Gewoon Goed

Goede service, fijne communicatie en een eerlijk verhaal

Goede service en bekwame mensen.

Distributieriem van mijn Ford vervangen. Kreeg een leenauto mee,goed geregeld. Goede garage, aanrader.

Alleen maar lof

Gewoon betrouwbaar

Eerlijke prijs en goede communicatie

Fijne en goede service

Goed geholpen en op de hoogte gehouden.

nvt

top

Vriendelijk personeel

Zoals altijd heel vriendelijk geholpen. Nette no nonsens garage,heel duidelijk.

Fijne garage

Geweldig Klantvriendelijk Denken met je mee

Top garage!

Je word altijd goed geholpen, aardige mensen.

Weer geweldig geholpen!

Auto eerst na laten kijken door Fijneman voordat de auto gekeurd zou worden. Aan de hand daarvan een offerte gekregen zodat ik wist waar ik aan toe zou zijn. Op de dag APK zijn all punten gerepareerd, kleine beurt gegeven en nieuwe banden gemonteerd. Auto netjes door hun gewassen en het af te rekenen bedrag was tot op de cent nauwkeurig, zoals vermeld op de offerte. Top garage, dikke pluim!

Altijd fijn

Deskundig, klantgericht, meedenken en goede service

Onderhoud en reparatie zijn conform gemaakte afspraken en ingeschatte kosten uitgevoerd. Een ondeugdelijke reparatie die de vorige eigenaar van de auto bij een andere garage heeft laten voeren is ook hersteld. Dit kwam tijdens het onderhoud aan het licht. Dit kostte wat meer tijd en geld, maar is na het besproken te hebben, ook gelijk uitgevoerd. Er werd kosteloos een leenauto beschikbaar gesteld.

Top garage

Het is gewoon de beste garage. Afspraken gaan altijd soepel, vakkundige reparaties en vriendelijke mensen.

Supergarage!

Goede service, aardige mensen. Eerlijk advies. Ik ben heel blij en tevreden met deze garage!

topbedrijf

Advies en reparaties is juiste verhouding met de kwaliteit die geleverd wordt.

Snel en kundig

Zie boven: aardig personeel

keurig.

afspraken nakomen.

Altijd uitstekende service!!!!!

Ondanks grote drukte ben ik toch weer uitstekend geholpen. Nogmaals bedankt

geweldig

Dat ik voor een kleine storig zo terecht kan

Gewoon altijd korrekt en op tijd prima service.

Ook mijn kinderen hebben hun auto bij deze garage in onderhoud.hebben dezelfde ervaring.prima.

Duidelijke uitleg .en een goede service.een echte vakgarage..

altijd de juiste benadering van het probleem.

Er wordt altijd gehandeld met de juiste urgentie voor een reparatie. Hetgeen erg belangrijk is als de betrokken wagen nodig is om mee te werken. Daarbij wordt er niet zomaar van de duurste optie uitgegaan om de wagen te repareren maar wordt er , indien mogelijk, ook een goedkopere optie tot reparatie aangeboden. Tevens is er een grote technische kennis aanwezig over auto's onder het personeel. De receptie en de garage zien er altijd netjes en opgeruimd uit. Ik ben al tientallen jaren klant bij deze garage en zeer tevreden over de service en kennis over de vele problemen die bij auto's kunnen voorkomen.

perfect

goede service en snel geholpen

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht