Prima service! Aanrader

Al een aantal jaar mijn auto (Jaguar F-type) in onderhoud. Prima service, klantgericht, conform afspraak. Heel tevreden.

Service

Fijne dealer altijd netjes en goed geholpen en behulpzaam

Fijne autozaak

+ Openheid naar de werkplaats. Nette ontvangst balie en werkplaats. Verstand van zaken. - Soms wat lastig parkeren vlakbij de ingang.

gedegen kennis van zaken

Altijd makkelijk contact en na goede uitleg van wat er met de auto moet gebeuren ga je met een gerust hart naar huis,

fijne garage komen afspraken na

Goede garage nooit een wanklank.

Gevaarlijke situatie vemeden

Auto ging heftig trillen. Direct langs Fijneman gereden. Hadden gelukkig direct tijd om Het een ander te controleren. Na inspectie bleken er 3 van de 5 wiel bouten los te zitten. Alles weer goed vastgezet — gevaar geweken, goed werk mannen!

Zeer goed en duidelijk

Als er wat is wordt er gebeld en uitgelegd hoe het zit wat de opties zijn. Gewoon duidelijk wat de stappen zijn en de kosten

Als altijd

Eenvoudig afspreken en uiterst vriendelijke communicatie. En natuurlijk weer een goede camper mee naar huis.

Uitstekende service

Door omstandigheden viel de planning van de onderhoudsbeurt samen met een (plotseling noodzakelijk) verblijf in het buitenland. Afspraak gemaakt de auto eerder af te leveren en op een later tijdstip op te halen. De auto stond gisteren (29-3-25) buiten de poort geparkeerd. De factuur nog niet ontvangen. Volgens afspraak ga ik z.s.m. langs om de rekening te betalen. Bedankt voor de service en het vertrouwen.

Duidelijke afspraken, betrouwbaar, uitstekende service

Een garage waar je als klant herkent wordt en waar ze “ meedenken”.

Uitstekende service

De garage is prima! Kwalitatief en prijstechnisch dik in orde! Professioneel en klantvriendelijk. Goede uitleg en eerlijk advies.

Service op maat !

Ik kom hier nu een aantal jaar en ik kan ze zeker aanraden, topservice

Heel goed.

Wordt altijd keurig en goed geholpen.

Gewoon een tevreden klant

Wij komen hier al vele jaren en zijn heel tevreden!

Al jaren de beste garage van Dordrecht en omstreken

Goede service . deskundige mensen . geeft ook advies . vakmensen en fijne mensen eerlijk betrouwbaar Geweldige garage

Betrouwbaar en goede service

Betrouwbaar en goede service!

Schade perfect gerepareerd en alle zaken er omheen prima afgehandeld.

Schade met de verzekeraar opgenomen en afgehandeld. Alles met originele onderdelen hersteld en perfect gespoten. Weer als nieuw.

Altijd goed geholpen en goede service

Professioneel, betaalbaar en duidelijk

Heel klantvriendelijk en helder/ duidelijk. Makkelijk online een afspraak te maken Goede prijs/kwaliteit

Top garage!

Altijd correct en vriendelijk en eerlijk geholpen. Veel kennis bij de monteurs .

Top garage

Goede communicatie en samenwerking. Auto schoon afgeleverd na onderhoudsbeurt en andere reparaties. Prima prijs kwaliteit verhouding

Uitmuntende: klantenservice, vakkundigheid, professionaliteit en afhandeling reparatie

Zoals al jaren kom ik elke keer weer superlatieven tekort over de afhandeling van, dit keer, een kleine reparatie. Zoals Brendan deze reparatie heeft aangepakt is een voorbeeld voor velen. Rustig, communicatief en zeer vakkundig. De factuur van FIjneman betaal ik met plezier! Ze verdienen het!

zoals altijd doet men wat er beloofd wordt.

zeer goed

Goede en duidelijke communicatie!

Fijne garage! Goede, duidelijke en eerlijk advies en heldere communicatie.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht