goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn ontvangen en geholpen. Kon mijn prachtige auto zelfs al dezelfde dag ophalen! Erg fijne garage!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk geholpen. Op een dinsdag binnen gestapt zonder afspraak, werd vrijwel direct geholpen. Vrijblijvend de auto bekeken waarin ik geinteresseerd was. Op een woensdag gebeld voor een proefrit. De volgende dag langs geweest voor de proefrit en de auto gekocht en 2 dagen later mocht ik hem ophalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en houden zich aan gemaakte afspraken. \r\n\r\nWe hebben 2,5 uur voor de auto moeten rijden maar zouden dat zeker nog een keer doen voor deze service en kwaliteit van de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring gehad bij deze dealer.\r\nZeer nette auto\'s met eerlijke prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, em hadden alle tijd om ons van informatie te voorzien van een auto waar wij interesse in hadden.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima koop gedaan bij Jan Bogert. Was veruit de goedkoopste koop. Vooraf heb ik de wagen laten toetsen en alles 100% in orde. Ik kom weer bij Jan terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en eerlijke service. Bij de aanschaf van een volgende auto gaan we zeker weer kijken.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We waren tweemaal in gezelschap en er waren altijd veel mensen om auto\'s te zien.\r\nHet lijkt plaats om een auto te kopen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ruim aanbod mooie occasions, waarbij ik zelf welkom was op afspraak aangezien overdag lastig voor mij werd. Na tekst en uitleg een fijne proefrit mogen maken. Ik was gelijk verkocht en na aankoop de auto snel kunnen gaan rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed en professioneel! Houden zich aan de afspraken! Vriendelijk en kundig personeel. Mooi en schoon pand!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vlotte en snelle service. Maandag auto besteld, dinsdag stond hij al glimmend en rijklaar voor de deur. Corne en Jan hebben ons heel prettig geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie occasion gekocht. Keurig afgeleverd. Jammer dat er geen Nederlandstalig instructieboekje bij zat. Tot nu toe goede service en voldoende vertrouwen in deskundigheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enkele maanden geleden een mooie auto gekocht. Er was nog een klein probleempje met de trekhaak. Mocht langskomen en het bleek aan het verloopstuk te liggen. Konden zij niets aan doen. Er werden geen kosten in rekening gebracht. Was service. Top!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service was goed, jammer dat er weinig onderhandelruimte is. Apart dat je eerst over de prijs moet onderhandelen alvorens je een test-rit hebt gedaan. Over het algemeen goede ervaring.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf No nonsense bedrijf. Keurige auto voor een nette prijs. Over de prijs valt nauwelijks te onderhandelen maar gezien de scherpe prijzen kan ik dat ook nauwelijks verwachten. Afspraak is afspraak en dat is ook heel fijn. Rij nu 3 maanden zeer tevreden in onze nieuwe auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed. Vriendelijk, accuraat en mooie, goede auto\'s

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en betrouwbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele goede ervaring , snel en zeer vriendelijk geholpen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jan en zijn mensen zijn deskundig en erg klantvriendelijk. Willen erg ver gaan om klanten te helpen. Staan altijd klaar, ook bij onderhoud en aankoop gebruikte auto. Een grote aanrader, zowel voor aankoop auto als voor onderhoud!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke personeel, \r\nBij aankomst warm ontvangen dior de eigenaars.\r\nVeel keuzes met redelijke prijs. Van die zo veel keuzes wordt voor de klant moeilijk om een auto te kiezen. Ik moest in 4 auto’s een testrit maken om een te kopen. De auto’s zien er goed uit en netjes schoon gepoetst. \r\nKortom het is een echte aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed,mensen zijn vriendelijk en heel aardig,en waren goed ontvangen,zou zeker ons fam/vrienden aanbevelen om daar eens een kijkje te gaan nemen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf GB Bestratingen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede prijs voor occasions

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, goed geholpen en alles verde netjes afgehandeld.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord