Goed betrouwbaar degelijk bedrijf

Via internet een auto gezien en op gereageerd, netjes te woord gestaan, prijs afgesproken , proefrit gemaakt en een week later opgehaald. Geld overgemaakt, auto en papieren lagen klaar, instappen en wegrijden. Hoe makkelijker ken het? Gewoon goed geregeld!

Top bedrijf

Iedereen even vriendelijk, fijn gevoel. Kan iedereen aanraden om hier een auto te kopen.

Helemaal tevreden

Communicatie ging wat stroef toen we aangaven interesse in een auto te hebben. Uiteindelijk hebben we voor een mooie prijs een hele fijne auto gekocht en was het contact toen de koop definitief was allemaal prima. Ik zou er zeker nog een keer een auto kopen.

Snel geregeld

Midden in de lockdown zat ik zonder auto. Helaas was er niet veel mogelijk. Als extra handicap woon ik ook nog eens niet om de hoek bij "Jan Bogert" Een gebruikte auto kopen zonder te zien en rijden ging mij te ver. Gelukkig zijn de regels inmiddels versoepeld en is er weer wat mogelijk. Een afspraak was snel gemaakt. De ontvangst hartelijk (maar wat ongemakkelijk vanwege de maatregelen). Maar de showroom biedt meer dan genoeg plaats om veilig en rustig de overdracht af te handelen. Er zijn voldoende maatregelen getroffen. Helaas waren er een paar bezoekers die geen mondkapje droegen. De auto was netjes, de prijs was goed. De afhandeling was netjes en professioneel. De auto kon direct mee naar huis.

Goede auto's voor een scherpe prijs

Erg fijne manier van werken. Proefrit aangevraagd en kon gelijk een afspraak maken. Week erna kon ik mijn auto al ophalen.

Ervaren autobedrijf met vriendelijke service.

Onze auto gekocht. Dit bedrijf is toegankelijk, makkelijk bereikbaar, je kunt goede afspraken maken en wijzigingen zijn zo gemaakt. Ontvangst is uiterst vriendelijk, door de ervaring in de autobranche en kunde van de werknemers word je goed geïnformeerd en voorgelicht. Wij zijn erg blij met onze nieuwe aankoop.

Goed bedrijf en zeer netjes!!!

Wij hebben onze passat bij hun gekocht. En zijn er super blij mee aardige mensen en mooie zaak en alles is bespreekbaar. Het gaf ons super fijn gevoel. De proef rit was wel in de polder maar daar hadden we geen probleme mee we vonde het juist fijn dat het zo toch kan op die manier!!! We gaan nu genieten van onze mooie auto nogmaals super bedankt!!

Vorige maand een hele mooie passat GTE gekocht, geweldige wagen. Deze week kreeg ik problemen met mijn laadkabel, werd super opgelost door het autobedrijf!

Heel tevreden

Mooi bedrijf. Vriendelijke mensen. De proefrit was erg kort. Was in de polder. Had alles met de corona maatregelen te maken. Begrijpelijk dus. We konden niet bij het pand afspreken. Afhandeling verliep soepel. Er kwamen wel wat kosten bij voor aflevering en er werd aangedrongen op een garantiepakket. Van het garantiepakket heb ik geen gebruik gemaakt. Ik zou de afleverkosten in de prijs opnemen. Auto rijdt heerlijk. Ziet er heel goed uit. Alle auto's worden professioneel gepoetst voordat ze naar een nieuwe klant gaan.

Nette afhandeling van de verkoop!

Fijne ervaring gehad wat betreft de koop van een auto!

Plezierig, prettig zakendoen, lekkere koffie & no nonsense aanpak

Bijzonder fraaie Range Rover Velar aangeschaft voor een nette prijs. Vlotte afhandeling & afspraak = afspraak !

Auto keurig volgens afspraak afgeleverd.

Mooi familiebedrijf met een informele sfeer. Alles klopte zoals op de foto,s te zien was. Auto keurig afgeleverd volgens de afspraak. Hier durf ik iemand heen te sturen om een goede occasion te kopen.

Erg Fijn

Fijne ervaring. Aardige mensen goed geholpen.

Prima autobedrijf!

In de eerste instantie wat stug aan de telefoon, maar daar was niks van te merken toen we de auto gingen bekijken en tijdens de proefrit. Prima autobedrijf en ontzettend blij met de auto!

Na een uitgebreide zoektocht naar een Mitsubishi Outlander PHEV en een prijsvergelijking op basis van oa. kilometerstand, kleur en uitrusting, kwam ik bij Jan Borgert terecht. Aan de telefoon hebben zowel Jan als Stefan vragen beantwoordt op een manier wat vertrouwen wekte. De auto zag er op de site perfect uit en dat was in het echt ook zo. De ontvangst in Dinteloord was prima en ik reed met een gerust hart de lange weg terug naar Amsterdam. De dag erna heb ik nog een aantal korte ritten gereden en ook op die manier de auto getest. Deze Mitsubishi Outlander van Jan Borgert voldoet tot nu toe aan alle verwachtingen, dus ik ben zeer tevreden.

Snelle service en een mooi aanbod

Onlangs een nieuwe auto uitgezocht tussen het ruime en diverse aanbod. Netjes geholpen en zeer tevreden over de aankoop.

Mooie prijs voor een prachtige auto.

Prima geholpen bij het zoeken naar een jongere auto en een mooie inruilprijs gekregen. Tevreden met de auto en de inruilprijs.

Goede service!

Goede auto voor een goede prijs gekocht. Toen ik na een paar dagen een klein mankementje aantrof zonder problemen meteen de dag erna kosteloos in orde gemaakt voor me. Nu een perfecte auto helemaal naar mijn wens!

Fijn bedrijf lieve mensen

Mooi Audi A3 gekocht.

Goed bedrijf, betrouwbaar en keurige auto's

Al eerder een auto gekocht bij dit bedrijf. Keurige auto's. Nette correcte bediening. Absoluut een aanrader

Vriendelijk deskundig en goede prijs, aanrader!

Begin februari auto gekocht. Adres gevonden door op internet te zoeken en te vergelijken. Jan Bogert stond precies met de gewenste auto boven aan met de goedkoopste prijs. Gekeken naar evaluaties en ondanks forse afstand besloten om van Jan Bogert te kopen. Bij aankomst bleek het een inderdaad zeer vriendelijk familie bedrijf te zijn wat veel klanten heeft. Afhandeling ging prima met alle medewerking, enig verbeter punt is de overdracht, ging wat rommelig vanwege de drukte.

Zeer klantvriendelijk met geweldige service

In de zomer kocht ik bij garage Jan Bogert een occasion Golf GTE. In december (toen het kouder werd) bleek dat beide stoelverwarmingen het niet deden. Dat had ik eerder niet gecontroleerd. Auto kon ik bij hen brengen, en doordat ik een nieuwe heup kreeg, ook een paar weken bij hen laten staan. Ook aangegeven dat ik het wel vaak vochtig vond in de auto, Toen ik de auto ophaalde hadden zij niet alleen beide stoelverwarmingen vervangen, maar ook -na veel zoeken- gevonden waardoor de auto van binnen vaker vochtig was. Dat ook gerepareerd. Alles zonder kosten voor mij. Echt vriendelijke mensen, en een top service!

Duidelijke communicatie en goede prijzen, auto ziet er keurig uit. Kortom tevreden!

Wij hebben zakelijk een auto aangeschaft voor onze Firma RifBV.NL, zeer tevreden over de diensten van Jan Bogert, we konden snel tot zaken komen en onze deal concreet maken. RifBV dankt Jan Bogert. Op naar de volgende !

Goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar

Goede service, betaalbare en betrouwbare auto’s en zeer klantvriendelijke mensen. Echt een aanrader!

Had gelijk goed gevoel bij deze mensen.

Netjes geholpen en goed mee te praten en onderhandelen. Zou hier zeker weer een auto kopen en aanbevelen bij andere. Willem

Wipmolen 3

4671HE Dinteloord