Goed zoals het hoort

Altijd meedenkend en hulp aanbieden, prima instelling. Zo maak je en hou je een bedrijf draaiend. Service naar de klant, kunnen een heleboel andere bedrijven nog van leren.

Heel tevreden

Als ik iets merk ga ik altijd bellen

Super service.

Ik wordt altijd snel en vriendelijk geholpen, service echt top.

Prettig en met kennis van zaken

Altijd goed geholpen

Top!!!

Elke keer weer geweldige service en top medewerkers!!!

Snel, transparant en accuraat

Een goed bedrijf waar je snel en goed geholpen wordt

Meedenkend, realistische inschatting van wat gedaan moet worden

Prima bedrijf met deskundig personeel

Fijne en betrouwbare garage.

Staan altijd voor klaar en repareren je auto vakkundig.

Altijd uitstekend

Al jaren vaste klant.

Garage waar vakmensen aan het werk zijn

Fijne garage!

Heb vertrouwen in deze garage.

Prima!

Een vakkundige en betrouwbare garage.

In het kort ... TOP service .. professioneel bedrijf .. netjes

Zeer professioneel bedrijf .. net verzorgd kantoor en werkplaats .. Leo komt je altijd tegemoet ondanks de grote drukte .. dit hoef je bij andere autobedrijven echt niet te verwachten .. daar kom je gewoon onderop de stapel. Nog een plus is dat je auto gewassen wordt afgeleverd.

Al jaren gewoon onze garage zijn er nog steeds blij mee. Vriendelijk personeel

Prima.

Prima.

Echte toppers. De service is perfect.

Denken in alles mee, ik heb volledig vertrouwen in Fijneman.

oke

Top service

Zoals altijd wordt de afspraak nageleefd en er wordt gebeld als er zich extra kosten Voordoen. Bovendien wordt je als klant gewaardeerd

Snel geholpen ondanks het heel druk was

Storing aan de auto gekregen maar toch snel geholpen ondanks ze het heel druk hadden. Top service.

Keurig op tijd volgens afspraak en vooraf nog even een belletje over de kosten, helemaal Prima

Goed geregeld

Fijne Man doet zijn naam eer aan! Auto kreeg beurt en werd zelfs gewassen,

Hele goede service.

Maken alles keurig in orde en er werd spontaan een leenauto aangeboden toen ik wat langer moest wachten.

Zeer persoonlijke en ervaren aanpak.

Na aanbeveling van deze garage door vrienden ook een afspraak gemaakt voor mijn auto. Keurig op afspraak en ik ben erg fijn geholpen, na de reparatie waren er helaas problemen waar Fijneman niets aan kon doen. Toch gelijk geholpen op de dag zelf en netjes een vervangende auto gehad. Probleem verholpen met een erg goede afspraak. Ronduit geweldig en zeker de garage die iedereen zou moeten hebben !!

Klangericht en klantvriendelijk. Ik kom er graag.

Goed en betrouwbaar dienst

Goed en betrouwbaar dienst