Zoals altijd Top!

We komen al jaren bij Fijneman met 3 auto’s en zijn door Leo en zijn team nog nooit teleurgesteld. Altijd netjes overleg als er eens extra kosten zijn. Ook bij pech en de hier bij horende spoed reparaties heeft Fijneman ons nooit in de steekgelaten. Na beurten of reparatie krijgen we keurig een gespecificeerde rekening zodat je kan zien wat er vervangen is wat de arbeidskosten zijn. Ook hierover hebben we nooit enige discussie gehad en dat is bij andere garages wel eens anders geweest. Wij bevelen dan ook Garage Fijneman als kundig en betrouwbaar van harte aan.

Prima service, goede communicatie.Vlotte afhandeling.

Mijn wagen wordt prima onderhouden door deze garage, altijd vertrouwen dat ik goede auto rij en dat ze aandacht hebben voor wat er moet gebeuren en hoe het ev./ gerepareerd wordt. Prettig in de communicatie en omgang. Niet alleen aan de balie, maar ook door de monteurs. Garage ziet er ook schoon en opgeruimd uit. Kortom, ik ben zeer tevreden.

goede service

vriendelijk geholpen en een goede service

net, snel en kundig bedrijf

net, snel en kundig bedrijf

Communicatie en service, super!!!

In overleg verschillende dingen laten repareren. Transparant en eerlijk.

Betrouwbaar

Al jaren trouwe klant. Nog nooit een slechte ervaring gehad.

goed garagebedrijf

Zeer bekwaam, echte vakmensen. Vriendelijk.

goed, jammer van de verhoudingsgewijs hoge kosten

grote beurt gehad en 4 banden zijn vernieuwd. Internetprijzen lagen zo'n 30% lager. Is wel een erg hoog verschil. Montage ervan zit in werkplaatstarief, dus dat is geen verklaring. Verder tevreden over service.

Heel goed

Gewoon goed

Goede service, altijd!

Ik kom hier al jaren. Altijd goede en snelle service met een duidelijke communicatie.

Vakkundig netjes

Geweldige zaak, geweldig geholpen

Natuurlijk prima

Zoals gewoonlijk uitstekend

uitstekend geholpen

Afspraken zijn makkelijk te maken. Er is zéér veel kennis aanwezig van alle merken. Het persoonlijk contact verloopt prettig. De diagnose van een motorprobleem wordt snel gevonden en de reparatie verloopt daardoor vlotter. En....deze garage is zéker niet te duur!

Zo als de naam al zegt een fijne man

Altijd wordt je eerlijk geholpen en niet belazerd. Goede service en klantvriendelijk. Ik ben er al ongeveer 20 jaar klant en ga er nog steeds met een goed gevoel weg . En een mooie schone auto. Top garage en vriendelijke mensen.

Goed bedrijf

Goed geholpen

Er wordt naar je geluisterd en degelijk gewerkt

Zie hierboven

Precies volgens afspraak

Je weet waar je aan toe bent!

Prima zoals altijd!

Vlotte afhandeling, prettige mensen!

Snelle behandeling, goed en duidelijke uitleg, snelle duidelijke offerte., Zou opnieuw komen en anderen aanbevelen.

Goed bedrijf

Kom er al jaren heel tevreden

Fijne service!

Fijne service!