Een prettig bedrijf waar je vlot, vriendelijk en naar wens geholpen wordt.

Als ik bel kan ik gelijk al komen om het probleem te bekijken en te beoordelen. Het wordt gelijk verholpen als dat kan of wanneer de onderdelen er zijn. De klant is koning want ook een bakkie koffie ontbreekt niet tijdens wachten.

heel goed!

heel goed!

Fijne zaak waar je vlot en naar wens geholpen wordt.

Wanneer ik bel met een probleem staan ze bij fijneman gelijk klaar om te kijken of ze het op korte termijn op kunnen lossen of herstellen. Altijd een bakkie koffie terwijl ik wacht en zeer klantvriendelijk.

Zoals altijd topservice

Ondanks dat ze het vrijwel altijd druk hebben staan ze toch voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen

Zeer tevreden!

Fijne garage en zeer betrouwbaar. Geen onnodige kosten. En alles volgends afspraak. Top!

Top garage

Heel gewoon een top garage

Top garage

Heel gewoon een top garage

Auto blij

Ik blij. We mogen weer een jaar.

Goede service, probleem is snel verholpen, vriendelijk personeel

Ik ben goed geholpen. Mijn probleem kon dezelfde dag nog opgelost worden.

Eerlijk bedrijf, komt afspraken na.

Mijn Panda is al een aantal jaar in onderhoud bij dit bedrijf. Altijd eerlijk advies en goede service.

Eerlijk bedrijf, komt afspraken na.

Goed geregeld

Service en communicatie.

Zeer betrouwbare partij

Binnen een mum van hebben ze een compleet nieuwe motor geplaatst. Je wordt goed op de hoogte gehouden en bij vragen wordt je altijd direct te woord gestaan. Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service. Voor mij een dikke 10

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht