• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, to the point, auto’s tip top verzorgd, flexibel, aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en deskundige hulp van echte auto-experts. Het was een prettig bezoek.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer nette gebruikte BMW aangekocht. Snel kunnen ophalen en is in absolute “nieuwstaat” afgeleverd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig persoonlijk contact en goede snelle service. \r\nEn lekkere koffie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen. Nette auto\'s voor goede prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig afgehandeld, mooi bedrijf met prettige ondernemers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes, snel handelen , mooi bedrijf, klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteren hebben wij een Volvo v60 bekeken bij jan Boogert.wij zijn daar zeer vriendelijk ontvangen. En na een bakje koffie is ons de auto aangewezen. Zodat we hem met alle rust konden bekijken. Na dat we dat gedaan hadden hebben wij er een proefrit mee gemaakt. En na een leuke inruil prijs hebben wij besloten de Volvo te nemen. Autobedrijf jan Boogert is een echte aanrader mooie auto\'s met weinig km en leuke prijzen. Voor mijn volgende auto gaan wij weer naar hun toe.\r\n\r\nGroetjes uit limburg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We kwamen kijken voor een gebruikte auto. De ontvangst was prima en we kregen voldoende tijd om rustig de auto te bekijken. Daarna een proefrit gemaakt en de koop afgerond. De service was goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede persoonlijke begeleiding en service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag onze “nieuwe” auto opgehaald. Erg te spreken over de geboden service en deskundigheid. Nemen echt de tijd voor je. Ook het garantiepakket afgenomen om risico’s in de aankomende 6 maanden af te dekken. Prima bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goed en prettig contact bij een echt familiebedrijf. Ondernemers laten je rustig rond kijken. Je voelt je echt op je gemak als bij hun bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, hulpvaardig en een “No-nonsense” ingesteldheid.\r\nWij hebben een proefrit gedaan en met tevredenheid onderhandeld over eindprijs inclusief garantie.\r\nAuto was binnen 2 werkdagen rijklaar op afgesproken tijdstip.\r\nAutobedrijf Jan Bogert B.V. is een welverdiende aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de werkplaats tot de verkoop iedereen is even vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf om een auto te kopen. Duidelijk, helder, transparant en klantgericht. Ze zijn duidelijk ingesteld op de handel. Leveren mooie, nette auto’s af.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Klantvriendelijk.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijn ervaring bij Autobedrijf Jan Bogert. Heel vriendelijk en klantgerichte service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en vriendelijk contact en duidelijk in de afspraken. Net bedrijf en afwikkeling van de aankoop van de auto verliep vlot.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na maanden lang zoeken kwam ik uiteindelijk bij Jan Bogert de BMW 520 tegen in die specifieke uitvoering waar ik al maanden naar op zoek was.\r\nEen afspraak voor een proefrit was snel gemaakt en hierna kwamen we ook al snel tot een overeenkomst qua prijs en leveringsvoorwaarden.\r\n\r\nDe auto werd perfect afgeleverd en rij er met veel plezier in. Zou Jan Bogert zeker aanbevelen. De auto\'s die ze hebben zijn scherp geprijst en van goede kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn in de omgang, nette verkoper. Weinig onderhandel ruimte, maar toch tot een overeenstemming kunnen komen. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaring met Autobedrijf Jan Bogert. Fijn contact, snel antwoord op mijn vragen en een hele fijne aflevering van de auto gekregen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto’s in zeer nette staat. Vol met opties. Er is duidelijk aandacht aan besteed. Sfeer was goed. Auto direct meegenomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Groot aanbod van mooie occasions van goede merken. De auto\'s zijn meest ex Business lease vanuit Belgie en Nederland begrijp ik. Ze laten je rustig rondneuzen in het aanbod. Tot dusver geen enkel probleem met de aangekochte occasion. Netjes afgeleverd zoals afgesproken.

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord