Altijd vriendelijk en goed geholpen.

Betrouwbare garage.

Duidelijkheid

Onderhoudsbeurt en afspraken zijn duidelijk, maar ook goed verantwoord in prijs-kwaliteit

Een super klantvriendelijk kundig bedrijf.

Ik ben zeer netjes behandeld duidelijke uitleg. Erg vriendelijk personeel

Altijd goede service. Gewoon super

Vriendelijke man netjes geholpen ! Tot de volgende keer

goed geholpen ,vriendelijken mensen ,profesioneel

fijn geholpen

Helemaal Top

Een heel erg goed en fijn bedrijf

Prima service zoals altijd

In een woord gezegd "Top"

Afspraak gemaakt en de dag daarop prima geholpen. Accu moest vernieuwd worden en dit is snel en adequaat uitgevoerd. Vriendelijk personeel en prijs/kwaliteit zoals het zijn moet.

Goede service.

Altijd netjes geholpen nooit problemen.

Hele fijne service

Al jaren onze garage en altijd goed advies en snelle service. Altijd eerlijk en oprecht.

Ze leveren goed werk en denken actief mee.

Ze houden keurig in de gaten wat voor beurt deze keer nodig is. Deze keer op verzoek de doffe koplampen bewerkt voor een nette prijs met een prachtig resultaat: weer als nieuw.

prima geregeld weer!

bandenwissel met F1 snelheid!

Goed,kundig

zeer goed

Wordt goed en deskundig geholpen en alles wordt eerst besproken alvorens men over gaat tot repareren. zeker i.v.m. kosten.

Zoals het hoort, ik voel me klant van binnenkomst t/m vertrek.

Altijd alle tijd, conform afspraak en concurrerend qua prijsstelling. Dichtbij en snel.

zoals altijd fijne ervaring

Goede betrouwbare garage, doen wat ze beloven.

Zoals altijd goed

Afspraken weer keurig en op tijd uitgevoerd. Uitstekende service !

Klantvriendelijk en servicegericht

Bedrijf denkt mee en jaagt je niet op onnodige kosten!

Altijd klantgericht en vriendelijk

Al jaren worden we geholpen door leo en zijn team altijd behulpzaam en vriendelijk alles word eerst besproken voor ze iets repareren voor ons een topper

Altijd goede service

denken mee, indien mogelijk wordt je snel geholpen.

service en kwaliteit reparatie is uitstekend

bij reparatie of onderhoudsbeurt wordt alleen het nodige gedaan. er wordt gekeken als men weinig rijd en men past onderhoud dan aan wat enkel nodig is.

Vriendelijk en snelle service.

Vriendelijk en snelle service.

Service is zoals altijd uitstekend.

Geweldige service!

Zoals gewoonlijk een geweldige service voor een betaalbare prijs. Snel en vakkundig zoals altijd.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht