Weer top service geleverd.

Zoals altijd, WEER een top service geleverd.

topgarage

heel fijn en kundig geholpen

erg goed

Snel en goed geholpen, duidelijke uitleg en schappelijke prijzen

Hele goede service

Wordt gelijk geholpen als dat nodig is. Vriendelijk en veel kennis. Betaalbaar

Duidelijke communicatie

Door de duidelijke communicatie werden mijn verwachtingen compleet voldaan. Erg prettig. Ook het meedenken verdiend een pluim. Ga zo door Leo en team!

Prima advies en reparatie

Altijd een goede behandeling

Gewoon het beste adres voor mijn auto

Heb heel veel verschillende merken auto’s gehad dus ook veel verschillende garages voor onderhoud. Wist niet dat het bestond een betrouwbaar en erg goed adres voor mijn auto. Maar Fijneman is zo’n adres waar ik zonder overdrijven met plezier mijn auto breng. Vriendelijk, netjes en heel erg goed adres. Zelden een auto gehad die zo fijn reed.

Zeer deskundig, legt alles goed uit.

Er wordt goed gecommuniceerd. Je weet als klant precies wat je kunt verwachten. Goede adviezen, legt de verschillende opties uit en de kosten die daarbij horen en geeft je de tijd om daarover na te denken.

Prettig

Tis prettig dat het contact persoonlijk is. Men houdt zich aan de afspraak. Ik vind het een betrouwbare garage!

Snel vakkundig en vriendelijk

Fijne en vakkundige garage

Meedenkend en snel schakelen.

Fenominaal

Als ik mijn auto ter reparatie aanbied weet ik dat hij er weer met de meeste alertheid en nauwkeurigheid vandaan komt. Een garage met orde en netheid BOSCH SERVICE meer dan waardig.

Prima geholpen

Fijne service!

Duidelijk.. en correct

Prima geholpen

Geen

Betrouwbare garage die prima zn afspraken nakomt

Zeer goede service

Reageert snel, duidelijke communicatie!

Super service

Bij Fijneman luisteren ze naar de wensen van de klant. Ondanks dat het in de ochtend even druk was met iedereen die zijn auto kwam brengen, hoefde ik maar 1x te vertellen dat ze voor 14u niet hoefde te bellen. Toen ik vervolgens 2u vroeger dan geplant ging kijken, was mijn auto al klaar. Ook geven ze uitleg waaruit blijkt dat ze willen dat je auto rijdt, ipv dat hun kas zo vol mogelijk moet zitten. Zeer fijne eerste ervaring!

Netjes en vlot geholpen

Netjes en vlot geholpen

Vriendelijk, behulpzaam

Zeer bekwaam, kundig en netjes. Goede adviezen. Ik kom zeker terug.

Mankement snel en vakkundig opgelost.

Had rammelend geluid onder auto. I.v.m. veiligheid kon ik tussendoor langskomen om diagnose te stellen. Daarna afspraak ingepland en probleem verholpen. Goede service zoals altijd.

fijne en goede service

altijd fijne communicatie en alles word altijd naar tevredenheid geregeld en denken altijd in oplossingen.

Ik ben goed geholpen en vriendelijk geholpen

Garage met kundig personeel

Na een tip van een collega heb ik mijn auto naar Fijneman gebracht voor de reparatie van lekstroom. De storing is mooi en vakkundig opgelost waarna ik nog een duidelijk uitleg heeft gekregen betreffende de oorzaak van het probleem

Apk

Afspraak maken, auto brengen en halen ging erg gemakkelijk. Ze hebben zelfs de auto nog even gewassen!

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht