Nette zaak, goede hulp.

Denken met je mee waar nodig. Erg tevreden.

Perfect geholpen

Top bedrijf. Auto management(tuning)laten aanpassen binnen grenzen van de motor. Wat een verschil. En auto weerbtandschoon mee. Top.

No nonsens garage super goed bedrijf

Goede service snel en adequaat ze zullen absoluut niet iets doen wat niet echt nodig is. Van harte aanbevolen top

prima service, vakbekwaam personeel

alleen maar lof; goede communicatie omtrent de noodzakelijke verrichtingen. extra service: wassen van de auto. reparaties goed uitgevoerd.

Top, die fijnemannen!

Vlot en vakkundig een spoedrepatatie verricht. Ik rij weer veilig en blij.

Fijne, goed, meedenkende service

Fijne service, goede uitleg over offerte en de daar opstaande handelingen.

Snelle service en klantgericht

Oplossingsgericht en een snelle service.

UITSTEKENT

staan altijd klaar als ik ergens mme kom.

Altijd goede service

Altijd goede service

Goed.

Goede service en vakbekwaam

Top.

Altijd netjes geholpen.

Vriendelijke mensen, wordt netjes geholpen, denken mee en halen vel niet over de neus bij de klant. Vakwerk wat betreft de auto.

Goede communicatie en service

Goede communicatie en service

Goed gewerkt

Ik ben altijd goed geholpen bij hun en je auto wordt ook altijd gewassen voor je

Fantastisch

Auto gebracht voor apk. Direct gevraagd of een veeg weg te halen was. Dit was geen enkel probleem. De dag erna de auto opgehaald en zag er spik en span uit!!!

Afspraak online ingepland, leenfiets mee. Auto, zoals afgesproken, op tijd klaar. Gewassen:)

Goede en snelle service!

Als nieuwe klant van Autobedrijf Fijneman, heb ik de service als goed, snel en betaalbaar ervaren.

Top garage.

Snelle service, fijne garage en vriendelijk personeel.

altijd zeer tevreden

snel en goed geholpen.

Mijn e Ervaring is dat iedere monteur zijn vak goed weet uit te oefenen en je word als klant goed geholpen ze verdienen een duimpje

Goede nette service

Eerst gebeld met een vraag, duidelijke uitleg gehad. Daarna afspraak gemaakt online, wat erg makkelijk ging. Tot slot camper gebracht met duidelijke afspraken. Kortom heldere eerlijke communicatie, no nonsense attitude en goede afhandeling.

Op tijd volgens afspraak

Altijd correct afspraken, no nonsense benadering en eerlijk advies. Geen half werk. Als het druk is toch mogelijkheid voor service tussendoor

Goede en eerlijke service en klantvriendelijk!

Altijd vriendelijk en er is ruimte voor uitleg. Ze denken met je mee over de mogelijkheden en wanneer het gedaan moet worden. Ook de mensen van de werkplaats groeten als je aankomt, mits de rolluiken omhoog staan. Kortom: een bedrijf waar je op kunt bouwen. Wij gaan er voor onze auto en camper bus graag heen!

Altijd uitstekende service

Airco werkte niet meer. Bleek radiateur te zijn. Telefonische prijsopgave. Reparatie binnen dezelfde dag gedaan. Kosten achteraf waren zelfs iets minder als de telefonische prijsopgave.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht