Perfecte service

Netjes geholpen en komen afspraken na

Netjes geholpen

Goede communicatie en goede vakmensen.

Ik ben tevreden

Een serieuze bedrijv die goed werk leveren

al lang klant zegt genoeg

doen wat ze zeggen te doen

Zoals altijd weer perfect geregeld

Altijd even vriendelijk en doen wat er gedaan moet worden

Aan te bevelen

Vakkundig bedrijf,klant vriendelijk. Reparatie en onderhoud word altijd prima gedaan.

Topservice! Meedenkend!

Zoals ieder jaar weer DIK tevreden!

Topgarage

Altijd professioneel en kundig advies en dito reparaties. Denken goed mee. Ik kom er al jaren, erg tevreden.

Goed en deskundig.

Goede service en je word altijd vriendelijk en deskundig geholpen . Er wordt meegedacht . Ben al ruim 12 jaar klant hier en altijd naar tevredenheid geholpen .

Boven verwachting en keurig conform afspraak

Wij hadden een probleem met de startmotor van onze Honda. Op zich niet heel bijzonder maar wel vervelend omdat het zich onaangekondigd voordoet met alle gevolgen van dien. De geleverde dienst was echt boven verwachting tegen een marktconforme prijs! Hier kan de gemiddelde merkdealer nog iets van leren. Groet, Peter

Prima!

Snel een afspraak, prima advies, fijn geholpen.

Fijne garage

Goed geïnformeerd over het onderhoud. Ik kom hier al jaren

Wordt altijd vriendelijk geholpen.

De afspraken worden correct afgehandeld.

Vlotte service en correcte afhandeling van boordcomputerprobleem.

Betrouwbare en fijne garage

punctueel, met uitleg daar waar nodig. Adviezen voor aanschaf auto gericht op beperking garagewerkzaamheden i.p.v. meer uren voor de garage. Toppers o.l.v Leo.

prima service, geen verassingen, wordt op de hoogte gehouden van eventuele bijkomende kosten

Je wordt prima op de hoogte gehouden van eventuele bijkomende kosten en reparaties. Prima service en contact.

Heel klantvriendelijk, goede service en goede afhandeling.

Heel klantvriendelijk, goede service en goede afhandeling.

Goede service, fijne behandeling

Altijd duidelijk en meedenkend

Top Autobedrijf.

Eerlijk, goede service en garantie.

Een goede en vlotte behandeling van het uitgevoerde onderhoud.

Er zijn geen punten aan te dragen waarvan je zou zeggen dat zou anders kunnen of beter zijn.

Vriendelijk behulpzaam en deskundig

Mijn ervaring is dat ik deskundig geadviseerd werd en vriendelijk geholpen.

Geweldig!

Eerlijk, vriendelijk en vakkundig.

kom er al 30 jaar.

Ik word er altijd fijn geholpen.

prima service

Onze 17 jaar oude BMW had een serieus probleem, maar Fijneman heeft hem binnen een week weer helemaal in orde gekregen, en de auto rijdt nu zelfs beter dan voorheen. Echt vakmanschap.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht