Klantgerichte service

Altijd vriendelijk en goede service

TOP

OP TIJD,BINNEN DE AFSPRAAK

Er wordt goede service verleend, waardoor de auto in de loop der jaren alleen maar beter op is geworden!

Gezellig, goed autobedrijf

Vriendelijke mensen, goede service.

Goed geholpen

Vriendelijk en netjes te woord gestaan. Behulpzaam en adviserend.

Eerlijk en betrouwbaar

Betrokken. Ze weten wie je bent

Hele goeie service

Altijd goede service. Afspraken kunnen vlot worden ingepland en alles wordt prima geregeld!

Vriendelijk en nette service die ook nog eens voordelig uitviel

Afgelopen zomer werd ik eraan herinnerd dat mijn auto een nieuwe distributieriem nodig had. Daar was destijds geen plaats voor in het budget, dus sindsdien rustig aan gereden en geen gekke afstanden. Ik mocht mailen voor een vrijblijvende offerte. En nadat ik mijn budget had bijgesteld besloot ik te mailen en akkoord te gaan met de offerte die ik kreeg. Auto ingeleverd, en eind van de dag was de klus geklaard. Bleek dat de boel ook ruimschoots goedkoper was. Erg fijn! Ik hou wat geld in mijn zak, en ik kan weer met een gerust hart rijden. 10/10 dat ik hier weer kom!

vriendelijk

Altijd vriendelijk en professioneel. Tot nu toe 3x een kleine beurt uit laten voeren. auto wordt schoon opgelevert.

Fijne garage wordt perfect geholpen

Top garage

Goede service en klantvriendelijk!

Top garage! Komen er al meer als 25 jaar!

PRIMA BEDRIJF

GOEDE SERVICE, VRIENDELIJKE MENSEN

Kundig en vriendelijk!

Zeer goede samenwerking tussen klant en Fijneman

Betrouwbaar en professioneel.

Persoonlijke service

Fijne garage, lekker dichtbij. Na een bezoekje altijd een gewassen auto!

Vakgarage die vertrouwen uitstraalt

Goede service, vriendelijk personeel en zodra ik met mijn auto wegrijd heb ik het vertrouwen dat de reparatie/ onderhoud goed is uitgevoerd.

Prima!

Altijd zeer snelle service!

uitstekend

Prima en snel geholpen.

snelle en effectieve service

Uitstekende service

Prettige kennismaking

Ruim 15 jaar bij Indumij, vervolgens overgenomen door Van Mossel, wat een slechte organisatie en communicatie. Goede ervaring bij Fijneman, kennis van zaken en meedenkend. Volgend jaar komen wij absoluut terug bij jullie.

Staan altijd voor je klaar als het nodig is

Auto was top ,

Auto was weer top na een grote beurt

Goed advies

Eerlijk advies over reparaties, ook als dat betekent dat zij er niks aan verdienen. Deze garage is echt te vertrouwen.

zeer goed geholpen

afspraken goed nagekomen

Behulpzame garage fijn personeel

Altyd snel geholpen op een vriendelijke vakkundige eerlijke manier.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht