goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf staan altijd voor je klaar, ik heb veel vertrouwen in de zaak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke benadering,eerlijke adviezen en betrokken en deskundig personeel!\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren klant en al jaren dik tevreden. \r\nStaan altijd klaar voor je met raad en goede service!\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren trouwe klant.\r\nNiets is teveel bij deze mannen en altijd komt mijn auto\r\nnetjes gewassen terug na een bezoek voor onderhoudswerkzaamheden of APK.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig een eigen door en door betrouwbaar garagebedrijf te hebben

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundig, vriendelijk en geen lange wachttijden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon top. Al jaren vaste klant met vele soorten auto\'s

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klant vriendelijk en denken altijd in de klant zijn voordeel. Echt een heel betrouwbaar en correct bedrijf...!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autobedrijf Fijneman straalt vertrouwen uit, ik heb altijd het gevoel een eerlijk advies te krijgen. Veiligheid voorop maar geen onnodige reparaties.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed en zonder smoesjes en geven een vertrouwd gevoel ook al ben ik niet zo`n grote klant,gewoon open.\r\nEn na mijn niet al te grote reparatie hebben ze nog mijn auto gewassen ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom hier met mijn camper en Prive auto nu al twee jaar wordt correct geholpen mooie garage schoon receptie perfect klant vriendelijk en Leo doet meer als zijn best om de klanten tevreden te stellen niet vergeten ook de monteurs.prijzen zijn zeker lager als bij de dealers van het automerk daar betaal je alles wat er rond loopt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben al heel lang klant bij leo en ik vind ze klasse met advies en reperaties ik ga er niet meer weg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je altijd zo snel mogelijk geholpen word. En er is lekkere koffie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze me altijd prima helpen en ik dus met en grust hart de weg op ga

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk mooi schoon bedrijf wekt vertrouwen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service, staat direct klaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super klantvriendelijk, fantastische service. De mannen staan altijd voor je klaar en niets is teveel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf reuze goed geholpen wordt en goede service biedt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er goede kwaliteit wordt geboden. Kan zo gek niet zijn het wordt opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf WORDT ALTIJD SNEL EN OP DESKUNGIGE WIJZE GEHOLPEN ZELFS MET PLOTSELING OPTREDENDE DEFECTEN. VRIENDELIJKE ONTVANGST,MOOIE RECEPTIE EN SCHONE GARAGE.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage, goed personeel, wordt deskundig geholpen en service staat hoog in het vaandel. Verder ziet de garage er zeer verzorgd en netjes uit

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht