Altijd goed

Altijd goed, klant vriendelijk en netjes.

Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke, eerlijke mensen

Ik ben al heel lang klant bij Fijneman. Omdat ik geen verstand van auto's heb, is het heel belangrijk dat er vertrouwen is en dat ik niet word belazerd. Ik vertrouw de "jongens" voor meer dan 100%. Groot pluspunt: als er onverwacht iets aan de auto is, kan ik direct langskomen en wordt er even gekeken.

fijn

Zeer tevreden, zowel m.b.t. nakomen afspraken als dezekundigheid en advies

zie hierboven

goede uitleg vooraf goede uitleg bij brengen goed overleg telefonisch tussendoor gevoel dat er in mijn belang is gewerkt, geen overbodige werkzaamheden uitgevoerd auto gewassen, heerlijk !

Klantgericht geholpen

Met een spoeddingetje tussendoor geholpen worden met begrip voor de reden. Snel en betrouwbaar en voor een goede prijs

Altijd betrouwbaar en meedenkend

Ik ben altijd blij dat Leo (en Remco) meedenken. Ze zijn flexibel als het nodig is. App is ook fijn.

Top garage

Ik werd keurig op tijd geholpen. Erg vriendelijk. Auto was volgens afspraak op tijd klaar.

Prima bedrijf

Prima en schoon bedrijf.

Prima geholpen.

We zijn vriendelijk en prima geholpen.

Netjes geholpen.

Apk Keuring netjes uitgevoerd

Altijd goed 👍

Word altijd snel geholpen

afspraak is afspraak, kwaliteit en geen verrassingen

Bij Fijneman geen lange wachtlijst. Communicatie verloopt zoals het hoort. Er wordt een eerlijk advies gegeven. De service is uitstekend. Ben hier al jaren lang klant met grote tevredenheid. Er wordt kwaliteit geleverd en er komen geen verrassingen uit de hoge hoed. Reparaties zijn helaas soms wel kostbaar, maar dat is inherent aan auto's.

Betrouwbaar

Geen overbodige reparaties. Stuurt bestelde onderdelen terug als ze bij nader inzien toch niet nodig blijken te zijn omdat het op een andere manier ook opgelost kan worden. Kapot lampje wordt zonder poespas (en rekening) ook even vervangen.

Altijd prima! Kan je vertrouwen in hebben!

Vakbekwaam en goede service!

Top services

Mijn ervaring is dat Autobedrijf Fijneman een Top garage met goeie services(deskundigheid) en zeer vriendelijke monteurs.

Top garage met vakkennis en uitstekende service!

Goed geholpen, alles volgens afspraak!

Zeer goede service!

Afspraak is afspraak, vertrouwde service en eigenlijk zoals het hoort.

Klasse

Zeer kundige monteurs is gewoon top

een klantvriendelijk, en vakbekwaam bedrijf.

al vele jaren goed geholpen, geen verkeerde of onjuiste informatie gegeven. eerlijk en betrouwbaar.

Snel

Precies aan de beurt op afgesproken tijdstip Netjes geholpen Auto snel klaar Geen onzinverhalen

Al jaren denken ze met mij mee en staan ze voor mij klaar

Goed, deskundig en snel

Altijd deskundig advies, snelle afhandeling en klantvriendelijk.

Fijne service

Voor het vervangen van een band, deze was lek, contact opgenomen met Fijneman. Remco heeft me telefonisch keurig te woord gestaan. Mijn auto was snel gereed, en zelfs gewassen. De wieldop werd besteld, daarvoor kon ik even langsrijden en plaatsen was totaal geen moeite.

Altijd op tijd en topgasten

Altijd op tijd en topgasten!

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht