goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Informatie op de website komt tot in detail overeen met de feiten. Familiebedrijf met passie voor kwaliteit en een persoonlijke begeleiding.\r\nHeel wat auto’s gekocht, heel wat autobedrijven bezocht, Bogert staat met stip in mijn top-3 !

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn auto gevonden via autotrack. Eigenaar van het bedrijf wist niet veel van de auto zelf af (openen motorkap), maar een vriendelijke monteur heeft dit mij uitgelegd. Prijs kwaliteit is redelijk in verhouding. Geen garantie vanuit de garage zelf, deze kon ik erbij kopen. Had persoonlijk wat meer uitleg willen hebben over de auto, maar ik werd regelmatig verwezen naar het boekje wat bij de auto zit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring! Vakkundig geholpen bij de aanschaf van een mooie occasion. \r\nAangenaam familiebedrijf met hart voor hun zaak EN de klant. \r\n

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zakelijk en privé kopen wij onze auto\'s bij de familie Jan Bogert. Waarom heel eenvoudig, onze familie komt uit Coevorden en Groningen rijden graag het hele eind naar\r\nDinteloord omdat dit een uiterst betrouwbaar bedrijf is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer netto auto van 3 jaar oud met weinig km’s gekocht 2 weken geleden. De prijsopbouw geniet niet mijn voorkeur, maar uiteindelijk toch iets weten te onderhandelen. Eindresultaat; een top auto voor een prima prijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel bedrijf! Fijne service en mooi aanbod van auto\'s.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg vriendelijke mensen. Ben heel goed opgevangen.als ik ooit nog een auto wil ,mijn eerste keus is bogert autos. Bedankt bogert familie.met vriendelijke groet ibrahim

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke en deskundige ontvangst, de auto stond al helemaal klaar bij mijn eerste bezoek, zodat ik hem gelijk kon meenemen (na internetbankieren) : dus geen twee keer naar het pittoreske Dinteloord...\r\nPrima auto, direct uit de lease, zeer compleet overzicht van het onderhoudsverleden, goede prijs....aanbevolen !\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier al jaren voor onderhoud en schaf hier altijd mijn auto aan.\r\nOok mijn verzekering heb ik via hun geregeld, alles wordt goed geregeld voor je TOP !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer behulpzaam , denken met je mee en laten je in je waarde want we zijn nou eenmaal allemaal verschillend en zo kom je uit bij de auto die het best bij je past.\r\nkortom wij zijn dik tevreden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en deskundig geholpen met correcte prijzen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige benadering! Heldere afspraken en geen opdringerige manier van zaken doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn heel tevreden over de aankoop van onze auto. We kwamen eigenlijk na sluitingstijd (wat we niet in de gaten hadden) maar werden toch erg goed en vriendelijk te woord gestaan. Zelfs met koffie en eigen gebakken taart. De auto is netjes aan ons afgeleverd, alles is prima gegaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, zou alleen netter zijn als ze bij het ophalen van de auto mee zouden lopen en wat uitleg zouden geven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open en eerlijk autobedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettig en kwalitatief goed autobedrijf. Je weet waar je aan toe bent. Het voelt als thuiskomen wanneer je met een kop koffie en een oliebol in gesprek bent.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, korte lijntjes, fijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie zaak die nette jonge tweedehands auto\'s verkoopt.\r\nMensen geven je rustig de tijd om auto\'s te bekijken. Staan niet meteen in je nek te hijgen om een auto aan te prijzen, maar laten je rustig alleen rondkijken en geven goed uitleg. \r\nOnderhandelen ook netjes en niet uit de hoogte. Na aankoop van een auto word je prima verdergeholpen. Geeft een vertrouwd gevoel. Ik heb nog geen ervaringen met hun werkplaats maar alles ziet er schoon en netjes uit.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel mooie nette auto’s er is genoeg keus.\r\nHet enige minpuntje vind ik dat er weinig onderhandeling mogelijk was, maar wij zijn zeker tevreden!

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord