perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel. Mooie verzorgde auto’s. Ik ben erg goed geholpen en niet gepushed in welke zin dan ook. Beantwoorden alle vragen en nemen de tijd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende garage, grote voorraad jong gebruikte auto’s, aardig personeel en goed service. Wat mij betreft een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lease werd heel snel geregeld . De aflevering werd top geregeld in no time . Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe auto van jan bogert !

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volvo V40 gekocht bij dit autobedrijf. \r\nGoed te woord gestaan en geholpen.\r\nEn wat ik zelf fijn vindt is dat je rustig zelf de auto mag bekijken zonder dat iemand je continue in je nek hijgt en zijn verkoop praatje doet.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, uitgebreide uitleg en goede service. Vanuit het westen naar dit bedrijf gekomen omdat we een bepaalde auto wilden hebben. De auto is netjes afgeleverd - kleine kanttekening, met een halve tank diesel - verder heeft men al onze verzoeken ingewilligd. Al met al een hele goede ervaring. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima auto gekocht voor een scherpe prijs. Weinig onderhandelingsruimte. Service in orde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk ontvangen. Duidelijk over de prijs. Deskundige verkoper. Met ophalen van de auto wederom vriendelijk geholpen.\r\nIk zou hier zeker terug komen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel netjes en goed behandeld en ook nog een mooie auto gekocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf met vele mooie auto\'s

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede tweedehands Skoda Octavia aangeschaft voor een nette prijs. Bedrijf straalt verrtrouwen en degelijkheid uit, o.a. door garantie.\r\n\r\nSuggestie voor verbetering: een volle tank was aardig geweest, en een van de meegeleverde winterbanden is wel erg versleten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lang gezocht naar een auto voor mijn echtgenote. Ze had specifieke wensen die we voor ondenkbaar achtten. Altijd gezocht naar BMW 1 modelvariant 2013 . Prijs en kilometrage in combinatie met automaat heel moeilijk te vinden. Al surfend bij Bogert in Dinteloord terecht gekomen . T werd ons uiteindelijk aldaar duidelijk.... beter voor deze Prijs kan je vergeten . T werd een prachtige zwarte 1 serie automaat van 2016 met nog fabrieksgarantie. Technisch advies was ongelooflijk goed. Wens van partner was om een set M 1 velgen. Het enthousiaste team ging aan de slag en verblijdde ons deze week met een nieuwe set voor een spotprijs.... gemonteerd voor net 1500 euro met nieuwe Michelins... online kon ik ze ongemonteerd zonder banden hebben voor deze prijs. 1 woord! Dank jullie wel en tot de volgende auto! Dat staat vast

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De aangeschafte gebruikte Volvo V40 had een scherpe prijs. Wij werden goed geadviseerd bij de aankoop. Ook vonden we dat de uitleg van de bediening bij het ophalen onvoldoende was. Het komt prettiger over en is denk ik ook heel nuttig om kort de bediening/knoppen toe te lichten. Medewerkers waren vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een prachtige Alfa Romeo bij Autobedrijf Jan Bogert gekocht. Met Stefan is het prettig om snel zaken te doen. Prettige sfeer en heldere communicatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, duidelijk en degelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer mooie jonge gebruikte auto’s met NAP.\r\nGarage geeft een vertrouwd gevoel,en service is goed.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kijken kopen betalen en dan zo vlug mogelijk weg ze hebben het druk met andere klanten. Jij bent niet meer BELANGERIJK. Als je nog vraagt hoe het een en ander werk in de auto dan is dat niet moeilijk , dat wijst zich vanzelf . Goedemiddag

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en zeer goed geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn bij Autobedrijf Jan Bogert goed ontvangen en geholpen, echt een bedrijf waar de klant centraal staat.\r\nTevens een mooie showroom met heel veel keuze van merken en type auto\'s. Een fijne en snelle aflevering van de auto was voor ons dan ook erg prettig. Dit autobedrijf is dan ook van harte aan te bevelen!\r\n \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al enige tijd had ik een Volvo v40 op het oog wat ik graag wou bezichtigen. \r\nVorige week vrijdag was het zover en ik belde op om direct langs te gaan, aangezien het 16.00 uur was en ik uit Almere moest komen gaf ik aan dat ik door het spitsuur te laat zou kunnen komen, een hele vriendelijke dame aan de telefoon gaf aan dat dit geen probleem was. Rond 18.00 uur kwamen wij eindelijk heel vermoeid aan. Wij werden met open armen ontvangen door het personeel en kregen koffie/thee aangeboden. Wij wouden direct naar het voertuig en het personeel wees ons de weg naar de Volvo V40 en gaf aan dat zij aan het eten waren en wij gerust het voertuig mochten bezichtigen. De auto zag er keurig uit en vrijwel snel hadden wij besloten om een koopovereenkomst op te laten stellen. Wij hadden afgesproken dat het voertuig rijklaar gemaakt zou worden en dat wij terug zouden komen om het voertuig op te halen. 3 dagen later kwamen wij terug. Zoals afgesproken stond het voertuig al klaar (gekeurd en gepoetst) en wij reden met veel plezier de 143 km weer terug! Nu 3 dagen later ben ik nog steeds super blij met mijn aankoop. Mocht ik of mijn vrienden/familie/collega\'s ooit een auto nodig hebben, zal ik Autobedrijf Jan Bogert zeker aanraden! Bedankt voor de supersnelle service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig zaken gedaan. duidelijk en snel. mooie grote showroom. vele mooie en goeie auto\'s die klaar staan en die je gelijk mee kan nemen. leuk en \"klein\" familie bedrijf dat met enthuosiasme gerund wordt. \r\nik ben zeer tevreden met onze \" nieuwe\" auto. \r\nde volgende keer ga ik eerst bij Jan in de showroom kijken. \r\neen echte aanrader.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact, mooie nette (bedrijfs)auto\'s!

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord