Vriendelijk, transparant en kundig

---

Fijne garage

Fijne garage, duidelijke afspraken

Goede en duidelijke communicatie.

Serieuse werkzaamheden, prettige sfeer.

Voel me altijd goed geholpen en serieus genomen

APK keuring

Niet te evenaren service, keer op keer,

Eerlijke lui die ook nog een schonere auto meegeven

Prettige en en eerlijke lui! Snelle service en geen onverwachts hoge kosten.

Netjes geholpen, zoals altijd !

Auto, stond weer keurig op tijd (gewassen) klaar

Prima service en goed meedenken aan oplossingen

Geen onnodige en overbodige kostenposten, transparant en fair

Altijd goed

Velen jaren klant, en altijd goed

heel klantvriendelijk, goede service en altijd behulpzaam, ook als je er onverwachts komt voor een kleine reparatie.

Adequaat en klantvriendelijk

Fijn!

Eerlijk en goede uitleg over wat er gedaan is!

Zonder afspraak geholpen met een kapotte accu. Ik stond na 30 minuten weer buiten met een nieuwe accu. Erg tevreden.

Geweldige monteurs/ personeel,staan altijd voor je klaar.

Komen afspraken altijd na en staan je bij met adviezen en geven uitleg wat er moet gebeuren en eventuele kosten. Het zijn vriendelijke vakbekwanen mensen,ook bereikbaar als ik inzet buitenland verblijf. In een woord geweldige garage.

zijn gewoon een heel fijne servicegarage

denkt mee met de klant, komt afspraken altijd na, rekeningen zijn transparant en goed uitlegbaar

Super fijne betrouwbare garage

Komen hun afspraken na. Nemen contact op als er meer aan de hand is

Top garage

Goede service, eerlijk en betrouwbaar.

Top garage

Alle eerst jongens zijn zeer vriendelijk en hulpzaam. Voor o.a. reparatie zijn ze duidelijk in uitleg en uitvoering.

Top service

Onderhoud is weer prima uitgevoerd en de auto hebben ze ook nog gewassen. Top service, zeker aan te bevelen!

Goed geholpen, mijn auto ziet er heel netjes uit. Bedankt voor de goede service!

Altijd super geholpen

Ze staan altijd voor je klaar

Servicegericht en goede communicatie

Vanaf de afspraak tot het gereedmelden wordt goed gecommuniceerd. Duidelijkheid voor wat betreft de kosten. En prima service.

uitstekende service en zeer vriendelijk

zie boven

Goed geregeld weer!!!

De VW Jetta uit 2008 werd afgekeurd vanwege een mankement aan het bijrijdersportier. De reparatie was blijkbaar niet groot en werd zelfs kosteloos gedaan, wat een service. En de auto werd de zelfde dag goedgekeurd. Wat een service, geweldig. Bedankt weer en tot de volgende keer. Gr, René Egas

Ik kom er al jaren, en ben nog nooit teleurgesteld. Kortom ,Fijneman,een absolute aanrader!

Het was weer uitstekend.

Ploegstraat 50