Topbedrijf

Ik heb veel ervaring met garagebedrijven. Fijneman maakt echt het verschil. Heldere tarieven en nooit het gevoel dat er iets niet klopt. Dit kan je van andere garagebedrijven niet altijd zeggen.

Rij weer lekker

Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf!

Inmiddels al zo'n 20 jaar klant bij dit bedrijf. Staan altijd voor je klaar, leveren goed werk tegen een goede prijs!

Uitstekend geholpen.

Na vele jaren weer terug als klant bij Leo Fijneman. Snel een afspraak kunnen maken en alles gedaan wat er gedaan moest worden. Goed advies ook.

Onze ervaring was als verwacht Prima

Alle benodigde acties voor het repareren van de aanrijdingsschade zijn door de firma Fijneman verricht

PRIMA

HEEL GOED

Goed bedrijf

Erg vriendelijk te woord gestaan

Prima snel en netjes geholpen!

Kan er altijd terecht mocht dat nodig zijn!

Snelle vriendelijke service.

Super geregeld afspraak is afspraak

Super geregeld.

indrukwekkend

Top garage

Zoals altijd Goede garage Vakmensen Goede service

Altijd vriendelijk geholpen

Al jaren kom ik bij Fijneman Garage. Elke keer weer super tevreden. Laatst een lekke band en deze wordt gelijk gerepareerd. Altijd weer even een belletje van tevoren wat het beste is om te doen.

helemaal top

weer snel geregeld en gedaan

Belde laat voor het maken van een werkplaats afspraak (APK en onderhoud) maar kon gelukkig op korte termijn de auto brengen. Werd gebeld toen de auto op de brug stond om de werkzaamheden en de bijzonderheden door te nemen . Al met al goede service

Altijd goed

Komt afspraken na en hoge kwaliteit

Fijneman is een SUPER bedrijf

Ik word daar altijd heel erg goed geholpen.

Elk jaar weer prima

Elk jaar breng ik de auto voor apk en laat ik alles goed nakijken. Communicatie is netjes eerlijk en open. Gewoon een super fijne garage.

Goede service. Prettige en vriendelijke monteurs. De monteurs kennen hun vak.

Vriendelijk en veel kennis van zaken

Schone werkplaats, vriendelijk personeel en vooral veel kennis in huis! Erg fijn om hier te komen met onze auto's. Ze helpen je altijd erg goed en ook snel. Zeer tevreden klant hier!

Vriendelijk en duidelijk in het maken van afspraken.

Bij Fijneman geweest ivm schade aan mijn auto. Alles werd mij goed uitgelegd, en er werd gelijk een afspraak gemaakt. Erg fijn dat ik ook vervangend vervoer meekreeg. Na 3 dagen mijn auto weer op kunnen halen, en zag er weer als nieuw uit Ik zou zeker weer terug gaan naar Fijneman.

Prima!

Aardig personeel dat altijd vriendelijk is en geen overbodige werkzaamheden uitvoert.

Uitstekend en perfect

super

Altijd service gericht, meedenken met client en vriendelijk

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht