Geweldig garagebedrijf, staan altijd voor je klaar.

Vakkundig personeel, juiste diagnoses, de auto wordt altijd gewassen na reparatie of APK, evt. regelen ze vervangend vervoer, kortom een topgarage! Ik kom er al jaren en heb nooit een nare ervaring gehad met dit bedrijf. Echt een aanrader!

Een fijne, betrouwbare garage! Kleinschalig en daarom persoonlijk.

Als ik mijn auto voor een APK of onderhoudsbeurt breng, dan weet ik dat alles goed gedaan wordt! En als je hem daarna weer ophaalt dan is de auto nog schoongemaakt ook!

Wat je afspreekt wordt goed gedaan.

Goede service, ook als er vragen zijn wordt er zo snel als mogelijk actie ondernomen. Top!

Mijn verzoek om met enige spoed terecht te kunnen werd serieus behandeld en ik kon ook snel terecht. Ben ook prima geholpen, ondanks de lastige situatie (aan mijn zijde). Prima service.

camper apk

Zeer prettig geholpen.

Altijd fijn, snel en adequaat geholpen

Ik heb wel een tip voor jullie. Het staat behoorlijk slordig dat in dit automatisch systeem waarin jullie vragen om een beoordeling te geven jullie aanhef is: Beste - achternaam - ipv Beste mijnheer achternaam of Beste - voornaam. Ik zou proberen dit anders in te richten. Voor de rest ben ik uitermate tevreden over jullie service waarom het natuurlijk echt draait.

Zeer prettig

Zeer prettig

Top.

Fijn bedrijf. Denken met je mee. Zelfs auto werd gewassen na beurt.

Goede en snelle service!

APK keuring gedaan, gevraagd of mijn auto voor de middag gereed kon zijn i.v.m vervoer terug, en dat lukte. Erg blij mee. Ga hier al jaren voor keuring en onderhouds beurten.

Prima geholpen binnen afgesproken tijd.

Goede communicatie over wat er gedaan moet worden aan de auto. Geen onnodige voorstellen. Prima werk en eerder klaar dan afgesproken.

Open communicatie, vakbekwaam en klantgericht.

Dat je zelf al een idee hebt wat er aan de hand is wordt niet in elke garage op prijs gesteld. Bij Fijneman wel: je kunt je verhaal kwijt, ze denken met je mee, maar eerst onderzoeken ze wat er werkelijk mis is. Daarna wordt je opgebeld met de bevindingen en overlegd hoe het opgelost wordt. Ze stuurden zelfs foto's om te laten zien wat er aan de hand was. Top!

Goede en snelle service.

Ik kan altijd snel terecht en word goed geholpen.

Heldere uiteenzetting voor aard probleem en goede oplossing

Lekkage koelvloeistof bleek veroorzaakt te worden door 13 jaar oude slangen, die bij de bevestiging poreus waren geworden. Ook nieuwe slangenklemmen aangebracht, allemaal op lastig bereikbare plek (warmtewisselaar koelvloeistof en brandstofaanvoer).

Altijd behulpzaam en een geweldige service.

Bij Fijneman kan je altijd terecht en er wordt gedaan wat nodig is aan de auto's. Dit is erg pretig omdat we als bedrijf afhankelijk zijn van goed werkende bedrijfswagens. Bij Fijneman zal er altijd alles in het werk worden gesteld om de auto's tip top af te leveren.

Nooit problemen, altijd correct.

Zoals al vele jaren.

Vakkundig en eerlijk zonder poespas

Prijs - kwaliteit verhouding is prima in orde. Er worden geen reparaties uitgevoerd waar het niet nodig is en bijzondere zaken worden vooraf altijd overlegd.

Goede service en vertrouwen.

Al jaren uitstekend werk. Mijn volle tevredenheid.

Altijd snel hulp als het nodig is en uitstekende service

Prima zoals altijd

Super!

Zeer goed geholpen. Mijn auto voor de APK gebracht, daar moest het een en ander aan gebeuren. Leo nam eerst even netjes contact op om te overleggen. Echt heel tevreden!

Vloeiende eerste keer

Heb afgelopen juni mijn auto gekocht, met de weinige ervaring het toch aangedurfd om een auto met hogere km stand te kopen en nu was hij toch toe aan een eerste kleine beurt. Halverwege de middag werd ik gebeld met verhaal dat de auto weer in orde is en er eigenlijk weinig mis mee is, dus dat was erg fijn om te horen! Kreeg ook te horen dat de voorbanden wel een aandachtspuntje zijn voor over een aantal maanden, ook met dat soort dingen ben ik blij. Een garage die je netjes laat weten wat er aan zit te komen. Daar kan ik dus nu al rekening mee houden in mijn begroting voor de komende maanden. Verder vriendelijk personeel. Kom hier wel terug met mijn auto

Al meer dan 15 jaar mijn favoriete garage!

Al vanaf de eerste keer meteen super tevreden. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Werkplaats is altijd netjes en ze werken georganiseerd (ondanks dat ze denk ik best veel ad hoc werk tussendoor hebben). Altijd even netjes tussentijds een belletje bij de kleine/grote beurten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik zeg, vrienden voor het leven!

Zoals altijd perfect geholpen

Top service!!!

Super goede service, ondanks dat ik geen afspraak had en onverwacht langs kwam werd ik toch gelijk geholpen en het probleem dezelfde dag nog opgelost. Zeer tevreden.

Fijn, betrouwbaar bedrijf

Er is duidelijk overleg over mogelijke kosten in de toekomst Vriendelijk personeel

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht