goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Jan Bogert B.V. is een bedrijf met goed geprijsde auto’s. De info op het internet qua opties op onze auto was niet helemaal correct, maar daarover konden we een deal sluiten. Inruil van oude auto was ook mogelijk en deze was keurig conform marktwaarde.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen, net bedrijf, mooie showroom en zeker betrouwbaar!\r\nGoede tweedehands auto gekocht waarbij we onze oude auto konden inruilen. U kunt echt met een gerust hart uw auto daar kopen. Fam Bogert bedankt voor de goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima tweedehands auto gekocht waarbij oude auto ingeruild kon worden. Goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer nette auto\'s, goede service en vriendelijk personeel!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Iedereen super vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring, vriendelijke ontvangst

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig georganiseerd bedrijf met vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorige week een auto gekocht bij dit bedrijf .Wij zijn super tevreden over de auto , de comunicatie over en weer en de vriendelijkheid waarmee wij geholpen en ontvangen werden .Daarvoor onze dank .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel klantvriendelijk,netjes en goed geholpen.\r\nKlasse.\r\nGr.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en professioneel familiebedrijf die me goed geholpen hebben met de aankoop van mijn auto!\r\n\r\nStefan, de verkoper is heel vriendelijk, legt alles netjes uit en heeft me goed geholpen met de verkoop van de auto.\r\n\r\nGewoon een keurig net bedrijf met leuke auto\'s. \r\nKom zeker weer terug als ik een auto nodig heb voor mijn bedrijf!\r\n\r\nBedankt voor het goede zaken doen fam Bogert!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gelijk een goed gevoel toen we hier voor een andere auto gingen kijken en kopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed aanbod, duidelijke afspraken en deze ook vervolgens nagekomen. BMW 3 serie gekocht en op zaterdag opgehaald. Bij thuiskomst na 60 km rijden verscheen er een storing in het scherm. Jan gebeld en hij vertelde het uitermate vervelend te vinden. Mocht zelf kiezen wat voor mij de beste oplossing was. Gekozen om maandag terug te gaan en werd daarvoor nog door monteur gebeld om oliefilter te bestellen, omdat dat voor 99,99% de ‘boosdoener’ zou zijn. Bij aankomst direct geholpen en excuses ontvangen vd monteur. Euvel bleek een scheef palletje onderaan het oliefilter, dat kennelijk niet goed in het daarvoor bedoelde gaatje was geplaatst. Direct bij de proefrit bleek de storing niet meer in het scherm te verschijnen en kon ik na 20 minuten weer storingsvrij verder. Service zoals je het verwacht, maar wat je niet vanzelfsprekend krijgt, bij Jan Bogert wel gekregen. Als er opnieuw een auto naar mijn wensen bij Jan in de showroom staat, dan ga ik er met een gerust hart opnieuw naar toe.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede service gehad bij de aankoop van men nieuwe wagen. Gemakkelijk dat zij alles regelen voor de RDW.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de week een mooie Renault Twingo gekocht bij dit bedrijf.\r\nWat ons al gelijk opviel toen we binnen kwamen, was dat alle auto’s er keurig uit zien in de showroom. Zowel van binnen als van buiten.\r\nWe kwamen op een nette manier tot overeenstemming over de prijs en werden netjes behandeld.\r\nAlle boekjes van de auto waren aanwezig incl. de onderhoushistorie. Ik de auto zat een veiligheidshamer, lampenset, gevarendriehoek en hesje.\r\nToen we de auto gingen ophalen stond deze al netjes op naam en werden onze laatste vragen nog beantwoord.\r\nKortom een keurig bedrijf voor zover ik tot nu toe heb mogen ervaren.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht. Alles was gereed voor overdracht: auto & administratie. Prima en prettige service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf, ben super blij met de a7 elke telefoontje die ik belde werd goed geholpen, geen gezeur, geen druk op je, maar een ding zeker geduld is een schoone zaak.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, en eerlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooi aanbod van jonge auto’s tegen scherpe prijzen. Ik kom voor mijn volgende auto hier zeker terug!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alweer 2 jaar geleden een Opel Insignia 1.6 turbo Cosmo gekocht, 2012 met vrij lage km stand. \r\nLang gezocht naar dit specifieke model. ( Normaal koop ik graag in eigen woonplaat. ) Goed geholpen en voor een scherpe prijs, beduidend lager dan elders.\r\n\r\nGeen enkel mankement gehad

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord