Heel goed

Vriendelijk, professioneel en zo snel mogelijk geholpen toen onze auto dienst weigerde door kapotte accu.

Top garage

Vriendelijk. Personeel ik had autoschade avond van te voren gebracht andere dag gerepareerd

Waar anderen het laten afweten... pakken ze bij Fijneman "gewoon" door!

Het wordt saai... wellicht zelfs voorspelbaar want onze eerdere recente was ook al positief... Maar toch de moeite van het vermelden waard. Recent hebben wij te maken gehad met een relatief kleine parkeerschade. Onmiddelijk na deze schade werkten meerdere systemen niet meer (Airco, ABS, VSA, Rechter koplamp) Volgens het erkende Dordtse en door de verzekering geadviseerde schade-bedrijf toeval want auto is al ietsje ouder en dan gaat een ABS Wielsensor wel eens stuk... en ook de rechterkoplamp en ook de Airco. Contact opgenomen met de verzekering en vervolgens de auto naar Fijneman gebracht... Reactie Fijneman "Allemaal tegelijk?!? en op dat moment" Uhh ja... Oorzaak was na even speuren nog redelijk snel gevonden. Kabelboom tussen kunstof van de bumper en een chassis-balk bekneld dus kortsluiting en uitval van meerdere systemen. Leo, Remco en collega's super bedankt voor jullie pragmatische "niet lullen maar poetsen" aanpak. Kan menig merk-dealer een voorbeeld aan nemen. Houden we van ! NB: Aan de echtheid van deze recentie hoef je niet te twijfelen... Fijneman mag in overleg inzage van het dossier geven. :-)

no nonsens, vakkundig en prima personeel

ze doen echt geen reparaties als het niet nodig is en halen het vel niet over je oren. een garage om van harte aan te bevelen ik ben al heel veel jaren een tevreden klant bij hen en dat hou ik zo

Volgens afspraak gerepareerd

Na met wat storingen aan mijn BMW bij garage Fijneman terecht gekomen. Na een grondige analyse een datum afgesproken . Ik ging akkoord met de offerte en heb mijn auto vroeg in de ochtend gebracht. Na de middag werd ik gebeld dat de auto klaar stond . De reparatie voel iets goedkoper uit dan de offerte. De uitgevoerde werkzaamheden werden met mij besproken . Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundigheid waarmee de reparatie is uitgevoerd . Ik ben dus zeer tevreden .

Top bedrijf

Klantvriendelijk en komen hun afspraken na.

Heel fijne service

X

Helemaal top leuke mensen

Het is een hele fijne autogarage woedt het gied geholpen

Prima garage alles netjes.

Ik heb hele goede ervaring met garage Fijneman

Zoals altijd zeer klantvriendelijk

Absoluut geen verstand van auto-onderhoud, maar Fijneman geeft mij een gevoel van vertrouwen

Betrouwbaar en snelle service.

Een betrouwbaar autobedrijf met snelle service en vriendelijk personeel

Goed geholpen

Wat een vakmensen

top garage top service

altijd vertrouwd dat is uniek in de garage wereld

Goede communicatie en snelle service

geen gezeur of gemekker.

auto 2 x weg gebracht in korte tijd. - zomer check. - nakijken eventuele lekkage. - airco nalopen en/of bijvullen. snel gehandeld door de garage en geen extra kosten van verzinsels achteraf. super.

Fijne garage

Goede ervaringen met deze Garage.

Ze nemen de tijd om je te woord te staan. Eerlijk en duidelijk uitleg.

Super!

Bij een eerdere garage 4 keer met zelfde mankement geweest. Ze konden het niet oplossen. 1x bij Fijneman en het is opgelost. Daarna ook de airco, die niet meer te maken zou zijn volgens vorige garage door Fijneman in 1 x gemaakt. Verder hebben zij bij Fijneman een ander euvel gevonden dat ze meteen gemaakt hebben, waardoor voorkomen is dat ik ergens langs de weg gestrand zou zijn. Bedankt vakmannen!

Altijd goed!

Zeer goede service en vakkundig!

Fijn garagebedrijf

Goede service, fijne mensen.

Fijneman is een zeer klantgericht bedrijf! TOP

Ik ervaar een hele goede service bij autobedrijf Fijneman. Het is een geweldig bedrijf. Ik kom er niet voor niets al 35 jaar.

Altijd prima !

Goede service, leenfiets is prettig, denken mee met de klant.

Vakbekwaam, vriendelijk en heerlijke koffie :-)

Dit was mijn eerste kennismaking met dit bedrijf. Eigenlijk merk je vanaf binnenkomst dat er mensen rondlopen die allemaal verstand hebben van hun vak. Duidelijke uitleg, technisch bekwaam, vriendelijk en betrouwbaar. Heerlijke koffie dus en ook blij met het resultaat en de prijs kwaliteit ook mooi in verhouding. Een aanrader!

Alleen maar positieve ervaringen

Altijd perfecte service

De titel zegt alles. Altijd perfecte service; in afspraak en behulpzaamheid. Vooral dat laatste is het puntje op de i. Iedere keer weer.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht