zeer goed geholpen

Goede afspraak en alles af gehandeld.

Prima geholpen , netjes van tevoren gebeld bij als er prijzige dingen gedaan moeten worden. Service is eigelijk zolang ik er kom netjes op orde en ik kan vaak snel terecht als ik bel.

Heel goed en fijn geholpen, helaas altijd weer veel geld kwijt

Top service

We hadden onderweg een mankement aan onze auto. We zijn geen vaste klant bij Fijneman maar we werden desondanks super geholpen. Na een korte wachttijd hebben we onze reis kunnen voortzetten. De medewerkers waren erg vriendelijk. Dit is hoe service hoort te zijn!

Prima service door goed georganiseerd autobedrijf

WIssel winter naar zomerbanden. Nieuwe zomerbanden waren nodig. Alles goed voorbereid en georganiseerd. Een strak schema daardoor zeer korte wachttijd en excellente service.

Snel en goed

Snel banden gewisseld!

Als vanouds.

Goede service! En deskundig personeel!!

Altijd eerlijk advies

Fijne garage, Vriendelijk en leuk personeel.

Hoop dat het nu goed gaat met de dsg

De auto rijdt weer. Hoop dat hij het nu goed blijft doen. In anderhalf jaar twee reparatie aan de versnelling bak wordt je niet vrolijk van.

klantvriendelijk

Weet waar ze mee bezig zijn voelt vertrouwd

Vriendelijk geholpen snelle service

Snel, service goed, kwaliteit goed

Bandenwissel; snel geholpen

Formule 1 snelheid bandewissel

Super snel geholpen.

Alles prima,vakmensen en een klantvriendelijk behandeling!

Goede vakmensen,prettige behandeling!!

klantgerichte service

Fijn geholpen

Goede duidelijke uitleg of wat er moest gebeuren. Geen onverwachte gebeurtenissen en mijn auto rijdt weer als een zonnetje.

Voelt vertrouwt.

Goede service. Prima gast die Leo! En de coffie is lekker....

Goede behandeling

Prettig contact

Man een man , woord een woord !

Al jaren onder de indruk van de kennis , punctualiteit, service ! En eerlijke rekening !! En natuurlijk altijd die brand schone auto terug ! Leo, Remco en team , houden zo !!

Prima garage

Altijd een eerlijk verhaal. Tussenrapportage daar waar nodig. Gewoon een prima garage.

Top service en hoge kwaliteit!

Snel geholpen. Vriendelijk en deskundig.

keurig

Zo als het nu gaat prima netjes geholpen

Gewoon een geweldige garage

Uitstekende service, goede communicatie