Altijd goed, eerlijk en vriendelijk

Zie hierboven

Helder als altijd

Duidelijke en transparante uitleg. Snel en helder handelen, zelfde dag nog opgelost. Komen hier ieder jaar voor 2 auto's altijd top

Prima service. Niets is teveel. Ik word altijd goed geholpen.

Zie boven

Goede service en kan snel terecht

In mijn achterband zat een schroef, waardoor de band langzaam leegliep. Één telefoontje en de volgende dag kon ik al langskomen, super!

Zoals altijd meer dan top service.

Zie boven

zeer goed .

na twee jaar weer terug als klant. nog steeds goed tot zeer goed. ga zo dooor .

Heel erg goed

Zeer vriendelijk en deskundig

Service op en top!!!!!!

Klant gericht. Helpen graag en resultaat gericht!!!

Fijne garage, altijd netjes geholpen!

Een goed adres voor vakkundige hulp voor al je autoproblemen, alles wordt opgelost, geen twijfel!

zoals altijd prima en deskundige ondersteuning

Zeer tevreden over service en zoals altijd prima en deskundige ondersteuning

Mijn ervaring is dat ik altijd tot het uiterste en eerlijk wordt geholpen

Goede service voor een goede prijs

Autootje was zelfs keurig gewassen na een degelijke onderhoudsbeurt. Betrouwbaar adres!

Een onverwacht bezoek voor een nieuwe accu en supersnel geholpen

Snel geholpen aan een nieuwe accu.

ze zijn degelijk.je weet van te voren waar je aan toe bent

Omdat ik bij de dealer,waar ik de auto nieuw heb gekocht,een paar keer met een grote rekening werd getracteerd,terwijlde auto nog in de ben ik ben ik tot tevredenheid ook bij hem terecht gekomen b bgarantie zat [7 jaar[en dat dan toevallig geen garantie was.Omdat mijn zoon en zijn kinderen alsmede veel van zijn vrienden,kennissen,tevreden waren over Fijneman

Wederom super geholpen.

Goede service, fijne mensen, professioneel bedrijf.

Prima geholpen

Fijne service en klare taal.

Prima en zeer aan te bevelen garage.

Al jaren leveren zij een combinatie van een zeer goede prijs en service combinatie en zeer behulpzame en ervaren personeel.

Fantastische service en zeer klantvriendelijk

Fantastische service en zeer klantvriendelijk

Goed snel en effectief geholpen met het probleem

Mijn 1e bezoek was helaas een dure. Wel een goede oplossing door niet 2x de auto kwijt te zijn. Hopelijk nu langer uit de hoge kosten blijven :)!

Topbedrijf

Eerlijkheid, snelheid en met de klant meedenken. Uw auto is hier in hele goede handen.

Vakmanschap

Super eerlijk en verstand van zaken

Betrouwbaar

Echt een hele fijne garage. Ze zijn altijd eerlijk en denken met je mee als dat nodig is. Altijd goede service, ik zou ze zeker aanbevelen!

Gewoon super

Ondanks grote drukte werd ik met 10 minuten weg gesleept naar de garage.en mijn probleem werd de volgende dag opgelost.en hij rijdt weer als een zonnetje.geweldige service.ik hoop dat ik met een leuke duit in de personeelspot mijn dank heb uitgebracht.

Ze maken gewoon tussendoor tijd om te kijken of ze je eerder helpen kunnen bij calamiteiten.

Topgarage!

Zeer vriendelijke en deskundige edewerkers die altijd tijd maken, ook al hebben ze het druk. Eerlijk en goed advies!

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht