Kan gewoon niet beter

Al jarenlange perfecte service. En grandioos betrouwbaar.

Goede service!

Er wordt altijd meegedacht.

Topservice!

Er wordt altijd meegedacht, betrouwbaar!

Fantastisch

Bij garage Fijneman maken ze altijd tijd voor je ook al heb je geen afspraak. Je hoort natuurlijk een afspraak te maken maar als je met een vraag langskomt maken ze tijd voor je. Geven altijd goed advies waar je wat mee kan. Kom er al jaren en altijd super geholpen op welke manier dan ook!

Goede garage, service en alles wat meer is.

Nooit geen problemen met deze garage. Goed gevoel van eerlijke behandeling. Alleen van de prijs is het altijd schrikken.

Prima8

Prima. Snel een afspraak. Evenlater gebeld wat gedaan kon worden, airco, en even later auto weer ophalen...

Goed en fijn gargage

Je wordt goed en vriendelijk geholpen en deskundig

Geweldige garage

Heldere uitleg over de te verwachten kosten, zeer deskundig, gemotiveerd en net personeel, keurige werkvloer en afspraak is hier ook afspraak.

Top Service !!

Wij hadden een aantal klachten met onze BMW 318. Autobedrijf Fijneman BV heeft eerst (zoals beloofd) een duidelijk kostenoverzicht gestuurd waarna er een 2e afspraak voor rep ingepland werd. De reparatie is volledig & vakbekwaam uitgevoerd en kwam nog goedkoper uit dan berekend was. Service is snel / professioneel en zeker klantvriendelijk Zeker een aanrader voor andere klanten @@ dank aan het Team van garage Fijneman !!

Goede ervaring

Geeft ook advies hij heeft ervaring wat een motor moet doen maar ook wat een motor moet hebben om een goed resultaat dus een goede conditie kan hebben.

Goede service en vriendelijke mensen.

Supergoed!

Ik ben erg goed geholpen en zeer tevreden.

Weten dat je niet onnodig op kosten gejaagd wordt. Erg fijn.

Correct, helder, betrouwbaar, persoonlijk. etc etc. Ik rij al 45 jaar een auto maar nog nooit zo'n prettige garage gehad als de laatste jaren bij Fijneman.

Goede service,vakundig bedrijf

Zeer betrouwbaar en kundige mensen bij Fijneman

Airco opgevuld en werkt weer prima

Service staat staat bij Fijneman op 1!

De kwaliteit prijs verhouding is goed en daarbij denkt Fijneman mee met de klant.

correct

ik ben zeer tevreden over het bezoek aan jullie bedrijf. altijd correct.

Uitstekende service, prijzen en advies

Kom al sinds mijn eerste auto bij Fijneman, en word altijd keurig geholpen, ze geven eerlijk advies, hebben overduidelijk enorm veel kennis en expertise in huis, zijn niet duur en hebben een exellente service!

Top bedrijf

Zeer klantvriendelijk zeer goede service

Goede service, zorgvuldige controle

Vriendelijk geholpen, goede service.

Zoals gehoopt

Na een belletje konden we snel langs komen, snelle/professionele analyse, open eerlijk oordeel over de mogelijke oplossingen en (na onze keuze) ook gelijk opgelost: top!!

Adequaat

Goede afspraken en hulp

duidelijke uitleg, goede service

Keurig geattendeerd op de apk. De afspraak was snel gemaakt. De beurt vlot uitgevoerd. Wat belangrijk is dat goed is uitgelegd wat er uitgevoerd is. Eerlijk verhaal dus een uitstekende score.

Fantastisch

De medewerkers zijn heel vriendelijk. Top garage.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht