Goed bedrijf

Snel en goed geholpen.

Helder en duidelijk en zonder dure verrasingen

Lastige reparatie ivm een lekkage van de rechter portier (voor). Netjes opgelost!

goeie service

goeie service en meedenkend werken hard en doen hun best aanrader

Zoals altijd is de service perfect !

Netjes

Zoals altijd netjes en fijn geholpen

Goed overleg over wat en hoe te doen als de auto moet blijven voor reparatie.

Er vindt altijd goed overleg plaats over wat en hoe te doen als de auto moet blijven voor reparatie. Nooit het gevoel hier bij Fijneman dat er meer gedaan wordt aan de auto omdat ik geen verstand heb van auto's. Integendeel, ik krijg zelfs uitleg in Jip en Janneke taal over wat er aan de hand is en er wordt ook advies gegeven om iets niet te doen als het niet noodzakelijk is. Ik heb vertrouwen in dit bedrijf en zijn medewerkers.

Goed en netjes geholpen

Voor het eerst geweest en heel netjes geholpen en advies gehad

Vakkundig en snel

Prettig geholpen ….

Doen wat er moet, geen onzin bij onderhoud om de rekening op te veizelen

Super garage.

Bij Leo en zijn mannen kom ik al jaren voor het onderhoud van onze auto,s. Wordt altijd goed en deskundig geholpen, en heel belangrijk komen de afspraken altijd na die je maak met ze. Super bedrijf.

Fijne garage met goede service!

Langs geweest voor een kleine beurt en APK. De garage is eerlijk en komt zijn afspraken na. Je wordt ook netjes geholpen en de bon wordt keurig uitgelegd.

Geweldig!

!

uitstekend.

alles ging naar wens.

Fijneman kijkt eerst zelf voor ze iets doen, gaan niet uit van wat andere zeggen. Top service, goed behandeld.

Altijd goed

Altijd goed en klantvriendelijk. Al jaren mijn betrouwbare garage.

Zeer vakkundig en hulpvaardig personeel!

Fijneman B.V. kenmerkt zich door vakkundig en hulpvaardig personeel. Daarbij spant Leo Fijneman de kroon: hij kent je bij naam en weet exact waar je voor komt en wat er aan je auto moet gebeuren. Is er krapte in de planning? Leo zoekt daarin altijd naar mogelijkheden. Tevens neemt Leo contact op indien een onverwachtse reparatie uitgevoerd dient te worden, wat prettig is. Voordat er een reparatie of keuring uitgevoerd wordt, worden de kosten op duidelijke wijze besproken. Als klant geeft dit een prettig gevoel, omdat je wordt betrokken bij het proces en niet voor verrassingen komt te staan. Twee leuke details: je auto wordt gewassen na een beurt/keuring en zowel de werkplaats als de receptieruimte zijn altijd netjes opgeruimd. Fijneman B.V. is een aanrader!

Super service

Altijd goed

prima service

Fijneman denkt altijd met je mee. Komt met goede oplossingen. En, ook al was het maar een APK keuring deze keer, de auto stond weer gewassen klaar toen ik hem kwam ophalen. Altijd fijn, weer een schone auto. Fijneman, bedankt!

fijn garage met rustig uitstraling en vriendelijke personeel(monteurs)

Mijn ervaring is gewoon goed en kom graag terug bij hun.

Altijd betrokken en niets is teveel hoe druk het ook is

No noncence

Er moest veel aan de auto gebeuren. Grote beurt, APK, airco controle, distributie set vervangen, DSG automaat controleren (schakelde niet altijd lekker) en een banden wissel (zomer voor winter wisselen op de velg). Tijdens het open maken bleek de distributie set al bij een vorige eigenaar gedaan te zijn. Deze heeft men dus niet “toch maar” vervangen. Ook de DSG automaat en airco bleken in orde. Hierover heeft men netjes gebeld en daardoor was de auto ook eerder klaar als verwacht. De rekening werd opgestuurd en daar werd ik zelfs vrolijk van! Met al het bovenstaande viel de rekening echt enorm mee, ik had rekening gehouden met hetzelfde bedrag x 2,5 !! Dit is de reden dat ik in het verleden met al mijn auto’s hier ben geweest (met een audi, Mercedes, mazda, bmw, opel) en in de toekomst blijf komen ! Blijf zo doorgaan mannen!

Prima, niets op aan te merken

Snel, correct en volgens afspraak.

Word goed op de hoogte gebracht als er extra kosten bijkomen

Snelle service

Lamp defect, zonder afspraak direct geholpen

Prima geholpen

Ik kom graag bij deze garage. Altijd eerlijk en professioneel advies. Ze denken met je mee. Kundig personeel

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht