Prima!

Word altijd goed geholpen en op de hoogte gehouden door telefoontjes. Vriendelijk personeel, behulpzaam, eerlijk en betrouwbaar. Sinds ik een eigen auto heb vaste klant bij deze Fijneman(nen).

Fijne klantvriendelijke garage

Deskundige mensen staan zonodig voor je klaar.

Efficiënt

De mensen achter de balie zijn altijd vriendelijk en bellen je als de auto klaar is. Voor zover ik dat kan beoordelen doen ze hun werk prima.

een geweldig goed bedrijf

ze hebben zeer ervaren monteurs

Prima dienstverlening door een “platte”organisatie.

Goede service , zeer tevreden.

Heel goed geholpen nooit problemen.

Goed geholpen

Zeer goed geholpen.

prima en snelle service

hele goede service

Zoals altijd uitstekend.

Altijd eerlijk en duidelijk.

Snel en vriendelijk geholpen

Uitstekend!

Reparatie volgens afspraak uitgevoerd. Geen verrassingen in de factuur bij ophalen van de auto.

Professioneel en prettig contact

Goede uitleg, prettig contact. Ik heb toch altijd een bepaald vooroordeel van autogarages en dat viel bij Fijnemann weg. Ik kwam voor een APK van mijn auto en deze garage was door iemand aanbevolen. Ik zou een volgende keer weer gaan!

Gewoon een top garage!

Klantvriendelijk, echte vakmensen die altijd voor je klaar staan!

Super service!

Altijd meedenkend zodat er geen onnodige kosten gemaakt behoeven te worden. Snelle en correcte afhandeling.

Klantvriendelijk en met heldere afspraken

Echter de laatste keer is achteraf iets vastgesteld (door onszelf ipv gemeld bij ophalen, red.) want de kentekenverlichting lampjes zijn vervangen en daarbij is 'blijkbaar' een kunststof kapp afgebroken en met zwart tape vastgezet ? in plaats van vervangen.

al jaren een goede ervaring

altijd fijn geholpen, serieus en vakbekwaam

Gewoon een fijn bedrijf

Als altijd geweldig

Goed en duidelijke afspraken

Vakkundig, betrouwbaar en klantvriendelijk!

Leo en zijn team zijn een begrip in Dubbeldam en omstreken. Voor ons, familie en vrienden is Autobedrijf Fijneman hét betrouwbare adres voor vakkundig onderhoud van onze voertuigen.

Altijd top

Altijd Vakwerk en heel betrouwbaar. Groet robbert

Goed geholpen

Vakkundig.!

Ik ben altijd zeer tevreden. Goede communicatie wat betreft afspraken en wat er moet gebeuren en wat dat gaat kosten., word altijd netjes gebeld bij onvoorziene dingen.

Voor mijn een fijn bedrijf de naam zegt het al.

Prettige manier van af spreken voor de beurt. De dag van de beurt telefonisch contact mocht het nodig zijn. Alles geregeld en op tijd klaar en gewassen.

Makkelijk, snel en goed

De afspraak is makkelijk te maken, je hoefd niet op je beurt te wachten, ze verwachten je en ik ben nog niet terug geweest omdat ik niet tevreden was. Ik kom er al jaren. Niet te hoog scoren, ruimte houden voor verbetering.

Goed!

Goed geholpen en altijd eerlijk!

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht