Garage Fijneman voor een auto die weer soepel rijden kan.

Auto voor grote beurt, apk en bandenwissel. Hij rijdt weer als vanouds en een gratis leenfiets meegekregen om heen en weer naar de garage te fietsen.

Weer geweldig geholpen

Leo neemt altijd in alle rust de factuur met je door en geeft duidelijke uitleg en advies hoe je goed met je auto om moet gaan om prblemen tevoorkomen.

APK snel gedaan.

Mijn auto iets voor half 9 ingeleverd en om half 10 al een belletje dat hij klaar was.

Goede snelle service!

Helpen je direct wanneer je aankomt, vriendelijke mensen die hun vak goed kent.

Okidoki

Prima goed en klantvriendelijk

Fantastische service

Nvt

Eerlijk,duidelijk,en snel

Hele goede service

Top garage, met mensen die je een eerlijk advies geven

Ik ben gewoon goed geholpen.

Je kan on line een afspraak plannen en het gaat prima optijd en je wordt netjes gebeld als er iets is.dus perfect

Top service!

Net en betrouwbaar

Goede service vriendelijk personeel

Problemen worden zo snel mogelijk netjes en doeltreffend opgelost.

Ondanks dat het erg druk was, werden we heel netjes en vlot geholpen. De mensen zijn vriendelijk en geven goede service. Ook wordt er goed meegedacht om tot een goede oplossing te komen. Onze dochter werkt op Schiphol en heeft regelmatig nachtdiensten waardoor ze haar auto niet kan missen. Ook hier wordt zo goed als het kan rekening mee gehouden bij Garage Fijneman.

Top Garage!

Ik kom er al meerdere jaren met meerdere auto's en altijd zeer goed en netjes geholpen. Een aanrader eerste klas!

Top!

Vakkundige garage, vriendelijke klantgerichte houding. Alleszins redelijke prijzen en goed overleg bij wat duurdere reparaties. Als extra krijg je je auto gewassen terug. Top!

Professioneel en kundig

Na jaren bij hassing gezeten te hebben in Dordrecht en duizenden euro's heb moeten uitgeven, nu overgestapt naar Fijneman. Tot dusver de beste keuze ooit. Geen spijt. Leo is een vakman, eerlijk, snel en super gastvrij.

Zakelijk bus zo snel mogelijk klaar voor gebruik.

Weer top zoals altijd!

Ondanks drukte meteen geholpen, met de expertise en vriendelijkheid zoals ik gewend ben.

Snelle service, klantgericht, verstand van zaken

Ik word als klant altijd snel geholpen, de service is fantastisch en er word altijd gekeken naar de beste oplossing.

Duidelijk

Apk online ingepland, auto afgegeven kon hem aan t einde van de dag ophalen. Aardig personeel en ben weer tevreden! Aanrader

Prima de luxe

Deskundig advies, snelle en goede uitvoering tegen aanvaardbare prijs!

Goede en betrouwbare en klantvriendelijke garage!

Mijn auto is al jaren in onderhoud bij Fijneman. Altijd naar volle tevredenheid. Eerlijk, klantvriendelijk, betrouwbaar. Ik zou iedereen aanraden naar Fijneman te gaan!!

Service en contact zoals altijd prima

Auto voor de apk gebracht. Afspraak via de app gemaakt en zeer snel bevestiging binnen.

heel vlot, aardig en vakkundig

Heel prettig

Vakkundig en klantvriendelijk

Vakkundig en klantvriendelijk

super

zoals altijd, geen praatjes maar service!

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht