Wat een wereld garage

Kennis van alle soorten auto ,goed en klantvriendelijk geholpen, Zeer betrouwbaar, duidelijke uitleg over wat er gerepareerd is en een eerlijk advies, wat tegenwoordig heel zeldzaam is

Deskundig, niet duur, goede communicatie

Vooraf goed contact, gemaakte afspraken nagekomen, goede terugkoppeling van wat is geconstateerd met oplossing, goede prijzen en tarieven en onderhoud deskundig uitgevoerd. Motto van Fijneman is om de klant maar 1 keer per jaar te hoeven zien voor onderhoud en reparatie aan de auto. Tot nu toe is dit altijd zo geweest. Top

APK+ dus APK Plus auto gewassen!

Mijn 1e APK voor de auto is tot volle tevredenheid uitgevoerd. Na ophalen een vriendelijk gesprek met de garage eigenaar. Bij ophalen auto bleek deze te zijn gewassen! Ook de bandenspanning bleek in orde te zijn gemaakt.

De beste pitstop voor uw auto vindt u bij Autobedrijf Fijneman B.V.

1 keer wat goeds gevonden, nooit meer geen ander autobedrijf met een perfecte service en betaalbare prijzen.

geweldig geregeld

weer snel en goed gedaan!

Werd er netjes geholpen

Zaterdag ochtend ontdekt ik lekke band, werd meteen geholpen een uur later kon ik de weg weer op

Deskundig, transparant en prettig in het contact.

Grote beurt en apk tegelijk. Er wordt goed meegedacht, geen verborgen kosten en er wordt zorgvuldig en kundig gewerkt.

Correct en prima

Staat altijd voor je klaar met deskundig advies

Fijn en eerlijk bedrijf met veel kennis.

Eerlijk betrouwbaar bedrijf .

Goed geholpen, snelle service

Fijne garage. Je wordt er goed geholpen voor een nette prijs

Uitstekende ontvangst en uitleg van de werkzaamheden

Prettig geholpen

Altijd prettig geholpen en mocht er iets onverwachts gevonden worden dan nemen ze altijd even contact op.

Zoals altijd weer prima geholpen.

Kom al een aantal jaar bij Fijneman nu. Benadering is altijd heel persoonlijk. Je voelt je geen nummer. Service is heel goed.

Direct and reliable

I dropped off my second hand MPV for a small check-up. The staffwas very friendly and extremely reliable. Once my girlfriend picked up the car we received a detailed and transparent invoice, which I can appreciate. I'd highly recommend this auto garage!

altijd goed

Ik krijg naar mijn mening altijd een goed en eerlijke service.

Goede snelle service

Goede communicatie, snel gerepareerd.

Goede en eerlijke garage

Al meer dan 30 jaar ben ik klant van deze eerlijke, goede nette garage. Altijd prima geholpen en altijd duidelijke afspraken.

Ze staan altijd voor me klaar, vriendelijk en verstand van zaken, ik ben heel tevreden over autobedrijf Fijneman.

Uitstekend garagebedrijf

Uitstekend garagebedrijf door de no-nonsense mentaliteit. Hier worden je geen onnodige reparaties aangepraat. Is er iets aan de hand krijg je een advies en beslis je zelf als klant wat je hiermee doet. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Zoals altijd accuraat, vakkundig snel en prettig.

Er word5 doelgericht gewerkt me5 oog voor jouw als persoon. Voor mij geen andere garage.

Snel en goed

Ik weet dat ik een speciale auto heb. Volvo V60 polestar (de auto van de politie bij "blik op de weg") Het gevolg dat hij motorisch ook complexe techniek heeft. Door het ervaren team van Leo en z'n mannen kunnen we met een gerust hart op vakantie.

Top garage

Recht door zee, komen afspraken na.

Klantvriendelijk, Klantgericht

Wordt altijd goed en deskundig geholpen.

Naar alle tevredenheid. Zoals altijd.

Prettig contact en altijd een goed en realistisch advies. Voor mij is het een top garage.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht