Super bedrijf!!

Super service!

Altijd goede service!

Fijneman denkt altijd mee en biedt goede service.

Heel goed

Zoals altijd tot volle tevredenheid

Snelle en goede service

Snelle en klantvriendelijke service

Super goede service en meedenken.

Ondanks een dure reparatie van ca 1400 is er alles aan gedaan om duidelijk te communiceren en ons tegemoet te komen.

Snelle service

Zeer snelle service, verstand van zaken.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Kom al jaren bij deze garage, wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Bij APK en verschillende beurten eerlijk advies, krijgt eerst een belletje met de kosten en wat je wil, voordat ze gaan sleutelen. Laatst een lekke band, kon de volgende dag al bij ze terecht.

Een fijn bedrijf om mijn auto heen te sturen.

Een goed bedrijf waar ik graag mijn auto laat keuren en laat behandelen. Ook een hele fijne service. Al met al een top autobedrijf.

wordt goed meegedacht en correct gehandeld

zeer tevreden

Positief

Pluspunt, dat de auto bij een beurt ook gewassen wordt.

prima verzorgd

1e keer, was gelijk prima uitgevoerd

Heel goed

klantgericht en altijd een oplossing

Bovenverwachting

De eerste keer voor een APK, goed geholpen, heb voor een leenfietsgevraagd en gekregen, en ze hebben mijn auto gewassen. De volgende keer een service beurd. Well done!

Top garage

Altijd correcte oplossingen ,service en kwaliteit ...echt top garage

Fijn geholpen en auto gewassen terug ontvangen

Prettig geholpen. Factuur mee gekregen om later te betalen per overschrijving. Was geen probleem. Auto tevens gewassen terug gekregen.

gewoon goed

Fijneman doen wat ze zegen en doen al jaren mij rn auto onderhoud ik ben zeer tevreden klant en raad ze zeker aan

Fijne(man) garage!

Goede service en kwaliteit. Vakman!

Zeer prettig!

Met afspraak maken, vriendelijk te woord gestaan. Allea is netjes afgehandeld en ook daar vriendelijk geholpen.

Uitstekende service en deskundigheid

Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding Denkt echt met de klant mee Heeft een brede deskundigen

Top Garage!

Dit is met recht een topgarage. Vriendelijk en vakkundig personeel. Open en eerlijk over de reparaties en de prijs.

Altijd klantvriendelijk en klantgericht

Al jaren gaan wij naar leo fijneman omdat we blindelings vertrouwen hebben in zijn klantgerichtheid eerlijkheid.ze zullen altijd contact opnemen en overleggen wat er aan de hand is en de kosten ervan. Als je als vrouw klant bent word je net zo behandeld als een man geeft je wel een gerust gevoel ach ik kan niet anders zeggen ga gewoon en zijn naam doet eer aan. Het is een fijne man

Superervaring

Snel en deskundig geholpen door Remco

top

zeer tevreden

prima ervaring, niets dan lof

goede service, vriendelijk personeel. Tot heden altijd prima kwaliteit geleverd.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht