Ben weer uitstekend geholpen

komen altijd goed hun afspraken na.

Dikke prima

De garage waar ik al jaren kwam ging ermee stoppen dus heb eens rondgevraagd en Fijneman werd meermaals genoemd zo ook toen ik het aan de garage vroeg die ermee stopte wie ze adviseren noemde ze Fijneman dan moet het wel goed zijn en na een ingeplande beurt met apk en gesprek was de eerste indruk heel goed.

Top service

Al jaren de beste garage in Dordrecht

Geweldige betrouwbare klantgerichte vakkundige garage

De mensen van dit bedrijf zijn aardig en betrouwbaar en staan altijd voor je klaar.

super service, eerlijk en vakkundig

Een garage waar je, je nog echt kant voelt. Altijd eerlijk en oprecht. Ik breng er met veel plezier mijn auto, voor reparatie en/of onderhoud

Goede advies en goede service

Prima geregeld. Goede communicatie

Voor t eerst bij deze garage. (Nadat de vorige garage gestopt is) Prima service. Goede communicatie. Persoonlijk en per mail. Gedaan wat nodig is.

Gewoon een top bedrijf

Een eerlijk bedrijf met goede service

zeer goed

uitstekend

Vertrouwen, goed en eerlijk

Komen hier al jaren! Staan altijd klaar om je zsm te helpen. Altijd eerlijk advies en oplossingen voor reparaties die nodig zijn. Reparaties worden altijd goed gerepareerd, nooit achteraf problemen. Top bedrijf!

tijdig en snel geholpen. Vriendelijkeontvangst.

Prima mooi bedrijf

Goed bedrijf

Auto rijdt weer als een zonnetje.

Prima vak garage

Iedere keer weer uitstekende service en normale tarieven. Zeker een aanrader.

Prima vak garage

Iedere keer weer uitstekende service en normale tarieven. Zeker een aanrader.

Zoals altijd krijg je netjes en eerlijk advies. Mijn auto voor een grote beurt gedaan omdat ik veel km op de weg zit. Leo overlegd netjes wat er evt aan vervanging toe is en laat je keuze daar zelf in maken. Niet voor niets komt mijn vader hier al jaren. Ik blijf zeker terug komen!

Goede service en communicatie.

Zoals altijd weer fantastisch geholpen en weer perfect uitgevoerd

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht