goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne service, prettig, denken mee

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, deskundig, eerlijk

• Service N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens onze zoektocht naar een andere auto kwamen we online uit bij Jan Bogert.\r\nWe konden ons in de showroom rustig oriënteren en auto\'s bekijken en vragen werden netjes en duidelijk beantwoord.\r\nDe keuze was snel gemaakt en er was zelfs de mogelijkheid om de auto binnen enkele uren mee te nemen, wat ons -vanwege de lange reis- goed uitkwam.\r\n\r\nEr werd door een medewerker netjes uitgelegd waar een restaurant lag om de wachttijd door te brengen.\r\n\r\nBinnen de afgesproken tijd was de auto klaar.\r\nPapieren doorgenomen en we konden huiswaarts met de auto.\r\n\r\nDus kortom, helder, duidelijk en servicegericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig te woord gestaan. Wij kwamen voor een specifieke auto en kregen ruimschoots de mogelijkheid deze uitvoerig te bekijken zonder de aanwezigheid van de verkoper. Proefrit was ook geen probleem. Ook de afleverpuntjes zijn netjes nagekomen en de aflevering is correct verlopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel. Veel auto s op voorraad. Auto\'s waren met zorg gepoetst; gaf een verzorgde indruk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf! Aardige en behulpzame medewerkers. Er wordt meteen eerlijk verteld hoe het er daar aan toe gaat en wat je kunt verwachten, dit geldt ook voor de prijs. Het nadeel daarvan is dat er weinig onderhandelbaar is, maar ik heb wel het gevoel bij een betrouwbare garage gekocht te hebben, wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast had de auto ook gewoon een redelijke prijs. Het bedrijf ziet er daarnaast mooi uit en is schoon. Goede ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf met ruime voorraad auto’s.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tussen de ruime en afwisselende keuze aan gebruikte auto\'s ons droomexemplaar gevonden. Bedrijf ziet er netjes uit en er is een ontspannen sfeer. Leuke ontvangst door de verkopers, en een leuke deal kunnen maken. Aflevering was zeer goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie cabrio gekocht, onderhandeld met de zoon. Een vriendelijke man\r\nBij ophalen en inruil was alles binnen 30 min. geregeld, een zelfscan werd nog net niet gebruikt. Dit alles werd door de eigenares geregeld. Vragen over uitleg werd beantwoord met : Er is niemand die uitleg kan geven. Hier kom je zelf wel uit. \r\n\"Heb ik een auto gekocht of een koffiemachine???\"

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je rijdt er met een goed gevoel in een fijne auto weg!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste indruk van het bedrijf was goed. We zijn goed geholpen, alleen de servicebeurten kwamen niet overeen met wat op de uitdraai stond. Ze hebben het nog nagekeken en zeiden dat hij rond de 80.000 nog een beurt had gehad. Dit is niet terug te vinden in de boekjes en/of in mij Audi, vind ik achteraf wel raar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Familiebedrijf met vakkennis, servicegericht en heel vriendelijk. Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische familie bedrijf , begrip vol . Met goede advis !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede garage. Wij zijn gastvrij ontvangen na een lange autorit vanuit Genemuiden. De omschrijving van de auto klopte precies. Wij zijn zeer tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie collectie auto\'s. Geen gladde verkoop verhalen. Makkelijk en direct.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Goed geholpen en zijn heel flexibel. Voor de eerste keer hier een auto gekocht en niet meer dan tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima autobedrijf voor de 2e keer een auto gekocht service is uitstekend en personeel zeer vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen met goede en snelle service!

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord