Prima vakmensen

Heel goed geholpen

Top garage

Snel, vriendelijk, duidelijk en niet duur

perfect!!!

zoals altijd weer prettig en goed geregeld

Zoals altijd............helemaal niets te klagen!

Na zes jaar nog altijd zeer tevreden met deze garage, ik ga dan ook zeker niet weg bij Fijneman!

SERVICE met hoofdletters !!

Verstand van zaken , denken in oplossingen , altijd vriendelijk , maw je wordt als Vip Klant behandeld .

Betrouwbaar bedrijf

Fijneman is een goudeerlijk bedrijf wat het juiste advies geeft al verdienen ze er niks aan.

Een bedrijf wat echte service geeft en oplossingsgericht met je meedenkt.

Ik ben al tientallen jaren klant bij autobedrijf Fijneman. En dat tot volle tevredenheid.

Goed en snel

Goeden snel

Goed, snelle service!

Fijne garage met prima service!

Fijneman is een fijne garage met prima service en eerlijke prijsopgaves. Zijn transparant in de reparaties en leggen rekening goed uit. Rekenen niet meer dan nodig.

Goed werk geleverd!

Snel, heldere communicatie en goede service.

Top service

Prima voorgelicht wat betreft nieuwe banden

Zoals altijd, was alles ook dit keer weer prima in orde!

Zoals altijd, was alles ook dit keer weer prima in orde!

Snelle service

Prima als altijd.

Mijn eerste contact met het bedrijf als zeer prettig ervaren.

Over ervaring met het bedrijf kan ik weinig zeggen, want het was mijn eerste bezoek. Maar over de eerste indruk kan ik wel zeggen, dat het een hele goede was. Goede, snelle en ter zake kundige afspraken. Zeker een aanbeveling voor een volgend bezoek.

Zoals altijd prima!!

Goeie service, fijne mensen!!!

Goed en betrouwbaar

Goede diagnoses

Altijd vriendelijk en accuraat geholpen.

Vriendelijke mensen, prima geholpen zoals altijd.

Eerlijk advies en degelijk werk.

Ik ‘vaar’ graag op de kennis van vakmensen. Dit bedrijf geeft me de juiste adviezen en dat geeft mij ‘rust’ in het hoofd.

Echt goede service

Alle reparaties volgens verwachting uitgevoerd

Klant staat altijd in het middelpunt en wordt met respect en zeker ook eerlijk behandeld.

Zie boven.

kom er inmiddels al jaren naar tevredenheid

altijd eerlijk en oprecht

Leo en zijn team zorgen altijd goed voor mijn auto’s en zo ook nu.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht