Auto rijd weer netjes

Top service

Alles volgens afspraak verlopen en weer een heerlijke schone auto na de beurt.

Ook fijn, dat er eerlijk meegedacht wordt. Ik twijfelde over een grote of kleine beurt en er werd eerlijk aangegeven, dat een kleine beurt voldoende was.

Denken mee, zijn snel en correcte prijzen

Wederom uitstekend onderhoud en service

Ben toch al zo'n 10 jaar klant en heb nu met m'n nieuwere auto groot onderhoud uit laten voeren en wat klachten laten verhelpen. Dit is weer uitstekend en vakkundig aangepakt. En ik werd goed op de hoogte gehouden over bijzonderheden. Je bent er geen nummer, maar een persoon en een gewaardeerde klant. Er wordt naar persoonlijke wensen geluisterd en die zijn bij dit onderhoud ook weer uitstekend uitgevoerd. Fijn en veilig gevoel om zo'n goede garage achter de auto te hebben staan. Ga vooral zo door!

Super geholpen

Kwam met een probleem en werd gelijk opgelost

top garage

zoek je een garage waar je op kan vertrouwen ,dan moet je hier zijn

Top & zeer kundige service !!

Mijn bedrijfsauto had een elektronische storing onderweg terug van een project naar NL. Direct garage Fijneman gebeld ( Leo) en die waren bereid de werkplaats langer open te houden om de storing te verhelpen. Bij aankomt werd de kapotte sensor vervangen en kon het voertuig weer ingezet worden.

een garage die met je meedenkt.

Je wordt goed geholpen en ze denken met je mee. Er worden geen onnodige kosten gemaaakt

Professionele hulp en altijd eerlijk

Leo geeft altijd zijn eerlijke mening en niet de mening waar hij het meeste geld mee kan verdienen. Mannen die daar werken zijn allemaal vakmannen. Kwaliteit staat bij dit bedrijf op nummer 1

Heel prettig

Snel en professioneel

Achteraf had ik graag gebeld willen worden over het totaalbedrag. Schrok er even van. Was ruim 500 euro. Had dit niet verwacht van apk en grote beurt. Er was ook wat vervangen wat natuurlijk moet, maar had graag voor zo'n groot bedrag even voorbereid willen worden. Verder is de service super! We komen dan ook gewoon voor de volgende apk weer terug.

Snelle reacties op vragen en netjes afgewerkt werk

Goede service en snel klaar!

Al een aantal jaren trouwe bezoeker van de garage van feijneman. Tot op heden altijd fijn en goed geholpen. Ze zijn in het bezit van een eigen wasstraat en na een beurt wordt je auto ook nog eens glimmend afgeleverd!

Fijne betrouwbare garage.

Hier wordt je altijd netjes geholpen ,komen gemaakte afspraken altijd na Top.

Top Garage

Altijd correct geholpen. Altijd terugkoppeling over de reparatiekosten.

Zoals altijd ,prima geregeld.

Het bedrijf , dat door uitstekend onderhoud ervoor gezorgd heeft dat mijn vorige auto driemaal moeiteloos het klokje rondging, heeft mij altijd uitstekend geholpen.

Wederom perfect geholpen

Dit blijft een prima bedrijf met zeer goede service

Altijd goed bij fijneman

Komen altijd hun afspraken na Ik persoonlijk vind het een zeer goed autobedrijf met altijd aardig personeel Doen net even dat extraatje Top

betrouwbaar en deskundig

Betrouwbaar en deskundig. Altijd doen.

Vriendelijk goeie service

Goeie service

Fijne service

Wordt altijd netjes uitgelegd wat er is gedaan. Oude onderdelen krijg je mee wat er vervangen is. Zeer goede service

Heel goed

Wordt altijd keurig te woord gestaan en erg duidelijk

Goede service van ervaren monteurs

Snelle service vriendelijk personeel

Heel goed

Prima geholpen ook de uitvoering van de beurten van de auto

Wat een wereld garage

Kennis van alle soorten auto ,goed en klantvriendelijk geholpen, Zeer betrouwbaar, duidelijke uitleg over wat er gerepareerd is en een eerlijk advies, wat tegenwoordig heel zeldzaam is

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht