Top service

Afspraak gemaakt via de chat, monteur komt al naar buiten als ik aan kom rijden. De auto volgens afspraak eerst door de wasstraat en dan de bandenwissel, na een half uurtje stap ik tevreden weer in.

Grweldig

Een top garage Grweldig

Top bedrijf

Fijne ervaring met dit bedrijf Al jaren Altijd alles duidelijk en alles bespreekbaar Toffe mensen Ik ga nergens anders naar toe Top

top

Zoals altijd goede service, prima werk

prima service

klant vriendelijk komt afspraken na

Apk

Tot volle tevredenheid

Heel tevreden zoals altijd.

Prima garage!

Al vele jaren goede ervaringen met dit bedrijf, vakkundige medewekers!

Zoals altijd weer de perfecte service

Onze 2e auto komt hier al jaren en wordt altijd kundig onderhouden, de communicatie over extra reparaties is altijd goed onderbouwd en kundig. Wij komen hier zeker weer terug

Vriendelijke en deskundige service

Goede service,korte wachttijden en deskundige adviezen

Prima kwaliteit

Goede service, kwaliteit, vriendelijk en vakkundig.

Vakmanschap zoals het hoort, !

Afspraken worden nagekomen, goede en prettige communicatie. Een bedrijf waar de klant nog koning is!

Afspraken worden nagekomen; eerlijk verhaal geen toezeggingen die niet waar gemaakt kunnen worden.

Hoge verwachting meer dan waar gemaakt

Door ervaring van verschillende relaties was mijn verwachting hoog. Ik kan niet anders zeggen dat ze die meer dan waar hebben gemaakt. Keurig bedrijf met vriendelijke en nette medewerkers. Duidelijke en goede communicatie zou dat je van te voren weet waar je aan toe bent. Het geef je het gevoel dat je auto hier in goede handen is!

Goede, vakkundige service voor een eerlijke prijs

Goede, vakkundige service voor een eerlijke prijs

Uitstekend service

Uitstekend service

Vakkundige personeel top.

Leo kent zijn klanten, is betrouwbaar en heeft vakkundige monteurs!

Accuraat, goede kwaliteit en prettig in de omgang

Mogelijkheid tot online afspraken maken. Goede adviezen. Eerst overleg voordat er kosten worden gemaakt. In overleg is er veel mogelijk.

Snel, behulpzaam en grondig

Afspraak voor onderhoud beurt en APK snel geregeld Leen fiets stond klaar Netjes gebeld binnen een paar uur dat de auto klaar stond. Hele fijne ervaring

Altijd goed

Vakmensen.

altijd duidelijk en correct geholpen, als zij iets repareren kun je er van op aan dat het goed is.

Vakkundig en direct.

Afspraken worden correct nagekomen en alles wat afgesproken is, maakt men ook vakkundig waar. Top garage,met vriendelijke mensen.

Super professioneel

Beveiliging is erg belangrijk