Degelijke service tegen goede prijzen

Wij komen al jaar en dag bij Fijneman, de service is onverminderd goed! Wil je een eerlijke, servicegerichte partner voor het onderhoudel van je auto, Fijneman is de beste keus!

Snelle en goede service!

Lekker band, even langsgereden, snel en tussendoor geholpen. Ouderwets goede service!

Vakbekwaam en goede uitleg

Prettige ervaring, goed geinformeerd

enorm betrouwbaar en servicegerichte vakmensen

Al 15 jaar worden mijn auto's door Autobedrijf Fijneman B.V. verzorgd. Nog nooit in mijn ruim 50jarige garagebedrijvenervaringen heb ik zo'n goeie relatie gehad met een autobedrijf. En mijn auto's ook niet.

Staan altijd voor je klaar

Eerlijk advies, kennis van zaken en eerlijke reparaties.

Mooie zaak zier er professioneel uit En alles volgens afspraak

Goeie service

Vriendelijk personeel en goede service..auto was netjes achtergelaten

Goed geholpen, professionele zaak.

Fijn in de omgang, een goede servicebeurt gegeven waarna ik nog met goed advies naar huis ging.

Zoals altijd zeer klantvriendelijk

Zelfs voor zoiets kleins als een lampje vervangen, voel je de klantgerichtheid optimaal

Super geholpen

Wat een goede service!

Klant gericht . Weer heel tevreden

Weer goede servers en klant gericht advies .

Gewoon goed

Service blijft TOP

Service blijft top!!

Een goede dienstverlening

Altijd top geregeld

Goede service goed advies

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Auto voor een kleine beurt gebracht. Als er iets met de auto zou zijn namen ze contact met me op. Gelukkig was dit het geval.

Als vanouds

Ook deze keer weer de beurt perfect en auto spic en span afgeleverd

Superservice

Nieuwe ruitenwissers nodig, binnen 10 min weer weg zonder afspraak. Superservice!!

Alles loopt altijd super soepel

Altijd top service

Altijd top service bij Fijneman

Altijd betrouwbaar

Prettig personeel en goed oplossing gericht. Altijd betrouwbaar en na zo veel jaren nog altijd tevreden

Super!

Zoals altijd een prima service!

zeer klandvriendelijk

afspraken komen ze altijd na op de dag van de afspraaik wordt je altijd gebeld als er iets is je krijg altijd goed uitleg

Altijd goed en vertrouwd

Al jaren onze toppers