocht! \r\nZiet er als nieuw uit! Heel tevreden! Geholpen door deskundige mensen! \r\nWij gaan genieten van deze mooie auto! Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een mooie BMW 318D uit 2013 Uitgezocht. Eerst onderhandelen dan pas sturen. Kan vervelend overkomen voor sommige. Echter begrijp ik dat ze niet de hele dag door de showroom heen kunnen rijden voor mensen die alleen maar komen rijden. \r\nGeholpen door Corne en Stefan. Beide erg vriendelijk en behulpzaam. bij de aflever-beurt zat een volledige onderhoudsbeurt en een set prima bandjes. \r\n\r\nAl met al Prima tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen zaterdag een mooie Mercedes C180 Estate gekocht. Auto stond buiten gereed. We mochten meteen alles bekijken en proefrijden. Tijdens een kop koffie de deal gesloten. Om 9.45 waren we daar, om 11.30 uur stond de Mercedes op naam. Zeer content.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 30 maart een mooie BMW 520i opgehaald bij dit bedrijf, zeer vriendelijke mensen en geweldig goede service. Ook kreeg ik een hele eerlinke prijs voor mijn inruil auto terug. Ik ben uiterst tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een nette VW UP! gekocht. Erg blij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf, met mooie occasions. Bij Autobedrijf Jan Bogert een mooie Ford Focus kunnen aanschaffen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Autobedrijf Jan Bogert een mooie Bmw 3-Serie gevonden. Auto is keurig afgeleverd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk familiebedrijf. Je merkt dat iedereen zich inzet en al jaren ervaring heeft. Bij aflevering van een auto (aankoop) zou wel iets van een attentie gegeven mogen worden. Het is voor de koper een \'groot, feestelijk, moment\'.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht bij jan bogert met 128.000km op de teller 2 maanden later kapot en moet er een nieuwe motor in

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Scherpe prijzen, ook voor inruil auto. Weinig onderhandeling mogelijk. Plezierig familie bedrijf waar je de tijd krijgt om rustig rond te kijken. Proefrijden bij slecht weer was niet mogelijk, jammer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne hulp en je krijgt de tijd om op je gemak rond te lopen in de showroom. Veel aanbod van auto\'s. \r\nTot nu toe goede service en hoop dat blijft.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi auto bedrijf met volop keuze uit mooie gebruikte auto\'s. Vriendelijk familie bedrijf.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en snel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren op zoek naar een Chevrolet spark van bj ongeveer 2012, veel prijsverschil, bij dit bedrijf de auto gevonden met de juiste km en juiste prijs, ruim duizend euro goedkoper als bij anderen autobedrijven, Goede afspraken gemaakt en de auto na proefrit gekocht, gekozen voor een extra afleveringspakket, vandaag de auto opgehaald en helemaal tevreden, eigenlijk begint een auto kopen naar een prijs kijken nu onze ervaring met dit bedrijf was prijsvergelijking overbodig geweest, vriendelijke ontvangst geen opdringerig gedoe, proefrit zonder iemand van het bedrijf erbij kunnen maken, kortom al hadden we de zelfde prijs vergeleken bij een ander moeten betalen dan is dit beslist de moeite waard .

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de 2de keer mooie auto gekocht! Hopelijk weer net zo\'n goede als de vorige keer. Aan de service zal het niet ontbreken. Ga zo verder daar met jullie zaak!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf. Wij werden goed geholpen. Vriendelijke mensen. Ik ben tevreden met de gekochte auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima aandacht van het familiebedijf. Betrouwbare uitstraling.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een Volvo v40 gekocht bij deze familie bedrijf. We zijn erg goed geholpen en zijn erg tevreden met onze nieuwe auto! Verder viel het ons op dat ze top auto\'s verkochten voor aantrekkelijke prijzen. Een aanrader dus!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Jan Bogert B.V. een mooie Ford Focus gevonden. Snel een deal gesloten met de vriendelijke verkoper en inmiddels de trotse eigenaar van de auto van onze keuze. Fijn zaken te doen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontspannen en gezellig familie bedrijf met een ruim aanbod aan prachtige auto\'s. Het was voor ons absoluut de moeite waard om daar meer dan 100 km voor te rijden om een auto te bekijken en proefrit mee te maken.\r\nMoest even wennen aan het feit dat de prijzen niet onderhandelbaar zijn. Achteraf begrijpelijk om dat alle auto\'s die worden aangeboden heel erg scherp geprijsd zijn. Dit bedrijf is wat ons betreft een aanrader.\r\n

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van diverse mensen bij dit autobedrijf uitgekomen. Inruil van auto was mogelijk. Geen smoesjes, gewoon een marktconforme prijs. De occasion die we kochten was tevens erg scherp geprijst. Weinig ruimte voor onderhandelen. Tevens vriendelijk geholpen en ten alle tijden netjes te woord gestaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie Volvo V40 gekocht, keurig afgeleverd en vriendelijk personeel!! Keuze gemaakt voor een 12 maanden garantie pakket, waarbij ik bij de dealer terecht kan!

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord