Een gedegen APK-keuring en een eerlijk beeld van aanbevolen reparaties

Goede ontvangst - no nonsense. Meteen to the point. Ja, u kunt een leenfiets mee krijgen; volgende keer wel meteen reserveren bij de afspraak. De APK keuring levert 1 gebrek op, dat herstel behoeft. Daar wordt eerst over gebeld. De garage waar ik de afgelopen 10 jaar (tot volle tevredenheid) kwam is gestopt (pensioen van de garagehouder). Omdat ik voor het eerst kom is de auto nog onbekend, en weet men niet wat er allemaal recent aan gerepareerd is - k ook niet zo snel overigens: daar gaat wat tijd overheen. Desondanks wordt de noodzaak van het vervangen van de distributieriem opgemerkt en blijkt ook dat de koppeling in versnelling 4 en 5 teveel slipt. Er zit meteen een offerte bij voor het herstel, en gezien de relatief goede toestand van de auto is dat nog de moeite waard om te doen. Meteen een afspraak gemaakt (urgent, vooral vanwege de distributieriem) en nu uiteraard ook de leenfiets gereserveerd.

Uitmuntend

Hele goede service, duidelijk omschreven wat er is gedaan aan de auto en als ik mij niet vergis hebben ze de auto ook aan de buitenkant gewassen? Afgespoeld. Dat heb ik nog niet meegemaakt ergens.

TOP vaklui met een extreem hoge servicegraad

Na ervaring te hebben opgedaan met tientallen garagebedrijven over de afgelopen ruim 40 jaar, is Autobedrijf Fijneman bij uitstek de beste.

Zoals altijd, uitstekend.

Kleine beurt en APK, prima uitgevoerd en de auto is ook gewassen, extra service!

Correcte in behandeling nemen van je auto.

Vooaf overleg over de uit te voeren werkzaamheden. Meedenkend en absoluut redelijke tarieven. Fijne mensen, goede service, top!

Fijneman doet zijn naam eer aan!

Kom al jaren bij dit autobedrijf. Een fijne persoonlijke benadering met een goede service. No-nonsens en prima kwalitei-prijsverhouding!

vriendelijk en vakkundig

De medewerkers van autobedrijf Fijneman geven een vakkundig advies zijn daarbij altijd vriendelijk en denken mee hoe het probleem/schade zo goed mogelijk verholpen kan worden. Daarbij wordt gelet op de kosten, kwaliteit en hoe snel het probleem/de schade kan worden verholpen. Kortom een prima bedrijf.

Klant vriendelijk

Snelle afhandeling en keurig de auto gewassen terug

Topservice

Er wordt altijd meegedacht aan oplossing en een eerlijk advies.

Prettig

Snel geholpen, ondanks de storing die op dat moment plaatsvond bij de balie.

Wederom prettig geholpen!!

TOP.

Zoals gewoonlijk hebben jullie weer top service geleverd.

Goed geholpen en geen verassingen.

Prima ervaring

Vertrouwd

Altijd goed

Gewoon weer goed geholpen as usual.

Ik kon voor een afspraak weer vlot terecht en de auto is weer snel en deskundig gefixed. Prijs-/ kwaliteit verhouding is prima. Hebben ook extra moeite gedaan om een veronderstelde lekkage te lokaliseren, maar die bleek er uiteindelijk niet te zijn. Dit autobedrijf en de mensen erachter doen de naam van het bedrijf eer aan; gewoon fijne mensen die service en deskundigheid hoog in het vaandel hebben staan. Buitengewoon is ook hoe de communicatie is ingericht, erg professioneel. Kortom een echte aanrader! Ga zo door Fijneman!

Goed geholpen en snelle service

Vriendelijke mensen snelle en goede service

Super net bedrijf!

Wordt altijd netjes en correct geholpen. Ik heb geen verstand van auto's, maar ik heb echt een goed gevoel bij dit autobedrijf.

Veel kennis van zaken

Je word goed op de hoogte gehouden, goede communicatie . En eerlijk van mening.

gewoon een goede garage met aardige mensen( vaklui)

Zoals afgesproken, op tijd, snel geholpen en goed. Met het lijkt, of er een kosten thermometer bij gebruikt is, alles gedaan wat nodig was en is met een keurig kosten plaatje.

Mijn auto rijdt weer als een zonnetje

Mijn Volkswagen Transporter stamt uit 2004 en heeft inmiddels al ruim 270 000 km op de teller. Dus dat er 1 maal per jaar wat onderdelen vervangen moeten worden, verbaast mij niets. Hij is weer APK gekeurd, ik kan er weer een jaar mee verder en hij is meteen weer een stuk stiller. Dus prima gedaan!

Klantvriendelijk, goede communicatie over de te verwachten reparaties.

Prettig bedrijf, voelt erg vertrouwd. Contact is prettig en persoonlijk. Je wordt gebeld over te verwachte kosten. Kortom: zeer tevreden!!!

Voor een flinke reparatie overleg gehad. Tijdens reparatie oplossing gevonden en niet alles hoeven te vernieuwen. Scheelde een flink bedrag. Dat vind ik een goede service en goed meedenken.

Zoals altijd super

Top bedrijf

Prima service en weer een schone auto

Altijd fijne no nonsens service. Gewoon eerlijk advies.

Top geregeld uitstekende service!

Top geregeld , vriendelijk personeel , uitstekende service!

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht