Top garage

Fijne garage met kwaliteit waar je heel goed word geholpen door vriendelijk personeel.

Bij Fijneman krijg je duidelijk en eerlijk advies. Met een flinke hoeveelheid vakkennis krijgt je auto hier dan ook alle aandacht die nodig is. Ik breng hier dan ook met een gerust hart, mijn privé en zakelijke voertuigen.

super

Snel, correct en netjes.

Prima. Prima

Doen wat ze beloven, bij alles, maar dan ook bij alles.☝️☝️☝️☝️

Goede en snelle service

Snel en goed geholpen

Voelt goed

Gewoon goed bedrijf, doen wat ze moeten doen

Fijne mensen die je vakkundig helpen en uitleggen wat er moet gebeuren.

Zijn erg tevreden

Vakkundig en eerlijk

Vakkundig en eerlijk

Uitstekende service en behulpzaam personeel.

Grote servicebeurt en aircoservice netjes uitgevoerd

Jammer dat bij het plaatsen van de 2 nieuwe banden heel veel vet hebben achtergelaten op de velgen was kleine moeite geweest om dit weg te poetsen nu alles onder het vet. Verder netjes gewerkt en meldingen zijn verdwenen en zelfs de Ford App werkt zonder problemen super .

Friendly, fast and quality work

I have been using them for a few years now. The staff has always been friendly and helpful, trying their best to explain everything to me in English. I have had no issues with my car and whenever there was something to fix, it was dealt with swiftly and professionally. I have received good advices on maintaining my car and would highly recommend them.

• Would you recommend us? Yes

Fijne mensen, kennis, goede service

Communiceren goed, luisteren goed naar de wensen van de klant en zorgen goed voor uw auto tegen een redelijke prijs.

Een betrouwbaar garagebedrijf waar eerlijkheid, kennis en klantvriendelijkheid vooropstaan.

Ik breng mijn auto hier met een gerust hart, omdat ik altijd kan rekenen op eerlijk advies en vakkundig onderhoud. Het team beschikt over veel kennis en gaat altijd correct te werk, wat mij veel vertrouwen geeft. Bovendien heerst er een prettige en persoonlijke sfeer waardoor ik mij er echt thuis voel.

Al jaren klant tot mijn volle tevredenheid

Al jaren klant tot mijn volle tevredenheid

uistekend

om 08.00 uur gebracht. om 15.45 gebeld . was klaar . goede uitleg wat er gedaan was . kleine beurt. ed. 67.000 km. kreeg het advies wel een keer (binnenkort) de aandrijfriem van de motor te laten controleren. het is de probleemmotor van Citroën c.q van Peugeot. 10 jaar oud cq 100.000 km. laten dit na overleg met thuisfront weten. Bob de Groot. Christine de Kloe 24-09-2025,. 9 kleine

Reeële voorlichting bij grote beurt

Tot nu toe had ik mijn VW in onderhoud bij de VW-dealer die bij een vakantiebeurt een foutje maakte en mij ook een nieuwe distributieriem wilde aansmeren, die pas na de 300000 km nodig is. De voorlichting, de aanpak en de gang van zaken bij Fijneman is me prima bevallen

Top service

Reparatie gedaan zoals afgesproken Fijn telefonisch contact

Heel goed

Aardige mensen. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Betrouwbaar.

De logische keus voor al mijn autovragen!

Ik woon al ruim 20 jaar in Stadspolders en destijds bij Fijneman gekomen door de goede verhalen rondom deze garage. Ben daar sindsdien vaste klant en zeer tevreden. Vakkundig, transparant en klantgericht.

Altijd kundig en eerlijk

Zoals vermeld, prima garage

Stil gevallen met de auto en snel weer op weg

Uitstekende garage die met je mee denk voor een juiste en snelle oplossing. Gelukkig weer snel op weg.

Super!

Leveren snel en kundig werk!

Alles TOP. Prijs/Kwaliteit, extra service, etc.

Distributieriem snel vervangen voor schappelijke prijs. Ontvangst, communicatie etc ook allemaal perfect.

Honderd procent!

Al meer dan 25 jaar klant en niks te klagen. In die 25 jaar 100% service.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht