Betrouwbare garage

Doen wat ze beloven

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Behalve reparaties en kleine ingrepen krijg ik ook prima advies v.w.b. het onderhouden van mijn auto.

Altijd service bij Fijneman!

Razendsnel nieuwe banden onder mijn auto gelegd (buiten werktijd). Super service!

Top garage

Wordt hier altijd vriendelijk en goed geholpen. Altijd even netjes zoals tegen mij als de auto En natuurlijk word de auto ook nog gewassen. In 1 woord een TOP garage

Prima betrouwbare garage

Het wordt wat saai maar na ruim 25 jaar nog steeds the best there is. Vriendelijk, snel en betrouwbaar!

Prima garagebedrijf

Ze zijn altijd professioneel maar ook eerlijk en dat zijn ze niet overal.

100 % tevreden

Deze garage werd mij destijds aangeraden, en inmiddels kom ik al zo'n twee jaar met mijn Citroën DS3 bij Fijneman. Er wordt altijd duidelijk uitgelegd welke werkzaamheden zijn uitgevoerd, op een manier die ook voor een leek goed te begrijpen is. De prijsopgave klopt altijd en valt regelmatig zelfs lager uit dan verwacht – uitstekend verwachtingsmanagement! Ik blijf dan ook zeker klant bij Fijneman.

Te goed voor de wereld :-)

Ondanks de vakantiedrukte heeft Leo toch m’n band even snel gepropt. We snappen dat het niet altijd kan of vanzelfsprekend is. Dus echt top dat dit er nog even tussendoor kon, zo kon ik weer door. Super service, lekker nuchter! Leo en Team Fijneman nogmaals dank!!!

Goed geholpen

Er moesten 2 lampen vervangen worden; ondanks de drukte kon ik er op wachten

Al veel jaren goed,

Deskundig en servicegericht.

Goede en eerlijke service

Verbeterpuntje contact.

Over het algemeen heb ik een goed gevoel over Fijneman, alleen moest ik zelf bellen of mijn auto gereed was en was niet duidelijk waar de auto was neergezet waardoor ik een eind voor niets gelopen heb, maar dat is netjes opgelost.

Prettige kennismaking

Naar tevredenheid heeft Fijneman een analyse en advies gegeven van een foutcode die m'n Peugeot 3008 mij melden.

Prima service als vanouds

Tevreden!!

Goede service en klantgericht!

Goede service en is klantgericht. Ervaren monteursmet goede kennis van zaken.

top bedrijf

na een zeer uitgebreide 90000km beurt een duidelijk verschil in rijgedrag van mijn toyota avensis waar te nemen. monteur erik bedankt voor je werk. thuis gebracht en opgehaald top.

Deskundig, duidelijk en betrouwbaar

Zo komen jullie over na mijn eerste keer de auto weg hebben gebracht bij jullie. Bedankt!

Voelt goed! Slechts een korte ervaring voor mij

Korte ervaring! Ik ben via mijn zoon daar gekomen!. Eerste indruk erg goed!

Prima service top!, keurig geholpen.

Ik ben weer prima geholpen, auto is keurig netjes behandeld door Remco en ontvangst aan de balie en uitleg over de rekening door Brandon ook erg fijn en duidelijk. En en even een gezellig praatje gehad, Het is een fijn bedrijf om je auto achter te laten, ga zo door!

Gewoon een goed bedrijf.

Je wordt er altijd goed geholpen.

Top service - hiervoor kom ik graag naar Nederland

Uitstekende garagisten Klaarnette garage Klokvaste afspraken Echte professionals

Nr 1 garage!

Geweldige service en super schone garage!

Betrouwbaar en prettig reparatiebedrijf

Nog nooit slechte ervaring gehad

Personeel vriendelijk en vakkundig

Fijne garage met deskundige medewerkers

Je wordt er fijn geholpen en ze weten waar ze het over hebben en wat ze doen

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht