goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 9 jaar gegleden heb ik hier een gebruikte auto gekocht. Een jonge man heeft mij vriendelijk geholpen. 2 weken geleden werd ik weer geholpen door dezelfde man. Geduldig is alles uitgelegd bij de aankoop. Dit bedrijf is betrouwbaar en verkopen goede auto\'s. Ik ben erg tevreden. Echt een aanrader ongeacht de afstand. \r\nIk miste wel een kleine cadeau of bedankje bij mijn aankoop. Het was perfect geweest als er een champagne had gekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ontvangst en netjes te woord gestaan alle tijd om de auto te kunnen bekijken.een lekker bakkie koffie en een nette showroom.uitstekend geholpen en alle afspraken zijn prima na gekomen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, duidelijk, zakelijk, nettewagen, correcte afhandeling. mijn complimenten aan de firma.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Autobedrijf Jan Bogert B.V. een “nieuwe” auto gekocht! Dit heb ik ervaren als prettig zaken doen! Ook heb ik mijn “oude” auto hier in kunnen ruilen tegen een marktconforme prijs! Ik heb mijn ervaring met Autobedrijf Jan Bogert als erg positief ervaren! Ze namen de tijd, gaven je de tijd om de nieuwe auto te bekijken en ook te testen! Mooie, nette locatie met vriendelijke mensen! Prima bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, ik kon de auto gelijk meenemen waar ik erg blij mee ben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi bedrijf, vriendelijk ontvangst en zeer veel mooie jonge occaisions. De auto waar ik voor kwam kijken heb ik ook gekocht. De gemaakte afspraken zijn allemaal keurig na gekomen. Een fijn bedrijf waar je met een goed gevoel een auto koopt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We kwamen voor 1 auto, het werden er 2. Superfijne en mooie auto’s, hartstikke vriendelijke mensen en een perfecte klantservice. Onze volgende auto’s gaan we zeker weer daar halen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een paar telefoontje met jullie stond er dan de auto die wij zochten. Deze stond ook zoals beschreven aan de telefoon perfect erbij. De zaak ziet er mooi en opgeruimd uit en je kan hier gewoon mooie jonge auto’s kopen voor scherpe prijzen. \r\nVriendelijke afhandeling en een goed gevoel bij de aankoop.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer slecht, vandaag daar geweest voor een Bmw 316 automaat. Als of je een pakje boter koopt. Had echt interesse in die Bmw maar meneer vond take iT or leave iT . Mijn ervaring, 0,0% klantvriendelijk. Mooie Bmw , maar ga wel ergens anders kijken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag onze nieuwe auto opgehaald! De Renault ingeruild voor een Volvo V60. Erg prettige zaak met scherp geprijsde mooie jonge occasions. Wel eerst over getallen praten voordat een proefrit kunt maken. Maar goed zaken gedaan. Erg blij mee!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst zeer gastvrij en geeft ruimschoots de tijd om de auto te bekijken . Scherpe prijs. Bedankt voor de koffie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De recht door zee benadering van het team Jan Bogert hebben wij zeer op prijs gesteld. Ook de nazorg bij de aanschaf van een gebruikte auto is zorgvuldig en prettig. Wij genieten van de aangeschafte Cabrio.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijn en goed geholpen met de aankoop van mijn vriendin haar nieuwe auto, ze hebben haar zeer goed alles uitgelegd waardoor ze ook een erg goed gevoel bij kreeg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is positief! Ben erg goed geholpen. De serves was goed en precies zo als afgesproken. Echt een aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de aankoop wordt aangegeven dat men trots is op de hoge waardering. Daarbij wordt voorbij gegaan aan de ervaring van de klant die daar op dat moment is. De prijzen van de auto’s zijn scherp en er is een hoop keus. Bij de afleverbeurt was alleen ‘vergeten’ om olie bij te vullen. Dus bij de reis naar huis begin direct het olie lampje te branden. Na contact is wel direct het bonnetje van een liter olie over gemaakt. Over het algemeen tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We wisten niet dat bij dit autobedrijf, en dat zo dicht bij, zulke prachtige auto\'s te koop staan.\r\nWe zijn keurig geholpen, en door iedereen vriendelijk te woord gestaan, en geholpen. Alles is klip en klaar wat ze doen voor welke prijs. Ik heb geen garantie pakket erbij aangeschaft, dus kan ik geen beroep op doen, mocht er toch nog iets niet oké zijn. Maar ja, dat is onze eigen keus! Ooh ja, ze hebben heerlijke koffie, onze Octavia is uitstekend afgeleverd, en rijdt top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk advies gekregen bij het aanschaffen van een andere auto.\r\nperfect dat je mogelijkheid heb om garantie van 6 of 12 maanden te kunnen afsluiten.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prachtige occasion gekocht bij autobedrijf Jan Bogert, via internet gevonden en een afspraak gemaakt om de auto te bekijken, oude auto ingeruild en nieuwe auto direct meegenomen. zeer tevreden over het bedrijf en de afwikkeling. Autobedrijf Jan Bogert, geeft mij als klant een vertrouwde indruk en professionele uitstraling. Autobedrijf Jan Bogert ga zo door, en ik beveel jullie bedrijf zeker aan!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tweedehands auto gekocht, na 1 week al met STUKKEN langs de weg.\r\n\r\nna nog geen 500km met de auto die we hier hadden gekocht stonden we al met pannen langs de weg... \r\nBij garage Bogert vinden ze dit normaal en beweren ze dat wij maar voor de kosten op moeten draaien.\r\n\r\nVreemde garage zonder gevoel voor klanttevredenheid.\r\nmijn advies: GEEN ZAKEN DOEN met deze club

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In april 2018 een BMW 316D gekocht bij autobedrijf Jan Bogert B.V. Het was druk toen ik aan kwam, maar daarna ben ik uitstekend geholpen. Ik had behoefte aan export documenten voor de auto en ook deze heeft het bedrijf voor een heel schappelijke prijs allemaal en snel geregeld. Nu maar hopen dat de auto nog lang probleemloos zal blijven rijden. In de toekomst zou ik zeker weer eerst bij Jan Bogert kijken als ik een auto nodig heb.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord