Hartstikke goed geholpen!

Ik ben zeer tevreden over de service van Autobedrijf Fijneman. Dit jaar heb ik mijn auto alleen maar gebracht voor een APK, maar die hebben zij netjes uitgevoerd en mijn auto kwam ook nog eens netjes gewassen terug! Perfecte service!!

Top service vqn vakmensen

Staan bij problemen altijd voor je klaar

Prima garage

Goede ervaring, twee auto's hier in onderhoud. Enige tip: reageren op vraag bij afspraak of in e-mail is fijn, dan hoef ik er niet achteraan te bellen. Verder prima, auto bij grote beurt ook nog schoongewassen retour!

Heel fijn, goede service

Zoals altijd hele fijne en goede service. Ondertussen ben ik verhuisd maar toch blijf ik naar fijneman komen. Wat een top garage.

Prettig, vriendelijk en ter zake kundig

Altijd een luisterend oor en meedenken in oplossingen

Hier worden heldere afspraken gemaakt en nagekomen

Auto rijdt weer als een zonnetje. Beurt gehad en gekeurd en netjes gewassen weer afgeleverd dat is pas service! Het hele gezin brengt er inmiddels hun auto.

Vakkundig en snelle service. Topbedrijf.

Vakkundig en snelle service. Topbedrijf.

Geweldig geholpen

Wordt altijd keurig geholpen En ook als de nood aan de man is helpen ze je ook uit de brand

Duidelijk, afspraken worden nagekomen, goede kwaliteit, professionele kennis, benadering klant, overleg indien nodig, snelle service!

Goede Prijs Kwaliteit Klantgericht Betrouwbaar

APK Beurt Distributie Riem (Compleet), Goede Prijs Kwaliteit , Betrouwbaar, Klantgericht, Vakbekwaam

super zaak

niet echt de knapste mannen daar helaas maar wel heel deskundig!

Geeoon top zoals altijd

Goede sfeer met specialistische medewerkers

Bij Fijneman ervaar ik een warm bad. Klantgerichte aandacht en meedenken met de klant staan bovenaan. Een schoongewassen auto na een APK is de kers op de taart.

Snelle service zoals altijd

Even tussendoor de airco vullen kan gewoon.

Goede monteurs, net bedrijf

Ze hebben onze stilgevallen auto weten te repareren nadat een ander bedrijf er niet was uitgekomen. Duidelijk in de communicatie en betrouwbaar in de gemaakte afspraken.

Zoals al jaren. Snel goed en niet te duur

Snel en adequaat

Enkele apk keuring werd snel en adequaat uitgevoerd.

Airco bijgevuld ging goed.en de auto koelt weer..... toppie

Goed bedrijf met vakbekwame mensen

Al meer dan 20 jaar maak ik tot volle tevredenheid gebruik van dit bedrijf.

professionele snelle hulp

De uitlaat van mijn auto was kapot waarvoor ik een reperatie nodig had. Via de telefoon werd ik snel geholpen en kon de auto snel gerepareerd worden. Snelle en duidelijke communicatie waardoor alles ook heel snel geregeld was.

Service die je verwachting overstijgt.

Hier begrijpt men dat stilstaan achteruitgang is, dus helpen ze je weer snel op weg.

Snelle service en denkt met de klant mee.

Aardige mensen die met je mee denken en zorgen voor kwaliteit.

Alles was goed

Het wordt gewoon gedaan wat ik gevraagd heb, en dat vind ik fijn

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht