Afspraken worden nagekomen; eerlijk verhaal geen toezeggingen die niet waar gemaakt kunnen worden.

Hoge verwachting meer dan waar gemaakt

Door ervaring van verschillende relaties was mijn verwachting hoog. Ik kan niet anders zeggen dat ze die meer dan waar hebben gemaakt. Keurig bedrijf met vriendelijke en nette medewerkers. Duidelijke en goede communicatie zou dat je van te voren weet waar je aan toe bent. Het geef je het gevoel dat je auto hier in goede handen is!

Goede, vakkundige service voor een eerlijke prijs

Goede, vakkundige service voor een eerlijke prijs

Uitstekend service

Uitstekend service

Vakkundige personeel top.

Leo kent zijn klanten, is betrouwbaar en heeft vakkundige monteurs!

Accuraat, goede kwaliteit en prettig in de omgang

Mogelijkheid tot online afspraken maken. Goede adviezen. Eerst overleg voordat er kosten worden gemaakt. In overleg is er veel mogelijk.

Snel, behulpzaam en grondig

Afspraak voor onderhoud beurt en APK snel geregeld Leen fiets stond klaar Netjes gebeld binnen een paar uur dat de auto klaar stond. Hele fijne ervaring

Altijd goed

Vakmensen.

altijd duidelijk en correct geholpen, als zij iets repareren kun je er van op aan dat het goed is.

Vakkundig en direct.

Afspraken worden correct nagekomen en alles wat afgesproken is, maakt men ook vakkundig waar. Top garage,met vriendelijke mensen.

Super professioneel

Beveiliging is erg belangrijk

Vriendelijk personeel, goede en snelle service

Vriendelijk personeel, goede en snelle service

Bandenwissel prima geregeld.

Was de afspraak vergeten maar werd gebeld en een paar uur later toch nog geholpen!

Zoals altijd weer perfect en betaalbaar

Goed en vriendelijk geholpen. Geen opmerkingen

Gewoon goed

Nette garage met vriendelijk personeel!

Geen gezeur . Vlotte bediening

Betrouwbaar en top service

Al jaren goede en snelle service

Top bedrijf, vriendelijk snel en professioneel

Er worden geen onnodige werkzaamheden uitgevoerd maar in plaats daarvan gekeken hoe de auto wordt gebruikt. Daar wordt het werk op afgestemd.

Fijne service en prettig personeel

Fijn contact en altijd meedenken met de klant. Super fijne garage

Toppy

Fijne garage leuke mensen goed werk

zoals altijd , vlot en goed geholpen

Goede communicatie en nette prijs

Uitstekende service

Al jaren verleent Fijneman een betrouwbare goede service i een vriendelijke sfeer!

top service!

altijd vriendelijk geholpen, snel, denken mee, top service

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht