Ondanks dat het vreselijk druk was is er ruimte gemaakt voor mijn onverwachte reparatie. helemaal top.

Super alles top geregeld!

Top service alles weer netjes in orde gemaakt Vriendelijk personeel !

Goed geholpen, eigelijk altijd een prima service.

Betrouwbare eerlijke kundige garage

Vriendelijke benadering, goede uitleg. Kortom een aanrader

Betrouwbaar, flexibel en meedenkend

Betrouwbaar garage bedrijf waar ik altijd het gevoel heb dat ik serieus genomen wordt als klant. Ze denken mee wát het beste is voor de auto maar ook voor je portemonnee. Vriendelijke eigenaren en personeel.

Service zoals het hoort.

Netjes, duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Werkzaamheden goed uitgevoerd.

Vakmensen, goed ontvangst, met gerust hart de deur uit!

Goed ontvangst, professionele vakmensen, snel geholpen. Dank jullie wel!

Uitermate bekwaam met een goed oog voor de belangen van de klant

Bevraagd naar de kwaliteit van een auto m.b.t onderhoudskosten, gaf Leo gedetailleerd aan welke auto voor mij als klant de minste kosten in het onderhoud met zich zou kunnen meebrengen, afgezet tegen de eenvoud van handelen, voor zijn werknemers in het motorcompartiment.

Uitstekende service

Afspraak is afspraak, vriendelijk personeel

Super service

Uitstekende service

Heel duidelijke uitleg over reparatie. Hier kom ik wel terug.

Gewoon goed

Gewoon goed

Wordt goed te woord gestaan

Altijd goed geholpen door Leo

Weer fijn geholpen!!!!!

Zoals altijd, fijn geholpen, fijne mensen!!

Perfecte service

Goede service. Goede beschikbaarheid kon snel terecht.

Super goede garage !!

Ik kom al jaren bij garage fijneman ,ze hebben deskundig personeel en werken volgens afspraak.

Goed geholpen en geinformeerd. Binnen een dag had ik mijn apk en 4 nieuwe banden!

Uitstekend !

Fijne garage, vriendelijk en kennis van zaken. Bij extra kosten wordt er eerst netjes overlegd, over de uit te voeren reparaties. Aanrader !

Geweldige garage, heb alleen maar goede ervaringen.

Afspraak is afspraak. Auto is in vertrouwde handen. Geen onzin, geen gedoe en faire prijzen.

Heel snelle service bij APK!

Om acht uur de auto gebracht, om half tien klaar.

Klantgerichtheid is echt top

Altijd meedenken, goede tips en afspraak is afspraak

Zoals gewoonlijk uitstekend

Uitstekende service.

Top garage!

Mooi, professioneel bedrijf en zeer klantvriendelijk.

Top garage

Xx